torsdag, april 24, 2008

Røde negler

Noen lurte på dette med røde negler - om det er tacky? Det er selvfølgelig smak og behag, jeg synes det kan være fint - men da er det et krav å ha helt korte negler. Vend håndflaten mot deg. Ser du neglene over fingertuppene? Da er de for lange til å være røde. Det er i allefall min mening.

Fargen over er fra Mavala og heter "Paris".

34 kommentarer:

Anonym sa...

Utrolig lekkert!

Akkurat hva jeg har lyst på nå i vårsola, men er synlig gravid og litt usikker på både om det er skadelig med negllakking og om nettopp graviditeten kanskje vil gjøre det tacky... Hmm

Tusen takk for bloggen din og alle gode tips, forresten. Følger med hver dag:-)

Mange hilsener Karianne

LiseH sa...

Lekkert!
Min favoritt er Chanel Rouge Noir, den er og finest på korte negler. men passer kanskje best om vinteren?

Glamourbibliotekaren sa...

Karianne: Takk! Tja, jeg vet ikke hvor skadelig det er, kanskje noen andre gjør det?

Mrs Darcy: Ja, Rouge Noir krever også korte negler. Dog regner jeg den ikke som rød i dette tilfellet - den er jo så mørk! Men lekker. Jeg bruker den året rundt.

Anonym sa...

Er det gifteringen din som synes på bilde? Utrolig söt i så fall!

Snåta sa...

Jeg sliter så med å legge neglelakk med farge (klar går greit)på pent. Har du noen tips? Bruker du noe under for at neglelakken skal dekke / holde bedre? Jeg vet det også har noe med kvalitet på neglelakken, men tar gladelig i mot enkle og kjappe tips på hvordan dette skal bli pent.

Snåta sa...

Karianne: Har nylig fått barn selv og tror ikke det er skadelig med neglelakk (jeg regner med du er redd for innånding..?). Man skal jo unngå å male med oljemaling når man er gravid. Du kan jo høre med legen / helsesøster. Lykke til!:-)

Mia sa...

Jeg synes det var en kjempe fin farge, passer godt til hudtonen din - men... jeg må si meg uenig i at neglene må være korte. Rødt, som andre mørke farger, kan, etter min mening, passe til både korte og litt lengre negler. Så lenge ikke de er ultralange. Smak og behag;)
ps: love your blog!

Anonym sa...

Helt enig med at korte negler passer best med rød lakk, ( og all annen lakk spør du meg..). Jeg kan hjertelig anbefale H&Ms Red nail. Den koster 29 kroner og duger absolutt! Veldig fin og sommerlig rødfarge.

frikke sa...

Jeg har alltid trodd (innbilt meg) at jeg aldri kunne bruke farget neglelakk fordi jeg alltid har korte negler (av praktiske årsaker). Men nå ser jeg jo at det funker fin-fint!

Anonym sa...

hei. neglelakk og svangerskap går helt fint, ikke skadelig i det hele tatt! jeg synes det viktigste med negler er at alle har tilnærmet lik lengde. Mine er stort sett halvlange, men jeg sliter med flisete neglebånd og gode tips mottas med takk, takk og atter takk!

Glamourbibliotekaren sa...

Barefoot girl: Det er forlovelsesringen min - fra Tiffany's i New York (der min glamourgemal fridde til meg), designet av Elsa Peretti.

Snåta: jeg har en underlakk - egentlig et must for at det skal bli pent. Overlakk kan være greit for at den skal holde bedre, men jeg glemmer det ofte. Dessuten kan det være lurt å polere neglene litt så de blir glattere på overflaten. Poleringsfiler har de overalt; H&M og Vita og sånt.

Mia: Takk! Jo, det er jo smak og behag.

Student: Takk for tips!

Frikke: jajamen, det funker så bra!

Barbro: Håndkrem, morgen middag og kveld!! Bruk gjerne en fetere krem rundt neglebåndene.

Anonym sa...

