fredag, mars 28, 2008

Glamourspørsmål fra leser: Klær for gravide

Linda K, en gravid og glamorøs bibliotekar

Heisann!
Selvsagt først – tusen takk for en flott blogg, du er kjempeflink og inspirerende.
Jeg er gravid, akkurat 4 måneder på vei og en liten kul er på plass. Må handle inn gravideklær, og er ikke kjempeimponert over utvalget på HM, La Redoute eller Ellos. Vet at det finnes spesialbutikker i Oslo som Den Kule Mage, men ønsker tips om nettbutikker som har fine klær for gravide – spesielt kjoler og kontorantrekk. Blir veldig glad hvis du kan videreformidle!
Cecilie

Hei!
Det har vært et par lignende glamourspørsmål tidligere, men det er såpass lenge siden at vi godt kan gjenoppfriske temaet litt. Det har sikkert kommet nye lesere siden den tid - jeg overlater dette til dere småbarnsmødre som vet hva det handler om! Kjør debatt!
mvh
Glamourbibliotekaren

p.s. Jeg anbefaler også å titte inn i bloggeren Linda K sitt Flickr-album med gode eksempler på hvordan man kan se meget stilig ut med stor mage! (jeg har fått hennes tillatelse til å bruke bildet over)

6 kommentarer:

Anonym sa...

I mitt første svangerskap kjøpte jeg en del klær på Formes som har flere butikker i Norge, eller: www.formes.com

Nå i mitt andre kjøpte jeg bare en gravidbukse. Resten av kjolene og toppene kjøpte jeg i vanlige butikker. Empirieliv og og den volumiøse trenden er jo perfekt for gravide!

Lykke til!

Hilsen K-løkka

Glamourbibliotekaren sa...

Godt poeng - alle de tunika-aktige overdelene der ute gjør jo at man ser gravid ut selv om man ikke er det! :) Så de må jo egne seg bra.

Anonym sa...

Jeg kjøpte bukser på H&M, ellers fant jeg overdeler som passet i vanlige butikker. Også "vanlige" skjørt var det mulig å finne som kunne brukes iallfall til sjuende måned. (jeg likte tilsittende skjørt med elastisk strikk i livet)
Det er "et hav" av klær som passer gravide der ute, i vanlig butikker! Ofte sitter de også mye bedre enn volumiøse gravideklær.
Lykke til i jakten!

Anonym sa...

Lindex har overrasket meg på tunikafronten. Flere av disse, spesielt de ensfargede og litt enkle kjoletunikaene, har stort "magevolum" og passer til gravide :) Selv har jeg kjøpt jeg en koksgrå, søt en med "snurp" både under brystet og på de korte ermene. Sammen med tights eller bukse og med et stilig belte, føler man seg veldig vel :)

Anna L

Anonym sa...

Jeg har kjøpt noen basisplagg fra Mammahuset (nettbutikk). Ellers har jeg brukt en del strechy skjørt fra vanlige butikker. Har bare dager igjen til termin, men bruker fortsatt et par skjørt jeg bruker ellers også, mens noen av gravidklærne har blitt for små...
Og tunikaene som flere har nevnt, kan jo klippes opp i siden hvis de blir for trange etter hvert.

Anonym sa...

Jeg kjøpte bl.a. en bukse hos www.seraphine.com. Ikke akkurat billig, men den satt utrolig godt og holdt gjennom hele svangerskapet så den var absolutt verdt det.

Populære innlegg