torsdag, august 21, 2008

Sommeraften

Jeg vet ikke hvordan det er hos dere, men her hjemme hos meg er det en vakker sommerkveld til tross for sprutregn, mørke, og synkende temperaturer. Det feirer jeg med Vanity Fair, Brahms' strykekvartetter, bringebærsmoothie og kulørte lykter på balkongen! Fordelen med å ikke bo øverst, er at balkongen over meg fungerer som tak! Come rain or come shine, jeg sitter ute. 

P.S. Et kvarter etter at jeg skrev dette, lynte det like i nærheten... Da pilte jeg inn. 

8 kommentarer:

ForDeMinste sa...

Hørtes ut som en perfekt kveld!

Får du forresten kjøpt Vanity fair i Norge?

Glamourbibliotekaren sa...

Japp, på Narvesen! :)

Ida sa...

Dei bilda her fikk meg til å tenke på Oda Krohgs "Japansk lykt" bilde.

Glamourbibliotekaren sa...

mmm.. fint.. :)

Anonym sa...

Det så virkelig koselig ut!

Et lite spm. ang. papirlykter: Jeg syns at slike lykter ser utrolig fine og stemningsskapende ut, men har ennå ikke kjøpt noen siden de ser så brannfarlige ut. Kanskje spesielt hvis de henger ute og blir "ristet" på av vinden. Er det noen forhåndsregler man bør ta? Har du bare positive opplevelser med slike?
(Kanskje et litt rart spørsmål, men dog!)

Mvh. Hilde

Glamourbibliotekaren sa...

Disse lyktene har et lite glassrør som man setter telysene nedi. Altså skal det veldig mye til at det kommer gnister borti stoffet. Tror isåfall det må være sterk storm! :)

Anonym sa...

Ah, så smart! Jeg har bare sett billige papirlykter der telysene står fritt - garantert mer brannfarlige. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt dine? :)

snyfnugg sa...

Hei.
Det er akkurat slike lykter jeg har lett etter til bryllupet mitt, og ønsket bare å vite hvor du har kjøpt dem? Hvis du husker?

Maria.

Populære innlegg