fredag, oktober 03, 2008

Glamorøs fredag

Fredag! Herlig!
Her skal det slappes av! Woody Allens nye film skal ses i løpet av helgen, kanskje besøke venninne som har peis og oolongte og bor i skogen, og hvis været er dårlig: Ha filmmarathon med Glamourgemalen en av dagene. Ben Hur står på planen. Og kanskje War and Peace? Høstutstillingen har vel sin siste helg om jeg ikke tar helt feil, så man burde benytte sjansen der også. Men noe må kanskje vike - jeg vil ha tid til å lese!

Glamorøse bidrag, i tillegg til at fredag i seg selv kjennes ganske herlig, er solbærte fra Covent Garden, Moschino edt, og mitt fine nye Missoniskjerf - mer om det senere. (Og Etro Sandalo! Den glemte jeg.) 

Ha en fin dag alle sammen!

22 kommentarer:

Anonym sa...

Eg skulle eigentleg til Austlandet i bursdagsfeiring i helga, men blir no hindra av brannen på Bergensbanen. Sukk..hadde sett fram til koseleg helg med familie!! Men men. Kva kan ein gjere; ingenting!!

I staden får eg klekke ut nokre glamorøse planar for helga i Bergenby.

Her sit ein framleis i badekåpa og drikk kaffi med NRK Alltid Nyheter i bakgrunnen. Snart skal eg på lesesalen. Tenker på å feire helga med ein latte frå eit av dei koselege kaffebrenneria i byen. I tillegg kan kanskje ein gullrein leilighet heve glamour-nivået?

Antrekk for dagen; enda ikkje planlagt.

Helgeklem frå meg

Jenny B sa...

Idag har jag röda läppar och mörkgrå kläder. Ikväll skall jag först träna Body Balance, och därefter gå på Operan för att höra och se Simson och Delila av Camilla Saint-Saëns! Imorgon skall jag få en bokhylla av en vän, och så blir det ett teaterbesök på kvällen. Har jag tur så hinner jag gå på museum på söndag också!

Anonym sa...

Nytt sort ullskjørt, sort ullgenser og sorte ullstrømpepukser - høsten er deilig!
Ellers er denne fredagen ganske uglamorøs; vi har håndverkere i leiligheten og alt lukter oljemaling, inkludert melken i kjøleskapet.
Dermed ekstra deilig å komme på jobb og nyte luktfri tilværelse og dagens første Kusmi-te-kopp!
I aften blir det deilig hjemmekveld med takeaway-sushi og i morgen blir det vennemiddag og store doser italiensk rødvin, håper jeg.

God helg tl alle!

Fornuftig forsker sa...

For en gangs skyld glamorøst her - med grønn regnjakke og farmors brune 60-talls halstørkle og rosa lipgloss. Og nå regner det jamen også! Jo Malones Pomegranate Noir-parfyme svikter ikke når gjelder å føle seg bra. Ikveld hyggelig møte med de gamle studiekameratene mine. En dag hjemme med sykt barn igår ble ganske glamorøs, fordi vi gikk til bakeren (begges favorittsted) og barnet deretter sov i flere timer. Så nå har jeg samlet krefter til helgen!

Anonym sa...

Corp glam i dag: Grå topp, mosegrønt ull-pencil-skirt, ullcardigan med gigantisk fuskepels, brune strømper og brune court shoes. Og litt grønn metalisk øyeskygge. Skjørtet kjøpte jeg på loppis i sommer, så det er første gang jeg bruker det. Passer perfekt og er godt og varmt -> lykke.

Plan for helgen: slappe av i tillegg til å bearbeide en webportal.

Bente sa...

Det eneste som er glamorøst med denne dagen er white musk fra body shop. Ellers er jeg kledd for helgens hyttetur, og med to barn, fire voksne og masse regn (i følge værmeldingen) blir det antageligvis veldig uglamorøst. Men sikkert superkoselig og passe hektisk :)

God helg!

Anonym sa...

Antrekket er enkelt, men glamorøst behagelig: Nye grå bukser, myk og deilig lilla genser fra Gudrun Sjødén, smykker i svart og sølv. Leppene er røde, og jeg dufter av Chanel No 5 Sensual Elixir. Bare en knøttliten dæsj bak hvert øre, den er STERK!

Helgen skal tilbringes hos venner som har tre barn, to hunder, to katter og diverse andre dyr. Livlig! Imorgen skal vi på harrytur og da skal jeg kjøpe polkagriser :-) God helg til alle!

Anonym sa...

