fredag, november 14, 2008

Glamorøs fredag


Regnværsglamour! Morgenavis, frokost og te i kopp fra Library Hotel, etterfulgt av en frisk spasertur til jobb med nesten hele fortauet for meg selv. Rød regnkåpe fra 70tallet, røde Chanel-lepper, myk kasjmirgenser og høstparfymefavoritten Boucheron er mine glamoureffekter i dag. (Og øredobber fra Tiffany's)

Planer for dagen: Fortsette på denne, grave litt i gamle plater, og senere slappe totalt av i en ren og fin leilighet. Månedens eneste frilørdag må kanskje benyttes til å investere i et par gummistøvler... og deretter movie night med venninne.

Intenst velkommen, kjære helg!

33 kommentarer:

Anonym sa...

Aaah, denne fredagen er glamorøs i seg selv, for den utgjør nemlig hele helgen min. I morgen begynner 7-dagers arbeidsuke, sukk. Så derfor skal denne fredagen glitre og stråle av glamorøse hendelser! Det første fabelaktige som hendte var at jeg fikk sove helt til jeg våknet av meg selv. Det neste skjer nå; morgenkaffe i sengen med laptop på fanget. Og så er resten av dagen blank, og det er en nydelig følelse. Tror jeg må inn her igjen senere for å hente litt inspirasjon! Det skal ihvertfall leses, og gåes tur:) Og kanskje klemmes inn ørlite shopping?? Det må i såfall kun bli mikroskopiske mengder, for Stockholm venter min ankomst neste søndag:)

AstridVU sa...

Aaaah - deilige, deilige fredag! Klokken er enda ikke slagen 9, men nå skal jeg hente meg en kopp av verdens beste kaffe, tenne stearinlyset, hente ullpleddet og ta frem boken min ...og bare nyte at jeg sitter inne og ser på det truskete været ute. Ha en nydelig helg!

Jenny B sa...

Jag är mjuk och snäll i lavendelfärgad angoratröja med polokrage, och skall strax ta en smörgås på företagets fredagsfrukost. Ikväll skall jag träna, och sedan slappna av hemma. Imorgon kommer min första vän från barndomen och hälsar på över helgen! Kanske litet shopping, men främst ser jag fram emot Tracy Chapman-konserten på söndag.

Bokomaten.. sa...

Det mest glamourösa här är mitt paraply...:) Leopardmönstrat och kitschigt så man blir glad i alla fall i regnvädret, trots att det är kallt. På jobbet glamourar jag mig med té med honung och torkad citron i. På kroppen är det samma slitna jeans som igår.. är förkyld och orkade inte lägga någon energi imorse men sprayade lite parfym i håret för att pigga upp mig lite i alla fall. Planen för helgen är cocktailfest om jag får energi nog imorgon och en lååååång frukost med amerikanska pannkakor...:)

Bokomaten.. sa...

Jenny B: Oh, Tracy Chapman-koncert! Så avundsjuk!

Anonym sa...

Oioioi, jeg glemte å ta på chanel-parfyme! Hvordan skal det gå med glamouren da? Leppestift...fort... Reddet! Men hvorfor lukter det karamell av min 401 Deep Plum fra Maybelline?

Regnværsglamour her også, grå bukser og min deilige, myke og lilla Gudrun Sjødén-genser. I helgen skal jeg på korøvelser, ellers slappe av og vaske hus. Takk for inspirerende post om akkurat det :-)

God helg til alle!

Anonym sa...

Gummistøvlar er fint! Eg har på meg mine slitne Ilse Jacobsen-støvlar, låge, raude, eg blir sveitt på leggane av dei høge.

Antrekket elles består av 501 og ein deilig mjuk, brun genser som fekk vere med heim frå Kiel i oktober. Dufta er den kjende vaffel-parfymen, D&G The One, og på vippane har eg ein ny Chanel-mascara. Det er noko eige med ein ny mascara! Det er glamour, det.

