fredag, august 22, 2008

Glamorøs fredag

God morgen!
Ukas beste dag er her igjen!  Litt usikker på hva den vil medføre for min del - så langt er tevann kokt og Morgenblad hentet inn - så jeg tar det derfra. Kanskje jeg står under et tre og leser en bok, som Audrey over her. Kanskje jeg får ånden over meg og vasker leiligheten. Kanskje jeg kapitulerer i en stol. Og en treningsøkt på Sats eller en lang spasertur, alt etter hvordan været blir. Deilig å ikke ha faste planer. Men jeg er oppe tidlig, for å få mye ut av dagen samme hva det blir til!

Ha en fin dag, mine kjære!


P.S.1. Ah, bondens marked som flere av dere nevner, helt klart! Det blir min plan for helgen.32 kommentarer:

Jenny B sa...

God morgon! Ännu en arbetsvecka går mot sitt slut! Jag har svarta byxor och skor, och en röd T-shirt med en robot och en zeppelinare på, samt en tung ryggsäck. Ikväll skall jag på en helgresa till en god gammal vän.
Trevlig helg!

Anonym sa...

Jobber hjemmefra i "joggetøy" i dag, jeg. Ikke mye glamour i det, bortsett fra at hjemmekontordagen falt på samme dag som vaskehjelpdagen, da. Og min strålende blå metallic neglelakk (Frostbite fra China Glaze) (!!) som jeg egenhendig har importert fra Unaiten - det kan vel under tvil settes glamouretikett på.
Helga er uten planlagte ting og med bra værmelding. Det er glamour i seg selv. Kanskje en tur utpå etter seien og lyren og makrellen?
God helg!

Anonym sa...

Først må jeg si at jeg er imponert over hvor tidlig Glamourbibliotekaren er oppe i ferien!

I dag er det litt retro-glamour, med et knelangt pencil skirt med veldig høyt liv og buksesæler, rød topp og hvit golfjakke med håndbroderte små blomster på, blondestrømpebukser og sorte høyhælte spasersko. Og katteøyne og rød leppestift. Golfjakken ble kjøpt på Birkelunden forrige søndag, da det var marked selv om det sto på nettet at det ikke skulle være det.

Plan for helgen: Invitere venner på besøk?

Anonym sa...

Koristen er iført Michael Kors-jeans, svart topp, svarte lave sko, chanel-parfyme og litt gull på fingeren og i ørene. Dessuten et stort smil fordi det snart er helg uten noen spesielle planer og med ganske bra værmelding. Det blir garantert minst en tur i Østmarka, kanskje med bading...

God helg til alle :-)

Bokomaten.. sa...

God förmiddag! Den här glanourfredagen startade mindre glamouröst med att jag försov mig 45 minuter, kastade på mig närmsta t-shirt och jeans och fick hoppa över dusch, smink och parfym så känner mig inte superglamourös.. slängde dock ner lite maskara och ett läppstift i väskan för att kunna göra något med dagen ialf. Har köpt ett ton mandelkakor för att fjäska in mig för de nya kollegorna på jobbet och de kakorna fick även utgöra min synnerligen onyttiga frukost.:) I morgon planerar jag att sova ut och kanske gå på gårdsfest med huset..:) Ha en skön helg alla!!

Anonym sa...

Eg sit her i mine nye Levi's 501, innkjøpt på Citystars i Kairo, kvit hekla genser med singlet under og mine kvite glitterglamoursandalar frå Sannergatens skotøimagasin. På halsen og litt rundt omkring har eg Thé pour un éte, og på munnen har eg Biotherms farge 225 på matt base, ein slags Twin peaks-look.

Det siste som har eit snev av glamour ved seg er tåneglene, som har fargen Shanghai Red frå Chanel. Den er kjøpt inn for å likne mest mogeleg på ein deilig farge eg fekk på neglene då eg tok pedikyr for litt sidan. Den har litt mindre skimmer i seg enn den som den skulle likne på, men den lyser nydeleg opp i sandalane.

Anonym sa...

-Og eg gløymde å seie: God helg til alle! :D

Hverdagsheltinnen sa...

