fredag, juni 13, 2008

Glamorøs fredag

God morgen!
En kaprifolduftende Glamourbibliotekar hilser dere velkommen til en ny helg! Her er tekokeren i gang, Nat King Cole crooner mykt i øret og jeg håper og tror det blir relativt stille her så jeg får fordypet meg i mitt arbeid.

Enkel glamour i form av hvit skjorte og perler i ørene, samt sløyfe i håret - og parfymen Caprifoglio Acqua di Profumo fra L'Erbolario, kjøpt i Firenze på bryllupsreise.

Planer for helgen: Kino i kveld, markedsdager på løkka i morgen, samt et retrodesignmøbelutsalg... og ellers har jeg dårlig samvittighet for stakkars syke Hans Castorp, hvis opphold på sanatoriet blir utvidet ytterligere ettersom jeg er så treig til å lese for tiden! Bøker, magasiner, aviser, alt hoper seg opp. Det tenker jeg å gjøre noe med i helgen.

Ha en fin dag alle sammen!

P.S. Og DER var Stevie Wonder-billetter i boks. Sweet!

22 kommentarer:

Anonym sa...

God morgen. I dag kjører jeg femtitallsstil med kortermet bluse, vidt olaskjørt som er høyt i livet og peep toe pumps. Var så stresset i dag morges at jeg glemte å ha på meg parfyme:( I helgen skal jeg stort sett jobbe. På kveldstid skal jeg male soverommet.

Marte sa...

For et flott bilde til innlegget! Dagens er svart trench coat og spraglete gult/brunt/hvitt tørkle i halsen(altfor varmt). Ellers lukter man Pleasures. Fredag byr på boksalg, hurra! God helg!

Lekkermunn sa...

Har olabukser på, men fin linskjorte og mammas trettito år gamle Hermesskjerf som hårbånd. Etter SATC-premieren har jeg gått med hæler hele tre dager (også i dag) og det tror jeg er ny rekord. Har også på meg mammas perlering som hun fikk av pappa på bryllupsreisen til Japan i 69. Ganske vintage med andre ord. Parfyme er Paul Smiths Rose. Ha en fin helg.

Anonym sa...

Hjerter i ørene, og Demeters Cucumber cologne spray bak ørene - den føltes passende i dag da regner siler ned. Og grønn cardigan til den grønne agurken, som kanskje heller er sært enn glamorøst :)
Skal bruke kvelden til å lete etter hotell og billetter på nettet til familien i sommer, så i morgen kakesalg på musikkskolearrangement og senere (ganske så forsinket!) innvielsesfest av ny bolig

Anonym sa...

Dårlig med glamour i klesveien, men emaljesmykke fra bruktmarked og Green tea på halsen hjelper. Helgen skal tilbringes med jentegjengen på landet med god mat og drikke og masse rå latter, men først skal jeg prøvesynge for Oslo Operakor. Det er skummelt og glamorøst på en gang... God helg til alle!

Anonym sa...

ps: s var meg!
God helg til alle sammen!

Jenny B sa...

Jag har litet tråkiga kläder; gråa och svarta, inte så somrigt, precis! Men jag doftar gott av Kenzo Parfum d'Été och har MAC Lovechild läppglans. Ikväll skall jag ta det lugnt, i helgen skall jag på bio.

Anonym sa...

Nylig kommet hjem fra glamourøs Berlin-tur, virkelig en vakker by. Luktet og sniffet på deilige parfymer og akkurat nå er "Cashmere" fra Cristiano Fissore bak mitt øre. Det var love at first sniff for meg og har favorittpotensiale. Det har "Le De" fra Givenchy også, men den får vente til imorgen :-) Ellers 20 år gammel kjole og Birkenstock-Pappillio-sandaler og i kveld middag og sprudlevann med to herlige venninner. God helg alle!

Anonym sa...

Sort og rosa i dag, med gammelrosa t-skjorte fra Abercrombie & Fitch, sort knelangt skjørt med et "overskjørt" med tegninger av katter i snåle (a.k.a. normale) kattepostiturer, sort bolero og sorte Mary-jane-sko. Tar heller igjen med rosa og lilla øyeskygge og grønn kayal og plommelilla leppestift. :)

Plan for helgen: Mamma kommer til byen, så mat på et fint sted med henne og lillesøster. Og markedsdagene på Løkka, selvfølgelig. Håper det blir oppholdsvær i hvertfall.

wine-fueled narcissism sa...

God morgen! Jeg er fryktelig trøtt, og ser ikke frem til 9 timer i kaffebar, men jeg prøver å holde et anstendig glamournivå allikevel. Deilig rosehåndkrem fra L´Occitane, Coco Mademoiselle bak ørene og perler på, blåspraglete skjerf kjøpt på marked i vakre Bracciano, og en eller annen urte-te som jeg ikke lengre husker hva heter. Helgen blir hyggelig, med kafebesøk, og en del alenetid da min kjære skal til Grimstad på kortfilmfestival.

Anonym sa...

Ikke mye glamour i påkledningen idag, bortsett fra at den friske rosa-og-cerise-stripete toppen (mitt første rosa plagg siden 1988 da jeg ble friker jfr. Mannen som elsket Yngve) ser ut til å ha blitt en fredagsfavoritt. Men fire Stevie Wonder-billetter signed, sealed og om noen få dager delivered føles herlig! I kveld blir det overnattingsbesøk i Drøbak, og imorgen kveld er det Tøyenfest på Enerhaugen. God helg!