Karianne: Det er slett ikke tacky med stormage og neglelakk. Babymage = kjempefint. Velpleide negler = kjempefint. Kombinasjonen babymage og velpleide negler = dobbelt kjempefint! :-) Kos deg m vår og forventning!

Anonym sa...

Fikk tips fra en neglepleierske (i Vegas..) at man helst skal legge på overlakken et par dager etter de andre lagene, for ellers "smelter" alt sammen :) Da holder det mye lengre!

Anonym sa...

Veldig fint med neglelakk på korte negler, og virkelig søt ring! Du har forlovelsesring på høyre hånd og giftering på venstre hånd da? Virker som om stadig flere velger venstre hånd til gifteringen. Hvorfor egentlig det?
Novisen

Glamourbibliotekaren sa...

Frøkna: Bra tips, bortsett fra når lakken er iferd med å flasse innen de to dagene er gått :)

Novise: Takk takk - ja, har gifteringen på venstre, nærmest hjertet vet du... (Aner ikke om det er vanlig eller ikke, eller hvorfor andre evt gjør det.)

Anonym sa...

Siden det åpnes for smak og behag..

Røde negler er grusomt. Velpleide negler med blank eller perlemor kan være veldig lekkert. Men stekt fargede negler er udelikat, og jeg får den samme fornemmelsen som jeg kjenner mot nettingstrømper.

Jeg aksepterer at andre har en annen smak enn meg, men jeg fatter ikke at noen synes røde negler er pent.

Ringen var nydelig! Tenk hvordan den hadde kommet til sin rett med perlemorfarget lakk :)

Anonym sa...

Angående ring på höyre eller venstre hånd: Norge er ett av få land som tradisjonelt har gifteringen på höyre hånd, de fleste andre land, i hvert fall europeiske, har gifteringen på venstre hånd, visstnok for at den blir mindre slitt der(man bruker jo faktisk venstre hånd mindre enn höyre, fremfor alt ved tungt arbeid). Mener å ha hört at en årsak til å ha ringen på höyre hånd, er at det da fremkommer tydelig om man er gift eler ikke når man håndhilser. Andre forslag?

Glamourbibliotekaren sa...

hun som ikke utstår røde negler: Ja, ringen er også veldig fin til lys neglelakk, rett som det er.

Barefoot girl: Ingen forslag herfra - har igrunnen ikke tenkt så mye på det :)

Mari sa...

Åh, jeg vil også ha sånne røde! I dag blir det filing og polering, om ikke annet. Og til Karianne: Jeg har heller ikke hørt at negllakk kan være skadelig, men jeg prøver også å sjekke kosmetikken jeg bruker nå som jeg er gravid, og har benyttet sjansen til å hive litt. Men generelt merker jeg at jeg har enda mer lyst til å pynte meg - gå for negllakk:)

Karoline A sa...

Jeg har forlovelsesring på venstre hånd og kommer til å ha giftering på høyre. Grunnen til det er at forloveden er amerikaner og det er det som er skikk der. Mamma reagerte riktignok da jeg kom hjem og sa jeg måtte ha den på høyre hånd men jeg kan ikke skjønne hvorfor det skal ha noe og si.
Pene negler forresten. Liker så godt røde negler men føler det bare blir stygt på meg. Kan riktignok ha noe med kvaliteten på neglelakken å gjøre.

Karoline A sa...

Til -Hun som ikke utstår rød neglelakk.. sa...-
Alt med måte er det ikke det dem sier!

Anonym sa...

nei eg synes ikkje det er tacky med raude negler. Men eg synes heller ikkje det er tacky med feike-neglar som har blitt mi store redning. Og då snakker eg ikkje om fransk manikyr, altså krittkvite neglar, men dei som ser meir vanlege ut. Ingen som ikkje veit det ser at neglane er påstøypte. Det ser velstelt og pent ut, og gjer det mykje kjekkare å til dømes bruke fine ringar.

Anonym sa...

