fredag, august 08, 2008

Glamorøs fredag


God morgen!

Road trip med glamourgemalen i dag, med radio, prikkete skjerf i håret og golfjakke*.


Og dere?



*=golfjakke = cardigan

25 kommentarer:

Anonym sa...

Jobb :(

I lilla bluse, grå golfjakke (smiler alltid når min bestemor sier "jeg tok nå bare på meg en golfjakke i tilfelle det skulle bli kaldt"), jeans og Marc Jacobs Grapefruit. Et lite impulskjøp på Arlanda sist helg, minner meg om Hermes sin Un jardin Sur le Nil. Deilig :)

Anonym sa...

Er været nesten litt høstlig, kan man jo utnytte sjansen til å gå i høyhælte støvletter. Det er alltid litt glamorøst, selv med jeans. Men høstparfymene er det heldigvis to måneder for tidlig til, jeg dufter min sommerfavoritt gjennom mange år: L'air du temps fra Nina Ricci.Glambibl - måtte solen skinne i ferien din snart! God helg!

Anonym sa...

I morgen blir det double-turnering på Frogner tennisanlegg og jeg planlegger å iføre meg mitt hvite tennisskjørt. Dette blir etterfulgt av pimms og en bedre middag. Tror det kan bli riktig så glamorøst! God helg!

Bokomaten.. sa...

Sitter på jobbet och värmer upp min regnblöta kropp med en kopp té. Lejongul tunika till svarta strumpbyxor, hästsvans och Moschinos Happy Fizz bakom öronen. Tänkte att jag ville känna mig lite godisaktig idag, men det var innan himlen öppnade sig och jag förvandlades till ett mycket blött lejon..
Helgen är tänkt att spenderas på Copenhagen Fashion Weeks öppna events men om vädret fortsätter blir det nog soffan och ihopmonterande av nytt badrumsskåp istället..
Ha en skön helg allihop!

Jenny B sa...

Jag är helt klädd i svart, jag har grönsvart eyeliner och röda läppar och doftar gott av Ecume de Rose från Parfums de Rosine. Ikväll är det först ett pass Body Balance, sedan teater!

Anonym sa...

Her sur le Nil har vi det fint, med frukost, russian earl grey i koppen og botnnotane til Mandarina Ducks rouge intense framleis på huda. Rouge intense vart innkjøpt i Alexandria på onsdag.

Parfyme, også dei internasjonale, er veldig billig i Egypt. Her finn eg og utgåtte variantar, og merke som eg ikkje har funne i Norge. Eg fann mellom anna ein butikk full av Lanvin-parfymar, og fekk endeleg lukte på Ma griffe, som eg ikkje har kjent sidan eg var lita jente, og mor mi brukte den.

I tillegg har eg fått med meg ei lita flaske kvit egyptisk musk, og eg held på å sniffe meg fram til den beste Kleopatraen i parfymesjappene rundt i området der vi bur, Zamalek. God helg til alle som stikk innom!

Anonym sa...

Jeans og sneakers i dag, glammet opp med min mors gamle bijouterier (innkjøpt til en penkjole i 1978, jeg husker det godt), som passer fint til min brune bluse med korte puffermer. Jeg pleier ikke gå med lange kjeder -og i hvertfall ikke med store kuler på- men man gjør jo unntak for denslags arvegods. Prøvde meg med løst da jeg gikk hjemmefra i morges, men måtte finne fram strikken før jeg kom fram på jobb, så det varte ikke lenge.... Ellers prøver jeg fortsatt ut Mûre et Musc. Den lukter godt, men er ganske graftig, så jeg tar på så lite jeg kan og blir fortsatt litt ør av min egen duft de første par timene.
I helgen er det mest maling og ommøblering; snart-førsteklassingen skal få nytt rom, og jeg skal få hjemmekontor. God helg til alle.

Anonym sa...

Chloè lukter jeg idag, falt pladask for den forrige uke. Rent og pent og søtt og litt spesielt, synes jeg.

Ellers kledd i blomstrete kjole, skinnjakke og sneakers med sokker i. Og skjerf, det er høst i lufta!Håper på både by- og markliv i helga, samt mye god mat og vin :)

Torunn sa...

Stripete T-skjorte med pommes frittes-motiv (ref Lillelørdag) på fra NRK- butikken, grå golfjakke. Og mulighet for å ta på enten gummistøvler eller lave converse på øyafestivalen etter jobb.

Anonym sa...

Golfjakke og turnsko er to fin-fine ord- og å ha på seg på en grå Oslodag. Givenchy Blush Shine på leppene og L´Inderdit bak ørene frisker opp. Snart er det lunsj med venninne som kommer hjem fra Usa-med litt Sephorasnadder i kofferten til meg:-) God helg til alle!

Anonym sa...

Siste ordinære feriedag i dag. Nyter i øyeblikket yndlingfrokosten, som er banan/gresk yoghurt/gresk honning/müsli, og en stor kopp sterk kaffe.
Resten av dagen skal jeg unngå å gå i veien for vaskehjelpen, så det blir god bok i lesestolen i hjørnet :-)
God helg og fortsatt ferie. Jeg håper også på finvær til deg og gemalen.

Anonym sa...

Helsvart antrekk slik at det fantastiske gullsmykket jeg nettopp arvet fra en tante virkelig kan komme til sin rett.

fru winther sa...

