tirsdag, august 05, 2008

... bare litt nysgjerrig, ettersom det av og til popper opp kommentarer jeg undrer meg litt over - jeg håper alle forstår at f.eks. "Dagens kjole" er bare kjoler jeg synes er fine, og ikke kjoler jeg har kjøpt selv? Med unntak av de jeg virkelig HAR kjøpt selv da, men da har jeg jo opplyst om det. Det er jo blitt veldig populært blant den yngre garde å kjøpe masse klær som man legger ut bilder av, så jeg vil bare forsikre meg om at det ikke er noen misforståelser her.

Så NEI, jeg kjøper ikke en ny designerkjole tre ganger i uka :-D


12 kommentarer:

Anonym sa...

Hvis man leser bloggen din noenlunde regelmessig og har en liten dose sunn fornuft kan man vel knapt tro at du kjoeper alt du poster om - du er jo ganske klar paa det de gangene du blogger om noe du faktisk HAR:)

Micha sa...

Ingen misforståelser herfra ihvertfall. Syns du allerede er tydelig på dette her, jeg. :-) Har aldri oppfatta bloggen din som en "skryte av hva jeg har i skapet" blogg, eller trodd at du er en shopaholic. Ganske så tvert om egentlig.
Kjoledrømmer som ikke gjøres til virkelighet kan likevel være til glede og inspirasjon! :)

Mari - Escape In A Book sa...

Jeg heller ikke misforstått deg =) Og det er jeg glad for.

Glamourbibliotekaren sa...

Hihi, bra å høre, jenter. Takk for det! :)

Anonym sa...

I dag tror jeg at jeg gikk forbi et av by-forskjønnelsesprosjektene som du nevnte i en tidligere post (16.mai) - noen har plantet nydelige blomster i hullene i veiskille-betongblokker. Oppdaget de mellom Nordpolen og Sandakersenteret :)

Glamourbibliotekaren sa...

mmm, herlig! :)

Anonym sa...

Nei, du er da vanskelig å misforstå sånn sett. Ellers også, forresten.
Jeg opplever ellers at du forfekter sunne/gode holdninger til forbruk, og gidder man å lese det du skriver, får man med seg det - tror jeg.

Anonym sa...

Jeg tror at de som leser fast over lenger tid veit at du ikke oppmuntrer til kjøpefest og at det dreier seg om innspirasjon ikke kjøpsanbefalinger
Jeg tror dessuten at alle som faktisk kjenner prisnivået på enkelte av disse kjolene skjønner at du naturligvis ikke kjøper de.

Men, jeg tror det er mange som ikke leser så nøye, som ikke følger helt med. Og, jeg tror det er mange som har lyst til å være litt fordumsfulle og som ikke forstår dette med å presentere for å innspirere.

Bokomaten.. sa...

Det finns ganska många andra bloggsom som lägger ut bilder på "önskedrömmar" och "inspirationskläder" så tror itne någon missförstår även om de bara tittar in någon gång. Man kan ju få dreggla lite över fina, fina klänningar som konsthantverk även om man inte i sina vildaste drömmar skulle köpa dem. Jag jämför det lite med att man kan uppskatta en tavla utan att hänga den på väggen.:)

Ragnhild sa...

Hehehe, eg har no aldri trudd at du har KJØPT alle dei kjolane, det får vera måte på. "Dagens kjole" er uansett til stor inspirasjon for meg, anten du har kjøpt kjolane eller ikkje:-)

Anonym sa...

Litt off-topic, men er du bib'en klar over denne gruppa paa fjasboka? Har ei venninne som er med der og hevder det er mulig aa gjoere noen kupp der. Bare et tips:)

Glamourbibliotekaren sa...

takk og takk alle sammen, godt å få det bekreftet! :) Jeg trodde jo ikke at dere trodde det heller, men måtte bare forsikre meg om det.

Alter Ego: Takk for tipset - dog er jeg ingen facebook-person.. jeg er riktignok registrert der, men bruker det ikke til noe som helst og logger meg sjelden inn. Men det er bra med secondhand-fokus, absolutt!

Populære innlegg