lørdag, august 09, 2008

Bobbi Brown på Steen&Strøm


Det har blitt annonsert gang på gang, og nå er datoen satt til denne høsten.

Jeg liker Bobbi Browns filosofi, teknikker, looks (stort sett) - men vit at det er faktisk ganske vanskelig å gjenskape dem.. Matte bruntoner kan være kjempefint når det er lagt profesjonelt, men det krever trening og et skarpt øye for å få det til bra som menigmann. En Moby-lignende liten mann med svart neglelakk la en utrolig vakker makeup i beigetoner på meg på Barney's for fire år siden. Nå har jeg dog glemt hvordan...


Jeg har gjennom årenes løp fått en pen liten samling Bobbi-makeup, og det aller beste hun har gjort, er gelé-eyelinerne på krukke som man legger lett og fint med pensel. Mer pudderaktig enn vanlige flytende eyelinere, sitter bom fast hele dagen. Flere fine blusher og øyenskygger også, litt vel klissete lipglosser, men leppestiftene er kremete og gode.

Jeg ønsker Bobbi Brown velkommen, men ber publikum vise aktsomhet ved bruk av gjørmebrune leppestifter. hehe.

8 kommentarer:

Marte sa...

Fine farger!

Anonym sa...

Så bra, har ventet på dette=)

Anonym sa...

Sannhetsvitne :) Bobbi Browns lille krukke med gel-eyeliner er bare i egen klasse! Har prøvd utrolig mange andre produkt, men for meg er det ingen over Bobbis eyeliner, og ingen ved siden heller. Etter at jeg oppdaget denne, har jeg brukt den hver eneste dag. Min favoritt er fargen sienna. Løp og kjøp !!

Lucy Sky sa...

Hvor får man kjøpt denne gel-eyelineren? Dere solgte den godt nok til at jeg må ha den, bare må ha den.

Glamourbibliotekaren sa...

Steen&Strøm.. :) Snart, ifølge dem selv. Utpå høsten en gang.

Miss Sophie sa...

Jeg elsker Bobbi Brown - fargene, kvaliteten, men jeg må innrømme at jeg også har falt for innpakningen. For å få den rette glamourfølelsen når man sminker seg, må innpakningen være smakfull. Tidligere har jeg bare fått kjøpt når jeg har vært på reise, så det blir fint, men sikkert også dyrt for meg, hvis Bobbi Brown kommer til Oslo. Everything mascara er min mascarafavoritt over alle andre, og leppestiften Lip Sheer i fargen Rosy er perfekt hvis man egentlig ikke liker leppestift.

Anonym sa...

Til frøken Marte: Mens vi venter på Steen&Strøm, kan jeg fortelle at SAS ihvertfall i vinter hadde et nydelig sett med 2eyeliner krukker - 1 sort og 1 sepia (som er rett navn, ikke sienna slik jeg sa tidligere, forresten nydelige ord og farger begge to :) og en børste. Kostet litt over 200, såvidt jeg husker. Men dette av altså ombord i SAS "flight shop", på internasjonale flyvninger, Se neste gang du reiser, eller spør noen andre!

Anonym sa...

Et annet tips som vil glede Stavanger-folket :)

Leste i det siste Esthetique bladet at Kvadrat kjøpesenter skulle få MAC Cosmetics i løpet av høsten.

Rimelig fabelaktig spør du meg! Prunella til folket ;)

Populære innlegg