Anonym sa...

I dag går det i jeans, hvit skjorte, øredobber arvet fra bestemor og coco mademoiselle og nerver. Dagen går til muntlig kjemieksamen

fru winther sa...

Det regner og er guffent i Trondheim i dag, men jeg glamourifiserer opp dagen ved å putte et hvitt tyllunderskjørt under den enkle svarte kjolen, ha en stor (akrylplast)sommerfugl rundt halsen, sprute meg med litt "Tam Dao" og ta på gullsko før jeg begir meg til bussen. I kveld blir det jobbing, og overraskende meny,for mannen skal stå for maten. God helg!

Anonym sa...

pft, ingen grunn til å bekymre seg for Hans Castorp, han har det jo ikke travelt med å komme ned fra fjellet!

Fornuftig forsker sa...

Blåblomstret tunika fra London (East i Covent Garden), svart nøytral bukse fra samme sted, diskret blått halssmykke fra Kaukasus og diskrete gulløredobber. Jo Malones Pomegranate Noir-parfyme. Dessuten røde Birkenstocksandaler og forkle, er hjemme med halvsykt barn og vi skal lage lapper til ettermiddagsteen. Lapper vekker de aller beste barndomsminner hos meg, så om ikke akkurat glamorøst føles det veldig, veldig bra. Lapper i regnvær = Vestlandssommer. Hans Castorp kan bare ha det så godt (han var nok litt for treg for meg), her er det handling som gjelder.

Anonym sa...

Butikkjenta pakker varer i dag og har løse sorte linbusker, sort topp og sølvjakke og nye sølv nike jobbesko. Litt ledig men praktisk antrekk.

Lille baby har rosa snekkerbukse i lin (Tenkte jeg fikk ta med henner også)

Godt å ikke være gravid lenger:-)

Glamourbibliotekaren sa...

Randi: Høres fint ut!

Marte: Pleasures, mm, en av de jeg gjerne skulle hatt men som glamourgemalen nyser av - dessverre :)

Lekkermunn: Vintage glamour og hæler er bra!

Sol: Agurk er vel sommerlig og friskt :)

Korist: Lykke til!!!

JennyB: Lovechild er fin.

Kjerstif: Grattis med nye parfymer!

Kaisa: Ifølge min nye gode venn yr.no blir det oppholds utover formiddagen i morgen :) Håper på mange bakgårdsmarkeder, det er så mange fine bakgårder på løkka.

Wine-fueled: Et absolutt anstendig glamournivå! :)

Katrine: Yay! åååh, gleder meg vilt og uhemmet, Stevie live er ubeskrivelig!

Eleven: Lykke til med eksamen!

Skriversken: Det høres ut som en bra måte å glamourifisere en regnværsdag!

Heidi: Godt poeng...

Forsker: Lapper i regnvær = glamour!

Butikkjenta: Klart babyer er velkomne til å rapportere også! :)

Anonym sa...

Jeg lengter etter å forsvinne ut døren fra kontoret.. Kun kort tid igjen. Priser sommeren i hvite bukser og hvit topp med lett gjennomsiktig og ny småblomstrete silkebluse i hvitt, syrin og grønt. Den nye Chloé bak ørene. I kveld blir det SATC på meg og i morgen løkka på meg også.

Anonym sa...

i dag har jeg svart og hvit kjole, rosa belte og rosa negler og trut. dagens duft er fantasia di fendi, og på hittil er alt vel og bra. stilen brytes dessverre av grønne ulltøfler, ettersom det er kaldt på systua i dag. mannen er på mc-tur,og jeg, barn og bikkje skal stelle hus og oss selv i helgen. bake og planlegge ferie. god helg!

Anonym sa...

Efter att ha blivit degraderad från bibliotekarie till bokuppsättare är numera varje dag en glamourdag med fina kläder och fräsch sminkning. Idag: blommig topp och lång röd kjol. Om halsen en oxiderad silverkedja med ett hängsmycke i form av en pärlboll. Ögonen pryds av ljusgul ögonskugga samt mascara och kinderna har fått några svep av en perfekt frisk rouge.

Anonym sa...

Her er glamouren inntakt med hvit- og lyseblå stripete bluse og olabukser med høyt liv. Vintage sølvøreringer, Guerlain bak ørene og krøller i håret gjør at jeg føler meg ganske glamorøs trass betydelig søvnunderskudd. I helgen skal jeg sove, lese, kanskje bli Forretningskvinne, og glede meg til Stevie-konsert.
Ønsker alle en riktig god helg!

Anonym sa...

Jeg også! Ja, dårlig samvittighet for Hans Castorp altså! Mens han fortsatt er på sanatorium, har jeg lest både Siri Hustvedts "The Sorrows of an American", "A Plea for Eros" og Anna Gavaldas "Eg vil at nokon skal vente på meg". Og flere andre også. Litt underlig er det egentlig at jeg har hatt pause helt fra påske, for jeg likte historien om Hans og har lovet meg selv å ta den opp igjen :)
Månestråle

Populære innlegg