fredag, mai 09, 2008

Glamorøs fredag


God morgen! Sola skinner inn på mitt kontor og slik skal det visst forsette i hele helgen, dog ikke for meg - jeg flyr snart avgårde til fire grader, regn og blæst: Nord-Norge!

Men først skal det jobbes. Glamourbibliotekaren stiller i lavendelblått og perler i dag, og dufter av syrin. Ellers omgir jeg meg med farris og Haydn.

Ha en riktig god fredag alle sammen!

30 kommentarer:

Anonym sa...

Ukens mest glamorøse dag feires iført svart kjole fra Indiska, svarte tights (er alt for blek og pysete til å vise bare legger), knallblå ballerinas og en svart trench, da jeg syntes det var litt kaldt i dag morges. Jeg dufter Emerald Dreams og drømmer om Lollipop.

Anonym sa...

Ja, solen er glamour i seg selv. Deilig! Jeg har fint sommerstripet hår, velstelte negler og dufter av Elizabeth Ardens Green Tea. Søndag blir det høyere glamourfaktor, da skal jeg i konfirmasjon med ny søt og stilig champagnefarget kjole. Hvis jeg bare klarer å bestemme meg for tilbehøret! Ellers ut med venner i kveld, masse turer og glamorøs lesing i pinsen. God pinse til alle!

ordensmenneske sa...

Her er det eksamenslesing i sola. Iført kvit bomullskjole, nystellte negler og Elizabeth Ardens Green Tea. Ser ut som også andre har den som ein vårfavoritt! Treningstur seinare i dag, og eit glas raudvin i selskap med god bok i kveld. Men først; marokkansk grøn te med myntesmak!

Anonym sa...

Glamouren er ganske casual idag, ettersom jeg drar rett fra jobb til pinse på Langedrag; halvveis opp på fjellet blant geitekillinger, fjordinger, ulver og gauper. Og en gaupe-fanatisk seksåring i tannfellinga. Dog er jeg iført min "reading is sexy"T-skjorte, og den er jo ganske sassy i seg selv, sammen med den halvnye favoritttjeansene. Har byttet ut de nye, lilla adidas sleek lines med de gamle grønne coc sportif'ene, som jeg har tenkt at kan få litt aktiv dødshjelp på bondegårdshelg. Dufter ellers lett avslørende av Garnier Summer Glow fra leggene...

Anonym sa...

Våren feires med svart kjole med hvite prikker. Rødt tilbehør bestående av sandaler, belte, lepper og negler, og de trofaste russe-øredobbene jeg fikk av sølvsmed-onkelen for snart tyve år siden. lukter friskt av fantasia di fendi og føler meg altfor stelt til å sitte alene og sy.

Anonym sa...

Å, deilig vær! Glamorøs fredag er sånn passe casual med mørkeblå jeans, hvit t-skjorte og sjokoladebrune Converse. Dog et innslag av glamour: rundt halsen har jeg mormors silketørkle i marinefarger, innkjøpt i Sveits for mange herrans år siden.Midt på dagen skal nemlig hele jobben ut i Frognerparken for å drikke hvitvin og spille boccia.
Da skal jeg røyke tynne franske sigaretter og prate tull med kollegaer resten av dagen.

Resten av pinsehelgen skal tilbringes på hytta, og det skal lukes i blomsterbeddet med peoner og valmuer. Og det skal henges opp ny hengekøye :)

Anonym sa...

Glamouren er relativ i dag... Føler meg sånn passe fin i jeans og cardigan. Dufter Kelly Caleche i alle fall :)

Når Glamourbibliotekaren nevner 4 grader i Nord-Norge, så må jeg bare legge til at det er meldt snø i Tromsø fra i kveld av... Såe, jeg skal ha ei innehelg med lesing og kos tenker jeg. God helg!

Anonym sa...

Særs lite glamorøs til nå, stiller i Queendom-tskjorte og blå pilatesbukser i velour. Jobber hjemme i dag, og den eneste som ser meg er katten. Har en plan om å sy opp nye linbukser, og så skal de på innen min kjære kommer hjem. :)
Det mest glamorøse er nok neglene, som er filt og polert og som bare venter på neglelakk.