Synes også at det er fint med røde negler, eller mørke som Rouge Noir (en av mine favoritter! :). Lyse rosaaktige negler kan lett bli for pusete, iallfall på meg.. Røde negler er ofte i seg selv nok, iøyenfallende ringer i tillegg kan bli for mye av det gode!

Anonym sa...

Synes godt at man kan ha lange røde negler til fest. Så lenge alle neglene er omtrent like lange, og lakken ikke flasser. (Men det er en generell regel, da.)

Om ringer: Vi hadde samme ring til forlovelse og bryllup. Hadde den på venstre hånd da vi var forlovet, og byttet til høyre under vielsen.

Anonym sa...

Jeg synes røde negler er skikkelig tacky. Bare en ting som er mer tacky, og det er røde negler på tærne!!!
Hilsen en mann

Glamourbibliotekaren sa...

Mari: Filing og polering er bra nok!

Karoline A: Nei, slike tradisjoner om hva som er lov og ikke i forbindelse med forlovelser og bryllup gir jeg blanke i :) Vi gjorde akkurat som vi ville da vi giftet oss. Folk blir så gammeldagse og konservative når det kommer til den slags, av en eller annen grunn. Men hver sin smak :)

Ylajali: Så lenge det ser velstelt ut, spiller det sikkert ingen rolle om de er ekte eller ikke. Men lange negler er creepy uansett, synes jeg :)

Sol: Alt til sin tid, mener jeg. Av og til er babyrosa helt rett, av og til disgusting :)

Kaisa: Ja, ulik lengde ser bare kårni ut.

En mann: Ok, da skal du få slippe å bruke det :D

Siljesfashion sa...

Veldig lekkert. Min favoritt akkurat nå er sterk rosa fra Estee Lauder..

Siljesfashion sa...

og selvfølgelig korte negler! Har også forlovelsesringen og gifteringen på venstre. Du bruker den hånden mindre og det er nærmere hjertet. Romantisk synes jeg..

Anonym sa...

Min favoritt i år er Chanel Tulip Noir på korte negler - classy og sofisitikert!

Personlig synes jeg diskusjonen om "tacky" er litt for sort/hvitt. Klart røde negler kan være tacky, men bare hvis sminke, hår og klær legger opp til det. Kom til å tenke på uttrykket "too much of everything". Litt mindre heller enn litt mer, er alltid en grei tanke - omtrent som at ikke alle kan ha solistrollen samtidig.

Om svangerskap og røde negler: jeg synes en gravid kvinne som fremhever sin feminitet og pynter seg er nydelig.

Akkurat som ringen til glamourbibliotekaren :))

Anonym sa...

Akkurat nå mens jeg leste gjennom bloggen har jeg lakkert mine negler hvite(motsatt av trenden sort!)!Men det trengs nok 2 strøk for at det skal bli fint. Har halvlange negler og fått positive tilbakemeldinger på hvit lakk tidligere.

Morgianna sa...

Håper det var en spøk vdr om neglelakk skulle være skadelig ved graviditet? Oi, det blir litt ekstremt.

Tommelen opp for rød neglelakk, kan ikke skjønne hva som skulle være tacky med det heller

Glamourbibliotekaren sa...

Silje: Mm, sterk rosa er også lekkert. På korte negler :)

Månestråle: Tulip Noire er veldig fin. Enig med deg at alt det andre også spiller inn. Tror ikke jeg så så veldig tacky ut med mine ellers svært tekkelige klær og søndagsskolefrisyre :)

Anonyme: Hvite, ja - det er sommerlig! :)

Morgianna: Jevnlig innånding av lakk og neglelakkfjerner er vel ikke så bra, enten man er gravid eller ikke.

Faustina sa...

Ga opp mine flisete neglebånd. Smøring hver dag i ukesvis med neglebåndskrem (i tillegg til vanlig håndkrem) hjalp ikke det spøtt. Krøp til korset og gikk til manikyrist. Tror at jeg blir nødt til å la en proff fikse neglene mine innimellom.

SuperJanne sa...

helt ærlig, korte negler kler ikke neglelakk... :)

Populære innlegg