onsdag, oktober 01, 2008

Finn stilen - Oktober


Oktober i grått og lilla: Grått tweedskjørt fra Mint Jodi Arnold, lilla tweedbluse (!) fra Charlotte Russe, lillagråmelert duffel fra Stella McCartney, hvite strømpebukser fra Accessorize, lilla skjerf fra Monsoon, svarte Mary Janes med en liten blomsterdetalj på stroppen fra Heraccessories.com, øreringer fra Banana Republic, lilla hansker fra Forzieri, fargeklatten er Diors leppestift i fargen Plum Pot, veska er gjengangeren Bay fra Chloé, og parfymen er Dewberry parfymeolje fra Body Shop.

7 kommentarer:

AM sa...

Lilla og grått er kjempefine kombinasjoner!

Anonym sa...

Lekkert! Jeg har akkurat kjøpt en litt lang, grå strikkejakke og en topp med lilla blomster å ha inni, og nå ble jeg enda mer inspirert. Vil ha grått skjørt også, og kanskje leppestiften? Grålilla øyenskygge er også veldig fint.

Anonym sa...

Lekker fargekombinasjon. Inspirerte meg til å lete i skapet senere etter noe lilla og grått som kan kombineres. Jeg har i allefall topp og golfjakke ;)

Anonym sa...

Dessuten har jeg jo ny grå høst-/vinterjakke og lilla skjerf! Hvor fikk man inspirasjon fra før internett? Vi har jo filmer og TV selvfølgelig, men allikevel..

Unnskyld, skal prøve å slutte å spamme dette innlegget fullstendig nå.. ;)

Anonym sa...

Her var det mye pent. Jeg falt helt for de skoene.

Anonym sa...

fint men litt "tante" ? kanskje pga skjørtet...men jeg liker det også igrunn... linken til hanskene, som sender til Norge, det var virkelig en god link. Å finne freshe hansker uten å blakke seg her hjemme er en utfordring så takk for den(jeg mimrer om hanskebodene i Roma....:-))

Anonym sa...

Jag behöver verkligen nya höstkläder. Tack för inspirationen!

Populære innlegg