tirsdag, oktober 07, 2008

Et glimt fra en glamourbibliotekars hverdag

Se, jeg har laget en levende collage! Og en svært kortlivet sådan, da jeg holder på å katalogisere denne Händelplaten for øyeblikket og trengte coveret til å finne info. Men bladene og kastanjene ligger her ennå. Og nå sammen med en Duke Ellingtonplate. Kreativiteten blomstrer på glamourkontoret i dag!

(Hva blir det neste? Scrapbooking?)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Arien "With Darkness Deep" som Magdalena synger på denne platen synes jeg er helt fantastisk! Jeg sang den for noen år siden, og den er en av mine absolutte Händel-favoritter. (Foretrekker egentlig Lorraine Hunts versjon, men denne kommer på en god andreplass:).

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, nydelig arie. Hunts innspilling er fin også, men Magdalenas ligger nærmere mitt hjerte :) "Ah! Mio cor" fra Alcina er også helt trollbindende på denne platen.

Carmelita sa...

Morsomt at du nevner scrapbooking. Jeg var i Stockholm i helgen, og der har de selvfølgelig en scrapbooking butikk, trendy som de er :-)
Sjekk her:
http://oslocarmelita.blogspot.com/2008/10/scrapbook.html

Glamourbibliotekaren sa...

Ah, når noe blir populært er det andre som skal tjene på det - det slår aldri feil :-D Dog tror jeg ikke scrappebransjen kommer til å få noe penger fra denne kanten- det er ikke akkurat min greie ;) (Hva skjedde med pene enkle fotoalbum?)

Anonym sa...

fin collage! ser du har kastanjer, og lurer på om du har noen tips ang bruk av disse. rent bortsett fra pynt...vi har kastanjer i hagen, og minikokken er klar for utfordringer. problemet er at de er proppfulle av garvesyre, og smaker fy når de har blitt ristet. finnes det noen løsning?

Glamourbibliotekaren sa...

Oi, jeg bruker dem kun til pynt! Om høsten har jeg ofte en i lomma som jeg har plukket med meg et eller annet steds fra. Men jeg har aldri ristet dem, og glamourgemalen er nøtteallergiker, så jeg har aldri vurdert muligheten en gang. Men her står det noe.

Populære innlegg