Jeg feirer fredag med blå cord-kjole fra H&M, lave ballerinasko og favorittkjedet fra Indiska. Ganske avslappet i stilen, men nogenlunde gjennomtenkt og altså mer glamorøst enn vanlig :)

Må si takk for en fin blogg! Har sniklest her inne lenge, men ikke gitt meg til kjenne før nå.

God helg!

Anonym sa...

Dagen startet tidlig til fridag å være med Weledas sitrusdusjkrem, og den var virkelig deilig, så den er det bare å anbefale videre. :-D Ellers er det ikke så mye annet på tapetet i dage enn å jobbe litt med innsendingsoppgaver-Helgen bringer konsert med Dum dum boys og nyting av det (meldte) deilige seinsommerværet. Muligens en utflukt med automobil. God helg til "glæmmis" og alle andre!

Anonym sa...

Inte just idag, men nästa fredag, befinner jag mig i Oslo på studieresa med mina arbetskamrater. Jag minns att du tidigare skrivit om trevliga parfymerier i Oslo som tillhandahåller lite ovanligare dofter, t ex LÁrtisan Parfumeur. Eftersom parfymer är min passion så sklle jag bli jätteglad om du upprepade namnen på parfymerierna och gärna adressen också! M v h Lotta

Anonym sa...

Oi, det var en tidlig start!

Det ble en kjapp morgen for meg også, men rød ny t-skjorte, røde sko og kirsebærdusjsåpe gir dagen litt glamour for meg. Bare et spørsmål ang denne sitrusdusjoljen; bruker dere parfyme etterpå? Det krasjer jo! (føler jeg).

Ikveld blir det rødvin og ost i ny sofa, i morgen er det markedsdager på løkka og veldig, veldig god mat på kvelden, håper jeg :) Og sol :)

God helg!

Anonym sa...

Idag er jeg litt 40-tallsglamorøs i brede, mørkebrune bukser med høyt liv, lys topp med gulltråder og puffermer fra Oasis, sorte tangosko fra Camper og dobbelt perlekjede fra perlemarkedet i Shanghai. Neglene er mørkemørkerøde og på leppene er det lipgloss fra Estée Lauder. I helgen blir det quiz, Bondens marked på Grünerløkka og tur i skog og mark om været holder. Ha en fin helg!

Anonym sa...

Snosen fikk cafe con leche og rugbrød med laks til frokost i dag av sambo, og bladde i A-magasinet før hun dro på jobb.

Glamourbibliotekaren sa...

Lotta: L'Artisan-parfymeriet heter Heaven Scent og ligger på Majorstua i Jacob Aalls gate 17. Ellers har de fine parfymer på Gimle parfymeri i Bygdøy Allé 39 på Frogner. Lykke til! :)

Anonym sa...

Her er ein framleis i pysjamas, men skal snart skifte og ut døra. Har hatt mjuk start på dagen med lesning av den amerikanske koloniseringa. Antrekk for dagen blir casual. Jeans, kvit t-skjorte og marineblå cardigan. Joggesko på beina og forlovelsesring på fingeren. Neglene er lakka i fargen "Paris" frå Make Up Store. I tillegg skal eg bruke den nye parfymen min; Escale à Portofino frå Dior. Vart litt påverka då eg høyrde folk hadde gått mann av huse for å skaffe seg den på Harrods. Første lukteprøve utløyste assosiasjonar til Jif Vinduspuss grunna mykje sitron, men når du tar den på huden og lar den verke litt blir den meir nyansert og somarleg frisk!

Fredagen blir tilbragt på seminar og lesesal og i kveld skal eg sortere klesskapet for hausten. Kanskje ikkje så glamorøst, men veldig glamorøst etterpå når alt har sirlege tellekantar! I morgon blir det fleire timar på lesesalen og kino med min kjære om kvelden.

Ha ei fin-fin helg!!

Anonym sa...

Fridag, men måtte tidlig opp for å kjøre kjæresten til jobben. Har kost meg med jordbærsmoothie og Stavanger Aftenblad. Foreløpig kledd i praktiske klær da jeg må til dyrlegen med hunden min. Helgen skal tilbringes på en hytte langsmed sjøen i ryfylke. Gleder meg.

Anonym sa...