Plan for Pinsehelgen: Slække med mann, katt og bok på verandaen.

Anonym sa...

Hm, glamorøs, og glamorøs, fru blom! Jeg sitter og svetter over bøkene og pcen på lesesalen, masteroppgaven skal leveres om seks dager. Men jeg dufter i allefall Be Delicious fra DNKY, og selv om det ikke er en klassiker, så er den vårlig og god :)

God pinse!

Anonym sa...

Her har vi hatt deilig vær, men noe holder på å skje nå - i negativ retning! Drømmen om å tilbringe pinsedagene i solen på terrassen må nok byttes ut. Men fint blir det med pinse lell. Avslappet glamour her, men dufter godt av Rocher her også, Rose absolue og Iris noir i blanding, men ville nok ha valgt glamourbibliotekarens vårlige syrinduft om jeg hadde den.

Anonym sa...

Har på meg rosa sommerkjole og lavendelfarget cardigan i dag. Sola skinner, og jeg gleder meg til arbeidsdagen er over. I helgen skal jeg på dagstur til Bergen, hvor jeg aldri har vært før. Gleder meg. God helg allesammen.

Anonym sa...

Min glamorøse fredag begynte egentlig i går med Beethovens niende, TSO og bl.a. Elizabeth Norberg Schultz i Olavshallen- nydelig og vårlig! Etter en hektisk og formell uke, er Juristen seiler- og syttitallsinspirert igjen; dongerislengbukse, stripete genser, røde platåsko, Chanel no 5 rouge noir og perler som vanlig.. Pinsen tilbringes både på landet og i urbane strøk, men vil uansett inneholde nye Schubert-cder, Sartre, te, venner og hund:-)

Mari sa...

For en ekstra deilig fredag når lønna kommer inn og det er langhelg! Her blir det også mest innehelg, værmeldinga varsler storm og det er fint, for jeg har mange inneprosjekter (blant annet friske opp hårfargen...). Glammer så godt jeg kan i dag med grønn kjole over dongerien, og grønn te i koppen for øyeblikket. I kveld skal jeg ut og spise med venninner. Velkommen nordover, glamourbibliotekar!

Anonym sa...

jeg har grönn cardigan, hvitt silkeskjørt med store blomster, brune tights til litt under kneet, brune Mary Janes, kurv fra Zanzibar i stedet for veske, grønn trench coat og et stort glis ettersom den ene venninna mi har fortalt at magen hennes kommer til å bli stor denne høsten.

Bokomaten.. sa...

Bokomaten skall på bröllop i helgen och kommer ägna fredagen åt att bestämma kläder och ev leta strumpbyxor och smycken. Mycket som skall fixas med packning mm när man skall övernatta på bröllopsfeststället. Blir brunch på söndagen. Men vilket väääder vi kommer att ha! Soligt och 20 grader varmt!
Fredagen till ära har jag en grå Carin Wester-klänning i tunn tunn ylle och lite calvin klein bakom öronen men längtar ut till andra dofter! Syrener och nyklippt gräs, underbart.:)

Anonym sa...

I kvit "bondebluse" (sånn med rynkete, rund halsåpning og knytesnor) i kombinasjon med blå caprijeans føler eg meg ganske fin i dag. Glamouren står dei nylakka raude tåneglene for, som er plassert i paljett- og perledekorerte sandalar i kvitt skinn. Sjølvbruning på leggane her og, kombinert med Elle frå YSL. Klarer ikkje heilt å finne ut kva eg syns om den, den er lett og tiltalande, men kanskje for nøytral?

Glamourbibliotekaren sa...

Sara: Ja, jeg har hørt snakk om det der.. hvis det er en felles venninne av oss du refererer til :) Veldig hyggelig!

Smilla sa...

Flyr også snart avgårde til Tromsø, og er litt deppa for det. Snø?? God tur til deg også!

Glamoren i dag - nystelte negler og ny Marc Jacobs jeans. Pluss en dæsj Chanel Chance.

Anonym sa...

Jeg stiller i knallgul skjortekjole fra 80-tallet og bare fötter, siden resten av dagen kommer til å tillbringes hjemme med masteroppgaven. Eneste glamouren utover kjolens fantastiske farge er Pleasures fra Estée Lauder, som jeg holder på å teste ut.

fru winther sa...

