tirsdag, oktober 07, 2008

Enda en daybed


En liten ommøbleringsrunde forrige helg resulterte i hele TRE lesekroker i stua vår (fra 0 til 3 på ti minutter), og hadde jeg hatt plass og 5000 kroner ekstra, skulle jeg utvidet med ytterligere én. Nemlig denne daybed/sjeselongen fra Crate&Barrel, en interiørbutikk på Madison Avenue som jeg alltid stikker innom når jeg er i nærheten (alltids et bryllup å kjøpe gave til). Den er visst delvis bygget av resirkulert materiale, til og med.

6 kommentarer:

Hermia Says sa...

Precis exakt en sådam där har jag drömt om att få ha i mitt hem! Har inte hittat någon ännu vare sig i rätt prisklass eller utseende. Men så där ska den se ut!

Anonym sa...

Så flott med leseplasser!

Mine 41 kvm hemmer meg litt, men har åkke som(!) en godstol fra KA International (Bejar i deilig blått stoff), som jeg spinka og sparte til i lange tider. Den står ved vinduet, slik at jeg kan sitte og lese, og speide utover byen. Mangler dog et lite bord til den, men leter på loppis :)

Den som var så heldig å ha plass til et eget bibliotek/leserom... Man kan drømme :)

Anonym sa...

Vær ikke engstelig, nøkkelen ligger i god planlegging! Min samboer og jeg deler 17 (!) kvm og har fått plass til 3,5 meter kjøkkenbenk, spiseplass for seks, garderobe, flere hyllemetre med kultur og endatil en stor, deilig, retro skinnsofa (Ikea, javisst) med tilhørende puff - sjeselong for to elskende! Deilig å krype oppi med en varm kaffedrink og en god bok (Tore Renbergs siste var visst ikke å anbefale sier sidekvinnen her) og kose seg skakk utover de kjølige høstkveldene...

På 40 kvm kan man bygge et palass.

Anonym sa...

JoBe: HAHA! Jeg tar det til etterretning :)

Glamourbibliotekaren sa...

Hermia: Mm, den er fin!

Glamouringeniøren: Hvis du bor i Oslo, ta en titt på bruktmarkedet i Birkelunden - masse små bord der sist søndag!

JoBe: Imponerende!! Og du har jo helt rett. Nøkkelen - men også utfordringen - ligger i god planlegging. Jeg booker deg som interiørarkitekt neste gang jeg skal flytte :-D

Anonym sa...

Jeg bor i Tromsø, og loppisene her er ikke like bugnende som sørpå. Men jeg gir ikke opp! :)

Populære innlegg