Har nettopp levert inn avsluttende eksamen i dag på et toårig deltidsstudie. Det ble feiret med croissant, sjokolade og Darjeelingte på Pascal. Senere i dag skal jeg ut og spise tapas med en venninne før jeg drar hjem til mann og barn. Dagens antrekk er Converse, jeans og bluse fra Odd Molly. Bak ørene har jeg "Dzongkha" fra L`Artisan. Den lukter iris, skog og røkelse, og passer perfekt til antrekket.

God helg til dere alle, og takk for en fantastisk blogg!

Anonym sa...

Gratulerer med eksamensinnlevering til Anette!

Jeg tok så kraftig i på fredagsglamouren i forrige uke at jeg er helt uglamorøs i dag, MEN har glamorøse planer for resten av dagen. Jeg skal ut og spise med en venninne rett etter jobb, fulgt av Mamma Mia (endelig!) på Vika og Miriam Makeba på Rådhusplassen. Dog er jeg fullstendig blank på hyggelige, relativt rimelige men bra spisesteder i området (radiusen er ganske begrenset pga. min tvillinggravide venninnes bekkenløsning...). Syns det er mye dyrt, sjelløst (eller begge deler) rettet mot ukritiske stakkars turister i området. Det eneste jeg kommer på som er ganske ålreit er Yaya's, men kunne godt tenkt meg noe annet. Noen som har tips?

Anonym sa...

Juristen synes det er helt ok å jobbe igjen, og rakk til og med to mil i joggeskoene før jobb i dag! (Birken venter..) Klassisk urban chic-glamour i svart, smal bukse, hvit trøye i silkestrikk, nye, veldig høyhelte sko fra Chanel, chanel rouge noir, Serge Lutens (jeg er kjedelig i mine valg!) og arvet filigramsmykke. Helgen skal benyttes til trening, kakebaking og avslapping med venner, Proust, Pachelbel og jasminte:-)

God helg til alle sammen!

Anonym sa...

Avgrensa fredagsglamour for min del i dag. Men svarte Reebook sko, som er himmelsk å gå i og svart trenchkåpe gjer saken litt betre. Har også på meg favorittgullet mitt, har arva den fyrste gullringen mor mi kjøpte seg. Etter den vart pussa og steinen slipt ser den ut som ny.

Fredagskvelden skal eg ha for meg sjølv, nytast med god bok og ein stor kopp te.

Til Katrine:
San leandro ligg i Vika, og har god tapas.
God helg!

Anonym sa...

Dette er i sannhet en glamourøs fredag! Det skyldes først og fremst at jeg nettopp har kommet hjem fra en spontan tredagers tur til hovedstaden. Forrige fredag fant jeg nemlig ut at det egentlig ikke var noen grunn til å gå glipp av Oslo kammermusikkfestival i år igjen. Billetter ble bestilt og plutselig var jeg på vei. Det ble en suksess: Gode konserter, gode venner, god mat og til og med litt shopping fikk jeg til. Lykke fra ende til annen!

I helgen skal det jobbes intenst. Det må til når man tar helg midt i uken.

God helg til alle!

Anonym sa...

Katrine: Du har også Raymonds Mat og Vinhus, like oppi gata for Yayas. Men det blir kanskje litt mye mat? Ellers er det en liten, spansk og hyggelig restaurant i Ruseløkkveien, mellom kinoen og lyskrysset (Dronning Maudsgate). Tror den heter El Toro eller noe sånt.

Anonym sa...

Minimalistisk i klær og sminke, svartkledd. kanskje urban chic er ordet? Men med lave sko siden jeg skal gå hjem fra jobb senere i dag, og det tar vel en time. Planene for helgen er å jobbe siden jeg har en tidsfrist på søndag, samt besøke utstillingen med arbeid av Ingar Dragset på Trondheim kunstmuseum. Pluss øve litt på fiolin (jeg er veldig amatør..)
God helg til alle!

Anonym sa...

Her er glamouren utsatt til i morgen for da skal jeg i bryllup! Men naar sant skal sies ble jeg inspirert av alle innleggene over her og innsaa at jeg har litt glamour i klaer og tilbehoer i dag ogsaa. Chanel Rouge Allure paa leppene og Cacharel's Amour Amour halsen, for eksempel. Viva la fredag:)

Anonym sa...