Syns jeg begynner å få dreisen på denne fredagsglam'en; Mac Tarnish på øyet og Mûre et Musc bak øret. Hvitt og grønt vintagetørkle i halsen, kjøpt i en second-hand-butikk i Krakow, og matchende flaskegrønne strømper til sort klokkeskjørt og sort v-genser. Og så mine comfy eplesko fra Camper.
White Vanilla Honey Chai i koppen, og lang lunsj med fredagsquiz i dag, kino med gemalen i kveld.
Med helgens begredelige værmelding SKAL jeg komme lenger i ryddinga (som egentlig er fullføringen av et rombytteprosjekt), og kanskje endelig få hengt opp den grafittgrå PH-lampa vi fikk til jul i fjor(!). Det kan trengs litt god belysning over kjøkkenbordet nå i hørstmørket.

Anonym sa...

Min glamour er svart i dag, som så ofte elles. Slengbukser, singlet og ein gjennomsiktig paisleymønstra tunika over. Håret er nyklipt av den beste frisøren i Bogstadveien, det er eigentleg det aller mest glamorøse.

Dufta er Hilfigers Dreaming, ein lett, passe varm, passe søt kontorparfyme. Ei dame som lukta den på meg i Egypt meinte den lukta veldig europeisk. Eg hadde ikkje hjarte til å fortelje henne at den er tvers igjennom amerikansk.

Planane for helga er å gjere minst mogeleg, dei to ikkje lenger så små kjem heim frå besteforeldrehaustferie i dag. Det blir deilig å sjå dei att. God helg til alle som kjem innom denne strålande bloggen!

Anonym sa...

I dag er jeg en sjukling for andre dagen på rad. Helt død i kroppen. Sitter i godstolen ikledd det varmeste av ullundertøy jeg har, med et gigantisk røros tweed pledd rundt kroppen. Stor kopp varm te. Det får bli min glamourfaktor i dag :)

Ellers maser min lille hårete venn (en brun cocker spaniel tispe ) om at det er på tide å gå tur. Må man så må man, men den blir kort. Skal fort i godstolen igjen og se på litt day-time-tv.

Ha ei flott helg!

Anonym sa...

Fredag alene gjør dette til en glamorøs dag - nå er jeg glad det er helg! Glamouren besørges i dag av sort v-genser, rosa semsket skinnskjørt som i sin tid var gave fra min mor, og sorte støvletter. Chanel på leppene og Rubinstein på øyevippene, men glemte parfymen i dag så lukter kun av Crabtree&Evelyns uovertrufne La Source håndkrem.

I morgen skal jeg på middag til en kompis som er fryktelig god på å lage mat - det gleder jeg meg til! Søndag tenkte jeg å invitere til frokost med hjemmebakt brød og brunost, det blir vel ikke halvgæærnt det heller tenker jeg :)

God helg alle!

Anonym sa...

Sein og god frukost i lag med sambuaren. Green Chai tea frå Yogi og heimebaka brød er verkeleg ein nydeleg start på dagen. Kan også leggje til at det gjer seg å ha tid til å lese igjennom Morgonbladet.

Lite glamorøst antrekk, skal straks på tur i skogen. Kanskje det hjelp så ein får i gang fødselen? Eg er på overtid....

Plan for helga: Bli mamma?!
Ynskje god helg!

Anonym sa...

Å, glamouren lar vente på seg i mitt sulviske hjem i dag: Ulakkerte negler, utgåtte jeans og en noe trang,sort t-trøye. Ullsokker for å holde varmen. Usminket, dog med rester fra i går under øynene. (Straffen er trolig dype rynker lenge før tiden.) Håpet er imidlertid at en forbedring kan spores på både negler, hår og klær innen et par-tre timer. Og man er jo både ren og velduftende, tross alt. Giftering glitrer fremdeles, dog litt mattere enn den var for to uker siden. Og rosa kaffemugge sprer også litt glam.

Joda, slett ikke verst. Og morgendagen blir jo enda bedre!

God helg!

Anonym sa...

Syk i gaar, frisk i dag - genial timing i forhold til fredag, helg og besoek fra Gamlelandet i helga :-D Gamle venner ruster definitivt ikke.

Graa bukser, hvit skjorte, lilla harlekinruta genser, moerke sko, lilla veske, sort ytterkaapejakke til knaerne. Mascara fra Estee Lauder, leppestift med litt glam fra Mac, Givenchy Organza paa halsen. Fri fra jobb, klar for tur inn til Storbyen for litt shopping og henting av venninne i ettermiddag.

