mandag, september 22, 2008

GJETT om jeg er glad nå!


David Letterman er tilbake på norske skjermer, starting tonight! Voldsomt sent (23.55-00.40 på TvNorge) for en som vanligvis står opp rundt kl. 06, men hva gjør man ikke for sitt favorittshow. ENDELIG! Jeg har lengtet sånn etter Alan, Biff og Rupert... og "Will it float" naturligvis.

Og takk til bloggleseren som gjorde meg oppmerksom på det! You made my day!


Foto: Glamourbibliotekaren (på pilgrimsferd til Ed Sullivan Theatre og Hello Deli.)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ånei! Jeg kan ikke se på TV så sent! Klarer ikke fungere på skolen etterpå da.

Noe så utrolig trist, jeg har også savnet Letterman Show noe helt sinnsykt.

Helene i enga sa...

Jøje, meg. Blir jeg nødt til å se dette også? Ante ikke at dette skal være bra, og tidspunktet er helt umulig!!!! Men når glambibliotekaren anbefaler..... :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Sarah: Har du opptaksmuligheter?

Helene: Nei, på ingen måte! Dette er smak og behag i høyeste grad. Det er ikke sånn at jeg anbefaler alle å se det - men selv elsker jeg det showet, så for *meg* er det en lykkedag :)

Anonym sa...

Takk for en fantastisk god nyhet! Da kan jeg stryke skjorter mens jeg ser noe vettugt på tv( istedenfor de vanlige elendige såpeseriene)
jeg gleder meg.

Anonym sa...

(Helene): hihi, jeg er lettpåvirkelig, men jeg måå jo ikke se det samme som deg! Bare at jeg blir så nysgjerrig....på den annen side har vi noe sånt opptaksgreier, så det blir vel en råd :-)

Tutta sa...

Å, jeg er glad jeg har en sånn boks som automatisk kan ta opp sånt jeg vil se. Så kan jeg kose meg med letterman til tider jeg er våken.

Anonym sa...

Nå ble jeg veldig glad, og deretter veldig skuffa. Jeg som bare har nrk, buhuu. Dere får kose dere, dere som kan:)

Anonym sa...

Åh! Hurra! nå tror jeg vi MÅ få oss dvd-opptager med minne.

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg har det med å glemme å se ting jeg tar opp, men i dette tilfellet må jeg vel bare krype til korset. Sovna halvveis i gårsdagens show. Prøver på nytt i dag! Første uka skal jeg holde ut i allefall, så får jeg ta opp showene i neste uke. Bare tre timer igjen nå...

Populære innlegg