Tack för tipset om spännande parfymaffärer! OCH tack för en trevlig blogg! Hälsn Lotta

Glamourbibliotekaren sa...

Katrine: Pascal på Vestbanen eller San Lorenzo i Vika (mellom kinoen og Kaffe&Krem)

Glamourbibliotekaren sa...

JennyB: Mm, togreise, håper du får sitte i fred med boka di!

Hagenpåhytta: Pysjamas er antrekket her!

Kaisa: Oooh, markedet, må dit på søndag!

Koristen: Håper været holder seg!

Bokomat: Haha, grunge-glamour? :)

Innkjøper: Mmm, Thé...

Hverdagsheltinne: Velkommen hit! :)

Skriverske: Automobil - med kjørehansker da, antar jeg? :)

Lene: Jeg synes ikke den etterlater seg så mye duft, så parfyme etterpå er ikke noe problem for min del :)

Fruktfat: Høres ut som et fint antrekk!

Snosen: Ah, luksus!

Austen: Ah, den har en elegant flaske!

Randi: Hytte ved sjøen høres ut som det beste stedet å tilbringe helgen på!

Anette: Grattis med innlevert eksamen! :)

Juristen: Wow, to mil før jobb?! Hvor lang tid brukte du på det? Imponerende!

Bibliotekarspira: mm, trench, min er utslitt.. takk for påminnelsen!

Lauren B: Så herlig med en musikalsk spontanferie!

Sol: Fiolin, moro! Hva liker du å spille?

Alter Ego: Bryllup, heldiggris!

Lotta: You're welcome!

Anonym sa...

Litt sen glamour-rapport i dag, men gjorde så godt jeg kunne tross en lang dag; nye øredobber, ny kajal og rødt/svart antrekk før en rolig fredagskveld med god mat og minst mulig tenking :)

Anonym sa...

Spiller i et amatørstrykeorkester og repertoaret er stor sett klassisk musikk, men også arrangementer av mer populær musikk. egentlig liker jeg å spille det som ligger litt over terskelen for hva jeg behersker. teknikken kunne ha vært så mye bedre.. (for lite øving!)

elisabeth sa...

(Hvis det kommer to kommentarer fra meg, må du bare slette, bibliotekar. Det skjedde noe merkelig da jeg skulle publisere...)

Her har vi feiret tvillingettårsdag i god, gammeldags barneselskapsstil.

Bordet var kjønnsspesifikt pyntet med hvit (papir-)duk; rosa roser i lysegrønn antikkvase; rosa servietter med babymotiv; rosa og lysegrønne kubbelys; rosa konfetti og bursdagsbarnas navn skrevet med bokstavkjeks...

På menyen sto uglamorøs pizza (mat-i-farta for foreldre som må sluke lunsjen, laget av en mor som slettes ikke har tid til noe mer arbeidskrevende!), ravioli (for småtroll med bedre appetitt enn finmotorikk); sjokolademuffins, gele med vaniljesaus og bokstavkjeks.

Hovedpersonene selv var pyntet i matchende (men ikke like!) grønne kjoler, hhv rosa og blå-prikkete tøybleier; hvite og rosa blondestrømper og rosa sko som ramla av etter tre krabb...

Mor? Slengte på seg en blå Oasis-kjole ti minutter før gjestene kom, kasta på seg litt mascara og tenkte at de rosa mary janes-ene fikk gjøre utslaget... :)

God helg!

Anonym sa...

Ang. marked i Birkelunden: Det er Bilfrie Kultur- og markedsdager på Grünerløkka denne helgen, så det er ikke vanlig søndagsmarked i Birkelunden. Men det blir handtering, som min tante sier. På søndag er det gratis jazzkonserter i Kubaparken fra kl. 14 eller 15 og utover kvelden. Vi *ser* ikke Kubaparken, men vi *hører* det som skjer der fra verandaen. :)

Glamourbibliotekaren sa...

Frøkna: Høres bra ut!

Sol: Åh, morsomt! Jeg spilte i gitarorkester en gang.. det var også gøy.

Elisabeth: Wow! imponerende! Gratulerer med dagen!

Kaisa: Aha. Takk for info!

Populære innlegg