Har lat somlemorgen med lesing av bok i senga, tasser rundt, drikker ferskpresset appelsinjus og vurderer sterkt å iføre meg golfjakke når jeg drar på jobb om etpar timer....Foreløbig ikke så veldig glamorøst, altså. Helgen blir preget av filmkveld med søster og tur til blåbærskogen- tror det blir kos. Nå skal jeg kjenne på magefølelsen og finne ut hvilken duft som er rett for dagen. Godt mulig det blir Iris Nobile. God helg!

Lekkermunn sa...

Hehe - golfjakke. Kanskje du har med deg en jumper eller pull-over også?
Jeg nekter for at sommeren er på hell, så jeg har hvite linbukser og hvit linskjorte, rosa Superga og fine smykker laget av snille fadderbarn:-) Roseduft bak øren og nyervervet rosete i koppen. God helg.

Eva sa...

Nå merker jeg at det er lenge siden jeg har kommentert. Men jeg henger med! Sommerens slankekur har gjort at jeg passer inn i et brun- og rosarutet blyantskjørt fra Malou Sander. Til det har jeg kremfarget singlet og brun golfjakke. Og kremfargede pumps. Rakk dessverre ikke parfyme, så jeg lukter såpe. Ha en fin helg!

Anonym sa...

Dagens glamorøse antrekk er blå kjole over grå kjole, sølvbelte og sølvballerinas. Kjole-komboen matcher selvsydd veske i blått og grått. Mørk blålilla eyeliner og mascara + lipgloss, begge kjolene har nemlig ganske generøse utringninger, og da blir det kanskje litt voldsomt med rød leppestift i tillegg når man er på jobb. ;)
Det er litt trist å ha på strømpebukse for å ikke fryse seg fordervet.

Plan for helgen: sy ferdig et skjørt, planlegge innflyttingsfest og spille Soul Calibur IV med min kjære, med mindre det plutselig skulle bli pent vær. Da blir det sløving på verandaen i stedet.

Anonym sa...

sitter å venter på vegetar bolognese på en fortauscafé i gøteborg. I ettermiddag blir det spa behandling på hotellet. Var min kjære som spanderte det i bursdagsgave til meg. God helg.

Anonym sa...

svart kjole, grønn selvstrikket cardigan, sølvsko på føttene og sølvringer i ørene. Lukter godt av Fantasia di Fendi og er klar for avreise til siste ferieuke, sørlandsidyll! Men, gleder meg til å komme i gang med skolebarn og jobb snart. Det blir lite jobbing når to barn henger rundt mors symaskin og lurer på hva jeg gjør...

Anonym sa...

Er på jobb, men helgen begynte igrunnen i går da vi var på konsert med Hiromi's Sonicbloom, en helt fantastisk konsert med gruppen til japanske Hiromi som er en teknisk brilliant klassisk utdannet pianist som spiller en blanding jazz og rock, som er bare helt utrolig energisk og nydelig. I dag kom jeg på jobb først kl 12 og sitter nå med en kopp fransk te, iført mammas kamesmykke og Serge Lutens Fleurs d'Oranger - solstråler fra en flaske.. :)
Ønsker dere alle en deilig helg!

A sa...

Veldig veldig lite glamorøs i dag: Er nemlig forkjøla og har vondt i ALLE musklene i kroppen (noen som vil trylle bort for meg?) Ergo er glamoren rent kroppslig: C-vitaminer i store doser, varmt vann med sitron og honning (nam!), pledd, sofa og en god bok. Og søvn. Og en dæsj av yndlingsparymen min Cristobal bak øret. Ha en god helg alle sammen!

Anonym sa...

Tres petit aka Juristen hilser fra Frankrike:D Herlig med ferie; dog pussig at jeg ikke kommer inn på jobbmail, men på denne siden... Fabelaktig glamorøst her; lang løpetur før ellevill familielunsj, mens seilbåten venter!

Jeg er iført hvit kjole, sølvsandaler, rouge noir og Chanel no 5, inntil et mer båtrelatert antrekk overtar. Stor fryd over nydelig te, Proust, famile og søte barn som fremfører små Bach-stykker bare for meg:) God helg!

Anonym sa...

Jeg sitter på JFK-flyplassen i New York og venter på flyet til Karibien. Antrekket for anledningen er paisley-mønstret kjole og sølvkuler i ørene. Parfymen sto jeg over i dag, da myggen der jeg skal er bærer av kjipe tropesykdommer, og den er spesielt glad i parfyme.
Har tilbrakt de siste par dagene i det store eplet; det har heldigvis ikke vært alt for varmt, men litt klamt likevel.

God helg til alle sammen!

Anonym sa...

Eit anna fint ord eg har høyrd for cardigan er kneppegenser (evt. knappegenser, men det er ikkje like fint og betyr ikkje det same.)

Anonym sa...

Oslotur fra hytta på Hvaler ikledd lin-cardigan, beige sommerkjole fra Staff, tights fra vero moda og nye vagabondpumps på føttene (kjøpt på salg:) samt smykker fra Arts & Crafts. Morgendagen blir særdeles lite glamorøs da jeg skal sykle x antall mil med min kjære.

Anonym sa...

Det mest glamorøse jeg har gjort i dag er å bruke siste time av dagen til surfing og blant anna lest om hvor glamorøse dere andre er :-) Det er faktisk inspirerende! Her har dagen gått i ett med 3 egne barn + 2 barn 'på lån' (overnattingsgjester :) Så idag ble det bare litt nyinnkjøpt roll-on fra Kiwi.. Men imorgon, imorgon, då skal eg iføre meg ein sprut Champs Elysees fra Guerlain.. det er min sommerduft :)
Titti.

Populære innlegg