onsdag, august 06, 2008

Glamourspørsmål fra leser: Karibien


Kjære Glamourbibliotekar! Jeg planlegger å reise til Karibien med storfamilien til jul. Har du eller noen av dine lesere tips i den forbindelse? Mest av alt ønsker jeg å slappe av på stranda og ha en deilig tid med alt det innebærer i Karibien. Jeg er for eksempel svært interessert om det er noen som vet av hus/leilighet til leie for 6 personer + et lite barn.
Håper på svar.
Med vennlig hilsen Ragnhild

Hei! Her håper jeg leserne kan hjelpe! Jeg har aldri vært i Karibien selv, men forstår godt at det er et ønsket reisemål...

Noen som har tips?


mvh
Glamourbibliotekaren

5 kommentarer:

Ragnhild sa...

Den Dominikanske Republikk! Arbeidde tre månader i hovudstaden Santo Domingo for fleira år sidan, og forelska meg heilt i landet. Det er herleg klima (heitt heile tida) og nydelege strender. Turisme er stort der borte. Strendene finn ein hovudsakleg på nordsida av øya, på Puerto Plata og på austsida, Samana. Landet er så lite at det er mogleg å reisa til andre plassar òg, td til Santo Domingo.

For leige av hus o.l kan eg tilrå å leita litt rundt på Craigs List: http://caribbean.craigslist.org/
Fann sjølv hus til leige der då eg var i San Francisco i fjor:-)

God tur, same kvar du endar opp!

Ragnhild sa...

Ein liten ting til: du kan sjølv leggja ut annonse på Craigs List òg, og skriva kva du ynskjer å leiga:-)

Anonym sa...

Eg skriver gjerne under for Den dominikanske Republikk. Var der i 3mnd også. Fantastisk! Et virkelig frodig og fargerikt land.

Pixel sa...

Vet ikke hvilket budsjett du har, men Mustique er uovertruffent. Privat øy, med mange villaer til utleie og to smaå hoteller.

http://www.mustique-island.com/the_villa_collection/the_villas.php

Anonym sa...

http://www.homeaway.no/
sjekk denne
eg har vert puerto plata flere ganger fin plass, ska ned dit 1 okt

Populære innlegg