Helga blir roleg, med julegåveplanlegging og vi skal leite etter eit passande bilde til julekorta. Kanskje får vi tid til å byrje å lage dei også. På søndag får eg besøk av ei venninne som leitar etter jobb, vi skal tenke kreativt og leite på nav.no og finn.no. God helg til alle!

Anonym sa...

En litt kaosfylt tilværelse for tiden gir ikke den største glamouren. Gleder meg i alle fall til å få orden på ting og få slappet skikkelig av i helga.

Har forsøkt å høyne glamournivået litt med å dufte Hermes Kelly Caleche og være iført en deilig Vera&William ull-singlet, blå pinstripe-skjorte, grå kabelstrikket ullgenser og jeans da, som alltid.

Ellers er det jo ganske flott at det er blitt vinter i Tromsø, isende kaldt og snø over alt :)

Anonym sa...

Startet dagen med nydelig frokost og morgenavisen. Har på meg blomstrete, kort kjole og perler i ørene.
På leppene har jeg ny Mac lebestift. Snart skal jeg ut i regnet for skal til frisøren. Herlig:)

I kveld skal jeg på Humorgalla i Stavanger og resten av helgen skal jeg bare slappe av. God helg til alle.

Anonym sa...

Tåka lettter såvidt bakkenivå...her trengs farger for å friskne opp litt = lillastripete topp, mørk dongeri,merell-støvler (geniale også som gummistøvler), litt bling i ørene og L'Inderdit bak øret. Klar for helg!

Anonym sa...

Fin start på dagen, og helt annerledes vær enn i går kveld! Fra frost og fullmåne til plaskende regn!Myk kasjmirjakke med skjorte inni+dressbukse, arvet perlekjede rundt halsen.Har sorte slanke gore-tex støvler med litt hæl,(skaftet er elastisk og litt som knestrømper). Utrolig smarte når en vil kle seg etter værforholdene, og samtidig være litt glamourøs.Sksl ha kort arbeidsdag idag.Hjemmekveld med peis, god mat og vin i kveld.Ut på tur med mann, hund og venner på lørdag og kanskje også søndag. Naturen er fantastisk i november, og det å se myndehunden vår løpe og leke sammen med sine myndehundvenner er bare vakkert.God helg :)

Anonym sa...

Grå kjole bra Banana Rebublic, vinrød trøye under, varme og gode strømpebukser, svarte, høyhælte støvletter, Allure Sensuelle fra Chanel og dingleøredobber. Joda, selv om det blir en lang dag med jobbing i dag, blir den iallefall litt glamorøs. God helg til alle sammen!

Anonym sa...

Her er foreløpig eneste glamoureffekt en varm og deilig myk brun og gråstripete ullkjole med hette. Deilig å pakke seg inn i den når man skal sitte stille mange timer i dag for å skrive. Videre glamour kommer når utkast er sendt i ettermiddag og jeg kan ta studiefri for helgen.

God helg!

Anonym sa...

God fredag alle sammen!!
Jeg har noen minutter "uforstyrret" for meg selv, mens vakre lille Sigurd ligger i vogna si og sover. Jeg er i pysjen, men har planer om å komme ut av den ganske snart. Dagens planer omfatter bytur og bursdagsgaveshopping med god venninne, pleiing av sjaber samboer og bursdag hos tjukke slekta i kveld. Og kose med Sigurd, selvfølgelig :)

God helg til alle :)

wine-fueled narcissism sa...

Endelig fredag! Jeg har min glamorøse mor på på besøk i helgen, og etter en kopp kaffe og litt frokost skal vi stelle oss pene og bruke en hel dag til å drive rundt dit vinden fører oss (kanskje bokstavelig talt også...).