Helt OT, men juristen-koselig at du hadde en fin opplevelse i går!Jeg stod nemlig i koret.
Her har det foreløbig vært skogstur med hunden i strålende vårsol.Hvitveisen blomstrer og fugler kvitrer over alt.Herlig. Nå har også jeg bakt Underbara Claras pizzaboller, og skal nå glamourifisere meg før det er tid for jobb. Kanskje blir det en dæsj med syrinparfyme på meg også. God pinse til alle sammen!

Anonym sa...

Til Skriversken: Det var veldig, veldig bra:-D

Litt politikk på en glamorøs fredag (hvis det er tillatt...): Alle oppfordres herved til å benytte de kulturtilbud man setter pris på! Klassisk musikk, bibliotek, museer, gallerier, teater, ballett, indie- idetheletatt! Hvis vi får en FrP-regjering ved neste valg, kan det være nyttig for kulturinstitusjonene å kunne vise til høye besøkstall, i kampen om budsjettmidler (som ellers vil gå til bensin, pølser og skattelette..).

Jeg er vel ikke den eneste som kommer med en slik anmodning;-)

Anonym sa...

Det mest glamorøse jeg vet om for tiden, er gode fine bukser som ikke strammer over magen. Det mest glamorøse denne fredagen er at det er langhelg på gang, og turen går til Skorovass :) Frisk luft, here I come. Hilser til mine gode venninner som gleder seg over min voksende mage :) God helg til alle andre også!

Glamourbibliotekaren sa...

Hege: Hurra! :)

Karoline A sa...

Dagen har vært ekstremt lite glamorøs ettersom jeg er våken på 33 time, har hatt kjemi eksamen og jeg kom til skolen med nyheten om at min gamle barndomsvenninne ligger hardt skadd på ullevål etter båtkræsjet i arendal i går kveld. Nei og nei.. tror jeg må gå å sove litt..

Glamourbibliotekaren sa...

Karoline A: Uff... så fælt. Var det den ulykken som var på nyhetene i dag? Får håpe det går bra med henne!

Anonym sa...

Velkommen til nord-norge, hvor enn det måtte være! her er det lyst og fint døgnet rundt :-) jeg har gjort en bra eksamen idag og det glamourøse innslaget for kvelden er parmaskinke og ost fra Helmersen og en meget god vin. og gode gamle kjente inspirerende Chloe bak øret og Chanel Rouge Noir på neglene. Klar til dyst for neste eksamen...

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg rekker ikke alltid å svare på hver enkelt kommentar, men jeg setter pris på Glamorøs Fredag-rapporter fra dere! Og husk - dere som sier dere har uglamorøse fredager - det er ikke kvantiteten av glamourelementer som gjelder! :) Av og til kan en kopp te og en pust i bakken være nok til å øke glamourfølelsen.

God pinsehelg til alle! :)

Anonym sa...

Min glamorøse fredag har bestått av nye favorittjeans, en enkel t-skjorte og slitte sneakers - ikke noe stæsj, but I feel fine! :)
Årets første utepils på egen veranda og sushi. Pinsen skal nytes i solen med bøker og musikk. Våren er herlig!! :)

Mie sa...

Sant det du sa der, man trenger ikke være glamorøs all over.. Jeg er iallfall ikke det i dag! Baggy jeans og blå/hvit stripete (søt!) t-skjorte, briller på nesen og håret i en knute - her er det jobbing. Masteroppgaven skal inn enten neste fredag eller i oktober, så nå er det ingen kjære mor! Forhåpentligvis sitter det igjen et vagt streif av Versaces 'Bright Crystal' - den er sikkert ikke noe for Glamourbibliotekaren, men jeg synes den er deilig :)
Dagens glamour: Jeg tok meg en times pause i tre-tiden og satte meg i solen med en artikkel, en kopp kaffe og en ny is fra Nidar Bergene - sjokoladeis med chili! Det gjorde susen, og jeg tåler et par timer til med jobbing...
God helg!

Anonym sa...

Idag har jag burit mina favoritsommarkläder för första gången på säsongen: ett par tunna blå jättevida byxor, rött linne och en tunn blå skjorta ovanpå.

Populære innlegg