fredag, mai 09, 2008

Til alle bloglines-brukere o.l.


En liten beskjed til dere som leser bloggen kun via Bloglines eller andre RSS-lesere - please don't! Kom inn i bloggen istedet - jeg har sett layouten innleggene får på slike nettsteder, og det er jo helt grusomt! Bildene blir hulter til bulter, grønnfargen er naturligvis ikke der, alle estetiske ting ved bloggen er ødelagt... Hærverk!

For the full Glamorous Librarian Experience Extravaganza, gå inn i bloggen istedet :)


Thank you!

7 kommentarer:

lengsel sa...

hehe, jeg er nok en av de som leser via Bloglines må jeg tilstå, men ok, jeg skal bli flinkere til å trykke på innleggstittelen sånn at jeg kommer inn her på Blogger :-) Du har jo et pent og rolig og lesbart design, så det er ikke det det står på, er vel heller min latskap ;-)

Glamourbibliotekaren sa...

Bra! That's the spirit! :)

Anonym sa...

Ser bra ut i Google Reader, i hvert fall etter min smak:

http://img.skitch.com/20080509-pnj8xruaayi9k8wdimmxidjyq3.jpg

Glamourbibliotekaren sa...

Tja, bedre enn i bloglines, men man får jo ikke med den grønne bakgrunnen :) Jeg er en estetiker!

Anonym sa...

Jeg har temmelig mange blogger jeg følger med på, og mange av de er meget sporadisk oppdatert. De som oppdateres skjeldent leses gjennom blogline, så slipper jeg å gå bom så ofte. De som stort sett oppdateres hver dag går jeg direkte til, for som du sier det er kjekkere å se sidene slik det er meningen at de skal være :)

Ellers så bruker jeg en ny fungsjon som blogspot har i draft. Den gjør at en kan få bloggrolen til å vise hvem som har oppdatert bloggen sin (og man har mulighet for mer informasjon også.) Denne bruker jeg for alle hageblogglenkene mine, og det funker fint for å se hvem som er oppdatert så jeg kan gå rett til siden. Se på hageblogger/ om dere lurer på hva jeg snakker om. (Det er også forklart hvordan du kan lage en slik liste selv litt ned på siden.)

Snåta sa...

Jeg abonnerer via RSS og den ser helt fin ut i Firefox, dvs. så ser blogginnleggene helt like ut som selve bloggen:-)

Anonym sa...

*rekker opp hånda* jeg er en blogline-leser! hehe.
ok da, så kommer jeg fram, jeg innrømmer at jeg leser bloggen din hyppig. Bloggen din er høyst levende, og ytterst romantisk, og særdeles inspirerende, så Glam-bibliotekaren er en av mine favoritter :)
Du kan bli en trendsetter om du vil- sånn i ytterste konsekvens :)

ps: Nær og fjærran, av Kopps, (kobbs?) har jeg lett etter, men fant den ikke selv, i svenske butikkhyller. Der ser du, når jeg så te-merket, så tenkte jeg på deg, he he. Og prøvde se etter om de hadde Nær og fjærran.

Keep up the good work, your passion of beautiful things is coming forward in a huge scale by the internet.

Herlige bilder fra Oslo gjør at jeg ser Oslo med andre briller, ikke bare en skitten og grå by. Får lyst å rusle rundt på grunerløkka, frogner etc, når jeg leser bloggen din.

MAI er herlig!!


KLEM chanel, med midlertidig nedlagt blogg.

Populære innlegg