Antrekket vet jeg ikke enda, men det blir i hvertfall min nye grå ullkåpe og mine nye superkule sorte skinnstøvletter fra Mocca. Toppes med en fin gråbrun øyenskygge fra Lauder, og en dæsj Chanel Allure Sensuel- og jeg er sikker på at denne fredagen blir helt knall!

Vil forresten benytte anledningen til å rose Glamorøs fredag, men hele denne bloggen. Den har på en måte peilet meg inn på et nytt spor, en ny vakker dimensjon i livet, som jeg har lett for å glemme. Takk, Glamourbibliotekar, og riktig god helg til alle sammen! :)

Anonym sa...

Sovet godt i natt, og er i godt humør og føler meg opplagt.
Har vært en uke med mye møter og ditto passende bekledning, men siden jeg slipper det idag, "friker" jeg litt ut og har jeg tatt på meg en etnisk inspirert silkekjole fra DKNY, men lave litt røffe støvletter til og lilla kasjmirsjal. Har parfyme fra L'Artisan på meg, husker ikke hva den heter, fordi det er noe på fransk; fått den av en venninde og jeg elsker den. Har gøye øredobber på, masse glassperler i grått som henger i en klomp, og mørkvarmrosa lebestift som lyser opp i høstmørket. Fin og fjong.
Helgen håper jeg det skjer minst mulig i; vil sove lenge, lese, gå på kino og gå tur rundt et vann i marka.

Anonym sa...

Kunne sove til jeg våknet av meg selv i dag, og der ved sengen stod juice, kaffe, og fat med fristende smørbrød, samt avis! :)
Grått og regn her også etter nydelig måneskinn i går kveld, men det skal vistnok snart gå over til snø, og det blir deilig!
Har på mjuk og tynn "bristol-grønn" v-genser fra Gap, knehøye støvletter, funky plastøredobber fra London, og nyinnkjøpte parfymen til Comme des Garcons for M&H; en fin blanding av sedertre og røkelse - veldig bra kvalitet i forhold til pris!

Lotte sa...

Endelig fredag!

Ikke så glamourøs i tøyet foreløpig, men når jeg får lagt opp den fine, blå ullkjolen fra H&M blir det bedre :) Ellers har jeg en dæsj Dior J'Adore parfyme, silkemyk hud takket være Estee Lauder, Helena Rubinstein foundation og lange blafrende vipper a'la Dior Blackout.
Helgen skal gå til kosing med kattungen, en liten tur på Ikea i dag (gulp) og en tur på byen med venninner i morgen. God helg alle sammen! :)

Anonym sa...

H & M skulle det jo være, ikke M & H.. Kikket innom der i går for å se på Comme des Garcons-klærne, og ble veldig overrasket og glad over å finne en parfyme der også, og så god da! men vet ikke hvordan den utvikler seg ennå, siden det er første dag på

Anonym sa...

Endelig en fredag som foeles glamoroes igjen:-) Foreloepig bestaar glamouren 'bare' av Noa parfyme paa halsen, men litt senere i dag vil baade klaer og sminke foelge etter. Jobbedag i dag, men hoeyst sannsynlig etterfulgt av jakt paa bl.a. en ny parfyme, ny bukse og jakt paa ei bok eller to i bruktbutikker. Kvelden blir rolig, med diverse musikk paa hoeyttalerne og ei bok med tekster av D.H. Lawrence - samt store muligheter for god mat sammen med en halv-spontan gjest. Stor stas! God helg, alle sammen!

Anonym sa...

Novemberregnet i Stiftstaden hindrer verken halvannen mil i joggesko i morges, ei heller tripping på jobb iført støvletter med veldig høye heler (selv til meg å være)! Typisk juristantrekk; grått skjørt, grå cardi, perler, diamanter, Chanel på lepper og negler, Serge Lutens-favoritten og veldig god parisisk te:-)Helgen benyttes vel til trening, ny Bach-kantate, Proust og venner.

Hvis noen av leserne var med på La Boheme denne uken; kudos:-D

God helg, alle sammen!