Glamouren kunne knapt vaert bedre, formen er stigende og ute er det klarblaa himmel og frisk hoestluft - perfekt helg!!

Krysser fingrene for bibliotekarspira og hennes helgeplaner...;-)

Anonym sa...

Høstferien avsluttes med å pleie forkjølelsen, drikke caffe latte og lese bok foran peisen. Antrekk: Ullsokkker etter mormor, pastellfarget pysjbukse i flanell og hvit ulltrøye. Egentlig ikke så ille .. God helg!

Anonym sa...

Powerdressing er tingen i dag! Grå, skinny bukse, hvit skjorte med grå pinstriper, grå vest, sorte støvletter med skyhøye heler, perler, Chanel rouge noir som alltid, og ny Serge Lutens. Jeg løp Berlin marathon sist helg, men rakk selvsagt parfymeshopping:)Både byen og løpingen anbefales sterkt!

Helgen skal benyttes til eh..mer løping, men ikke minst lytting og lesing av de nye cdene og bøkene jeg kjøpte i Berlin. Kombinasjonen Fauré og progressiv tysk samtidslitteratur er uslåelig! God helg til alle:-D

Anonym sa...

Her er det snørrete trass-glam på gang! Er så tett at når jeg snakker er det tostemt. Hurra,min egen alt! :-D Dagen så langt har bestått av en skuffende kort tur med hunden (iflg. sistnevnte), en lang deilig dusj og en fryktelig usunn frokost; Pjalt med smør og hvitost og gul Lipton med melk og honning. Men er man uggen, så er man. Helga består av jobbing, med varetelling på søndag, så den teller nesten ikke. Får prøve å snike til meg litt små øyeblikk innimellom. Forresten hører jeg på Vivaldi nå, hans konsert for strykere i g-dur, "alla rustica". Hvis noen har sett "Marie Antninette" av Sophia Coppola så er det musikken fra frokostscenen der. Passer godt, siden jeg har kake til frokost :-D God helg til alle og tvi-tvi til de som kanskje skal føde!

Anonym sa...

endelig kjole idag, det er lenge siden jeg har vært med på glamour-fredagene nå. svart og grått, godt og varmt, røde kinn, j'adore og høstferie om litt. fredager er fine :)

Anonym sa...

Jeg feirer min elskedes 26-årsdag, og skal nok få opp glamournivået etterhvert. Frokost på sengen, gaver og Bach-kantater ble i allefall en bra start på dagen. Senere skal jeg ned i Bjørvika og hente billetter til konsert med William Christie og Les Arts Florissants i mars, andre del av bursdagsgaven, og noe jeg gleder meg voldsomt til. :) I kveld skal vi på Baltazar og spise og drikke oss gode og glade.

Ha en fortreffelig helg!

Bokomaten.. sa...

Oh, oh, oh, vill också se Allens nya. istället ska jag flärdfullt ikläda mig långklänning och gå på bal i helgen.:-) Idag har jag dock tweeddräkt från HM och brun polo i ull från Benetton. Och Ch Augillera bakom öronen som har små pärlor i sig. Gilalr faktiskt den parfymen även om jag brukar vara skeptisk till kändisparfymer. På läpparna har jag ett lite brunare rött läppstift från lancôme (172) och jag lääängtar hem, trots extra stor témugg och chokladkaka bredvid datorn, dagen till ära. ha en skön helg alla!!

Anonym sa...

Å ha bursdag er glamourøst:-) antrekk kjole, på øret akkurat nå "absolute beginners" m hr Bowie, får snart besøk av god venninne som jeg skal tilbringe helgen sammen med, og det blir nok en passende dose sprudlevin og god mat. Vanskelig å velge parfymen idag...tror jeg lander på Tresor.

Anonym sa...

Seint innpå her, -det hører liksom med :-)
Internopplæring i dag v/undertegnede & kollega. Nye dongeribukser av typen som gir sprettrumpe og ganske flat mage, vide bein. Svart t-shirt med silkekant i halsringingen,uslitelig - kjøpt på Marks & Spencer for 12 år siden, og grå pullover fra Lindex. Svarte sko i semsket / lakk. Diskret makeup samt L'eau de Jatamansi litt her og der.
Etter jobb; shoppet vin, håndklær og chili.Deretter hjem til tekopp og bok i en krok mens vaskehjelpen holdt på i resten av huset.
Det er deilig med fredag! Ingen planer for helga, bortsett fra trening i morra. Hurra!
God helg, alle :-)

Populære innlegg