fredag, mars 28, 2008

Glamorøs fredag

Good morning, kittycats!
Min Covergirl-mascara fikk virkelig prøve seg i dag - men den ser heldigvis ut til å være snøfast! Her er glamouren casual, som vanlig, jeans og hvit skjorte - men neglene er røde (Mavala Ankara) og leppene ligeså (Guerlain Divinora #274), og i ørene dingler perlemorøredobber fra Anthropologie. Jeg befinner meg forøvrig i en sky av L'Artisan Mure et Musc Extreme.

Dagens plan er å fordype meg i musikk fra 1946 - Perry Como, Nat King Cole, Bing Crosby, Jo Stafford, Doris Day, Hoagy Carmichael. Lovely!

Senere blir det date med glamourgemalen - Cinemateket lokker; pizzaen på Hell's Kitchen ligeså. Vi får se hvilket alternativ som vinner! Ellers blir helgen kulturell på mange måter.

Ha en strålende og glamorøs fredag, kjære lesere!

14 kommentarer:

wine-fueled narcissism sa...

God glamorøs fredag! Én øl for mye i går legger en demper på glamoren i dag, men jeg gjør mitt beste med Coco Mademoiselle, sorte jeans, grå myk cardigan, nytt spraglete skjerf, og hjemmelaget limonade til frokost. Videre venter noen timer studier, kaffebarjobbing, og deretter litt alenetid i en venninnes lånte leilighet siden min kjære jager meg ut av huset i kveld for å ha musikklubb med sine kompiser. Kanskje jeg kan se Roman Holiday igjen? :)

Anonym sa...

God glamorøs fredag!

Snør som bare juling her, men jeg forsøker å piffe det litt opp med jeans og hvit skjorte. Lite skjerf i halsen har jeg også pyntet meg med.

Dufter godt av min nye "signatur" duft, Hermes Kelly Caleche. Deilig!

Blir cinematek på meg også i kveld, men ikke i samme by ;) Helga ellers går til avslapning, boklesing, kafè og et par turer med hunden.

Anonym sa...

God glamour fredag!

Selv om det bare er grått, kaldt og vått utenfor, holdes glamourfaktoren oppe "innomhus"!

Skriving av oppgave ved kjøkkenbordet. Sencha vanilje te i stor og hvit tekopp. Brunt tweed-skjørt og hvit høyhalset genser. Perleøredobber i ørene og Elizabeth Ardens Green Tea lotion og parfyme på.

Løpetur senere i dag, og middag med gemalens tante og onkel i kveld. Hjem på besøk i morgen og ellers lesing av Bernhard Shaws "Saint Joan" og tedrikking.

Anonym sa...

Snø & sol, Schubert, Shalimar og Sjampis (ikveld)- god helg:-)

Mari sa...

God snøfredag! Jeg har bakset meg til jobb, og heldigvis holdt mascaraen her også. Kort crazy-grønn kjole over svarte bukser. Ny, rød leppestift. Og nybakt brød i matpakka. God fredag!

Anonym sa...

Endelig fredag og glamourfaktoren er moderat. Pinstriped knebukser og sorte høye støvletter, sort skjorte i sort ullcardingan (fortsatt veldig kaldt på kontoret). Jeg har pyntet litt opp i alt det sorte med mitt nydelige Pilgrimsmykke med perle, perler også i ørene og min kjære Chloe Innocence bak ørene (et gledelig "gjensyn").

Planer for helgen er, som alltid, masse deilig tid sammen med mine to prinsesser på tre og fem år. Ukedagene er så hektiske at helgene er hellige og SKAL tilbringes med barna.

God helg.

Susy Q

Anonym sa...

Ingen glam her! Sitter i joggebukse og med en vill hårtopp på hodet. Er litt deppa fordi vinteren kom tilbake :( Skal snart på kino med jentungen. Dagens planer er få. Lapskaus til middag, tv-titting og sjokolade i kveld. I morgen blir det derimot feiring av en venninnes 30 årsdag, så jeg satser på lørdagsglamour i steden for fredagsglamour.

God helg.
mvh SJH

Anonym sa...

Fredag & glamour: Vin og prat med venninner på Frogner først, så til Grünerløkka for å drikke mer vin med noen andre venninner. Blir koselig!
Resten av helgen er ubestemt, men det blir masse kos med verdens skjønneste datter + samboer. Og det er den alleraller beste måten å tilbringe helgen på :)

Forøvrig er jeg kledd i tajta jeans, hvit bluse og sjakkmønstret skjerf. Har på meg Gucci II-parfyme og røde lepper.

Anonym sa...

Heldigvis glamorøs fredag, noe som piffer opp humøret til en langdistanseløper med utrolig vond akillesbetennelse:-( Juristen er ikledd et helsort antrekk, Serge Lutens fra Paris, chanel rouge noir, mine sedvanlige arvede perlesmykker og et helt nytt Pilgrimarmbånd. Tydeligvis må helgen tilbringes uten løping, ergo blir det fransk te, Simone de Beauvoir, Schopenhauer og masse musikk- først og fremst Stradella:) Aldri så galt osv.... God glamorøs fredag til alle!

Jenny B sa...

Jag är enkelt klädd i helsvart, men doftar av Christian Lacroix Bazaar och har läppstiftet EL Crystal Orchid, en skimrande ljusröd färg som glamourbibliotekaren inspirerade mig till att skaffa en gång i tiden! Ikväll skall jag först träna Body Pump, och sedan gå på Stadsteatern och se Jonas Karlsson spela Mäster Olof. Det blir nog bra!

Anonym sa...

Min glamorøse fredag startet i ny leilighet, for første gang. :) Så litt nybegynner-glamour, finne ut hvordan dusjen og ny melkeskummer virker. (Ikke samtidig. ;) )
Grå og sort stripete topp, kaki bukser med høyt liv og buksesæler, hvit kashmir-cardigan og brungrått pashminaskjerf. Litt sminke ble det også tid til, grå øyeskygge og røde lepper.
Plan for helgen: Siste innspurt med utflytting av gammel leilighet, kjøpe taklamper og feire egen bursdag på søndag.

Anonym sa...

Helsvart og enkel, men litt fine smykker, Chanel no. 5, hvit te i koppen, og snart lunchpause ute i hvit snø og strålende sol. Deilig! :)

Johanne sa...

Glad og glamorøs fredag til alle :) Min fredag har imidlertid vært mellomglamorøs så langt, lager ny web på jobb, og har sittet på møterom med en haug med programmerere hele dagen...

Satser på å høyne glamourfaktoren utover i helgen, med trening først og så i 30-årsdag i kveld, ikledd ny og fabelaktig prikket bluse (og bukser, selvfølgelig).

Min kjæres bursdag i morgen skal markeres med croissantfrokost, gaver og flottesen middagsselskap på kvelden.

Britt Åse sa...

Olabukse og bringebærrød lingenser, samt meget fornuftige og komfortable sko. Intet i ørene eller rundt halsen, men PÅ halsen cederparfyme fra L'Occitane, og så var det ny makeup til øynene.
I kveld blir det gjensyn med folk fra Sør-Afrika, i morgen dobbel-spin og avslapping foran tv'en.

Populære innlegg