onsdag, oktober 01, 2008

Og enda litt mer blomster

Jeg er så heldig å ha giftet meg inn i en familie med bugnende hager og stor gavmildhet - en ypperlig kombinasjon! I går kveld kom glamourgemalen hjem med gladioler, asters, georginer og roser - og en stor pose epler rett fra bestemors tre. Gjett om det frisker opp en ellers avblomstret stue!


I kveld blir det eplekake!




Disse kommer til å stå like fine i ukesvis! Pianoet er et bra sted.




Lovely.

7 kommentarer:

Jenny B sa...

Vilka härliga blombuketter! Och vad gott det kommer att bli med äppelpaj. :)

Anonym sa...

Så koselige ting å ta med hjem. Eplepai høres godt ut!

Anaruh sa...

Bergknappene er aldeles nydelige! Mamma hadde med seg slike fra sin hage for to uker siden, og nå har mine utviklet røtter! Har planer om å få plantet de ut i bedet mitt en dag, og håper på at de får satt seg godt til rette før det kommer frost. Tror forresten at det går fint å plante de i potte også, og ha dem inne til vinteren er over.

Christine sa...

En stilk Sedum(bergknapp)kan bare stikkes rett ned i jorda, og de slår røtter så lett som bare det. Lett å få mange planter på den måten. Avhengig av hvor man bor, men tipper det går bra nå, og at de overlever, og dukker opp til våren, da gjerne et par stilker ekstra!

Anonym sa...

Eplene ser nydelige ut. Tror det er sorten Haugmann, som er en av de beste synes jeg. Foreldrene mine hadde de i sin hage

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for tips om bergknappene!

Anonym sa...

...og i Sverige kalles ofte Sedum for Kärleksört. Fint att tänka på

Populære innlegg