søndag, april 20, 2008

En dag i søtsakenes tegn

Nok en herlig dag i Oslo! Kunstnernes Hus er stedet å være på en søndags formiddag. Utstilling inne først (Tegnebiennalen), deretter cafe au lait og croissant i sola ute.


Ett av bildene som stilles ut - signert Mats J Sivertsen.Dere må jo tro jeg spiser kake hele tiden. Det gjør jeg IKKE. Bare lønningskake på Pascal og en youknowwhat nå og da på KaffeGram. Men i dag var det vanskelig å stå i mot... så det ble takeout. Hvit sjokolademousse med pasjonsfrukt inni og rips oppå. (I bakgrunnen: Guggenheim-krus)

Glamourbibliotekaren nyter solen - og Marvin Gaye.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg synes man bør spise kake så ofte man ønsker! Etter kjip sykehusmat og diverse matbegrensninger, burde alle nyyyte mens vi kan (og LøpeJuristen er og blir en liten pingle uansett...) Så bare kos deg, Bibliotekar:-D

Anonym sa...

Så søt du var med tørkle :)

A.

Anonym sa...

Det så utrolig glamorøst ut;)
Også så det ut som du hadde utrolig fin hud:) har du noen effektive glamourtips til hvordan man blir kvitt uren hud feks? er utrolig irriterende og veldig uglamourøst! kunne du lagd en tråd på det? sånn at folk kan komme med tips som har virket for dem, og som kan hjelpe andre:)

takk for en fin blogg=)

Glamourbibliotekaren sa...

Juristen: For mye kake har ingen godt av :)

Amélie: Takk! :)

Anonym: Takk, jeg er velsignet med gode gener når det gjelder hud, men er generelt veldig forsiktig med den - bruker ikke foundation eller spesialkremer, kun milde økologiske produkter, og beskytter den godt mot sola. (Det er sjelden jeg soler meg sånn som på bildet..)
Jeg tror du bør henvende deg til en profesjonell hudpleier for å få hjelp spesielt tilpasset din hud - sånt er så individuelt, det som funker for noen funker ikke for andre. Derfor ville jeg heller stole på faglærte enn på tips fra andre. Lykke til! :)

Siljesfashion sa...

Så helt fantastisk deilig ut:-Morsomt å se deg litt. Fin stil med tørkle og solbriller, satt slik i solen igår jeg og. Blir i så godt humør når solen endelig kommer hit!

Glamourbibliotekaren sa...

Silje: Tørkle er et must i solsteiken! :)

Anonym sa...

Det var et klokt svar ift hud, Glamorbibliotekar. Jeg har likevel lyst til å komme med et tips ift de som sliter med uren hud. Det går hånd i hånd med det å oppsøke en profesjonell hudpleier.

Jeg har INGEN tro på å teste ut produkter fra hverken apotek, parfymerier eller dagligvare hva angår problemer med uren hud. En venninne av meg hadde store problemer med akne/ kviser i mange år. Utseendemessig var det svært sjenerende. Det var da hun kom til en dyktig hudpleier som foreslo krystallsliping, at det ble endring. Hun gjorde denne behandlingen jevnlig over en lengre periode (tålmodighet er viktig), i kombinasjon med fruktsyreprodukter fra Md Formulations. Hudpleieren hjalp henne med riktige produkter. Hun fikk så fin hud etterhvert, at alle lurte på hva i all verden hun hadde gjort.

Selv har jeg ikke hatt store problemer med akne opp gjennom, men i en stresset og vanskelig fase, fikk jeg fetere hud enn vanlig + at jeg plutselig fikk masse kviser og utslett. Fordi jeg har tynn og ømfintlig hud, får jeg lettere synlige arr. Jeg oppsøkte samme hudpleier som min venninne, og krystallslipte huden to ganger. I tillegg brukte jeg en dag- og nattkrem med fruktsyrer fra Md Formulations. Dette hjalp virkelig! Huden min ble friskere, mindre rød, og jeg fikk bukt med kviseproblemet.

Etter å ha prøvd denne kombinasjonen selv + sett resultatet på en venninne jeg kjenner godt, har jeg veldig tro på denne behandlingsformen. Den er ikke farlig, og har ingen bivirkninger. Men det er viktig at det gjøres av en profesjonell hudpleier. Det eneste er at gammel hud flasser av rett etterpå, og man kan bli litt rød og hoven i ansiktet. Jeg la behandlingene til fredager, så sørget jeg for en glamorøs, rødsprengt innehelg istedet :)

Hadde lyst til å dele dette. Kanskje kan det være til hjelp for noen som har problemer med uren hud?

Hilsen Marte

Anonym sa...

Tusen takk for tips marte!:)
har prøvd endel opp gjennom årene, selv om problemet ikke er så voldsomt, så er det sjenerende nok for meg. Og man skal jo føle seg vel med deg selv, og da er ren hud noe jeg virkelig kunne ønske å ha. har gått til både hudlege, og hudpleier, men har fortsatt noe acne som ikke går bort. går nå på diane/feminil p-pille og håper at det skal hjelpe:)
hvilken hudpleiesalong tok dere denne behandlingen i forresten, marte?:)

og takk glamourbibliotekaren! ble nysgjerrig på hva slags økologiske produkter du bruker?
Veldig snilt av dere å ta dere tid til å svare=) Takknemlig..

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Dr. Hauschka, Weleda og GreenPeople stort sett.

Smilla sa...

Kan være veldig enig med marte her; Krystallsliping og MD Formulations i kombinasjon med en dyktig hudpleier har jeg også testet med godt resultat. Bruker MD Formulations fortsatt og er veldig fornøyd.

Anonym sa...

Hei igjen!
Bare koselig! Jeg tok behandlingen hos en lokal hudpleier (Jeg bor altså ikke i Oslo). Ingen kjede, men hun er blant de første i Norge som begynte med Krystallsliping. Jeg ville forhørt meg litt med kjentfolk i byen som har vært hos hudpleiere, fått tak i ulike salongers rykte og renommé. Det er ikke alltid hudpleiere i kjente kjeder er de beste. De er også ofte dyrere. Hun jeg har gått til, har en fast kundemasse og har holdt på i mange år. Veldig dyktig, rolig og flink. Hun er godt over førti selv, men ser mye yngre ut. Hun sa til meg at hun har brukt MD Formulations i alle år, og at fruktsyrer er bra mot rynker, akne, pigmentflekker og grå/ gusten hud. MdF Er dyrere enn noen kremer, men i grunnen ikke noe særlig dyrere enn kremer fra kjente parfymerimerker. I så måte sverger jeg til MdF. Har god erfaring med både dagkrem, nattkrem og en slags facial lotion.

Behandlingene koster pluss/ minus 500 pr gang, alt ettersom hvor lenge du sliper. Men jeg tror noen salonger tar mer. Sikkert litt forskjellig. Slipingen sliper rett og slett bort det øverste, tynne hudlaget, slik at ny og frisk hud kan komme frem. Det hjelper mot og minsker arr.

Lykke til!

Marte

Anonym sa...

Når det gjelder kake, er det som ellers i livet: Finn en gylden middelvei og ikke minst; finn frem løpeskoene! Søndager er fine i marka også!

Anonym sa...

Til Marthe:

Jeg har akkurat bestilt noen renseprodukter og serum fra MD. Men usikke rpå hvilken dag og nattkrem jeg skal bruke. Hva bruker du?

Jeg har litt kviser og er fuktfattig.

Håper på svar.

Mvh
Kaja

Populære innlegg