torsdag, september 25, 2008

Høst i Oslo

Jeg mistenker noen av mine lesere for å tro at Oslo er en asfaltjungel. Det er ikke tilfelle. Jeg bor svært sentralt, jeg jobber i sentrum, og har årstidene tett på meg. Følgende bilder er tatt på vei til og fra jobb på en helt vanlig solfylt septemberdag.Onsdag morgen kl. 07.55:
Onsdag ettermiddag kl. 16.45:
Og i kveld er det tent fakler langs hele Akerselva, det er mange kulturelle "poster" langs ruta og stappfullt av folk.

Jeg er et opprinnelig et gudsord fra landet, men mine 13 år i hovedstaden - og 11 av dem i en og samme bydel- har absolutt gitt meg en tilhørighet her. Nå er jeg et gudsord fra Oslo 4.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Got me! Sikkert flere andre også! Har nok, tross saklige innspill fra gode venner som bor der, en tendens til å tenke på Oslo som asfalt. Og her ute i distriktet er det faktisk like lett å reise til København som til Oslo, og da har valget ofte vært lett. Men med ny opera, og dine gode tips, blir det kanskje mer Oslo fra nå av!
Så til en utfordring: shoppingtips i Beijing! Skal på jentetur, og regner med det blir en del shopping. Nei forresten; jeg VET det blir en del shopping :). Har ikke noe mål om å komme hjem med så velfylt koffert, har mer lyst på noe virkelig fint. Noen som har tips - i retning silke, kashmir, smykker eller kanskje noe helt annet?
Månestråle

Anonym sa...

Dette beroliget meg =) Vil studere i Oslo, og er svært glad i by. MEN det er jo koselig med litt natur også, da. Godt å vite at det ikke er utelukket, så tusen takk for bekreftelsen :]

Anonym sa...

Fikk ikke vært med på lysvandringen langs Akerselva i år, var utenbys. Men det er vanligvis et kjempefint arrangement, veldig trolsk stemnig på flere av stedene langs elva. Godt eksempel på at det funker med "folkelige" ting i Oslo også. ;)

Populære innlegg