Mari sa...

Min eneste glamoureffekt i dag er "sovende barn under strikket alpakkateppe". (Riktig glamt når jeg ser en gang til: Ton-i-ton på lammeskinnet sitt, med offwhite ullbody, ditto strømpebukser, teppe OG bamse!) Skal ut og spasere i den vakre vinterdagen, en av de siste med gløtt av sol for denne gangen. Men kanskje jeg rekker en kopp kaffe først?

Mammadamen sa...

Jeg er inne i gråværet med min lille baby på tre måneder. Men vi har danset glamorøst til Musikkmassasjen på P2. Nå blir det vasking, mens den lille sover (skulle gjerne unnagjort den i går som Glamourbibliotekaren). Etterpå blir det dog mer glamour med espresso fra egen maskin og levende lys:-) God helg!

Anonym sa...

Denne fine fredagen markerer for meg at jeg endelig går inn i en periode med konsentrert forskning, fritatt fra undervisning. Det er i seg selv en luksus og en glede. Luksus er det også at jeg i går - etter fem år - endelig klarte å møblere en mobil lesekrok hjemme. Den skal nytes så mye som mulig i tiden fremover.

Kvelden skal feires med kakao på vår faste kaffebar, som har åpent til 23.00. Sene kvelder på kafé er også luksus for meg. (Jeg finner visst glede i de små tingene i dag :)

God helg ønskes alle!

Anonym sa...

En klassisk grå fredag i hovedstaden, både i været og klesveien. Ulltights og deilig Petit Bateau-trøye i ull og silke, pluss splitter nye gummistøvler. Ellers har tempoet på jobben gjort dagen lite glamorøs hittil, har ikke engang rukket å lage meg en kopp te, men tar igjen for det hele med coctailparty i kveld!
I morgen og søndag skal det spaseres, hviles og kanskje begynnes på de første julekortene...

Ha en deilig helg!

fru winther sa...

Glamouren denne helga tror jeg består i å drikke meg gjennom et utall tesorter som bor i skapet mitt. Der er det nemlig temmelig fullt, og en del av teene har jeg glemt hvordan smaker...Ellers har søster bursdag, og etter hennes ønske skal vi dra til et kjøpesenter. Føles mer som straff....Får ta igjen med Ella på øret og nytt smykke (gave fra mannen) rundt halsen. God helg! :-D

Anonym sa...

Fredagen startet svært uglamorøst med å sykle til jobb i øspøs regnvær, men heldigvis tørr under regnbukse og jakke da jeg kom frem. Nå starter den glamorøse fredagen: fest på et av Oslos hoteller med jobben. Nye lilla pumps fra Bianco, svart silkekjole kjøpt i vår, svart/sølv strømpebukse, sølvsmykker og parfyme. Skal ned på et parfymeri å få lagt sminke før festen (de har besøk av en stylist idag og gjør det gratis...:) Jeg har aldri prøvd slikt før, så blir spennende. Får prøve en naturlig look selv om det er fest!

God helg til alle sammen!

Anonym sa...

Dagens glamoureffekt sitter i fra i går kveld da jeg var invitert til en visning av smykkedesigneren Charlotte Lynggaards (hun var tilstede selv) nye kolleksjon hos en herværende juvelér. Det var en temmelig glamorøs opplevelse å få lov til å prøve blingbling i flerehundretusenkronersklassen med champagneglass i hånden. Utrolig lekre saker. Og drømme kan man jo alltid, eller hur?

God helg alle sammen.

Glamourbibliotekaren sa...

Glamourlegen: Nyt kvelden, og god arbeidsuke!

Astrid: Takk i lige måde :)

Jenny: Håper det blir fin konsert!

Bokomat: mmm, pannekaker...

Korist: God helg til deg også!

Glamourinnkjøparen: Godt poeng, litt lavere støvler. Notert.

Glamouringeniøren: Hermes høyner glamournivået uansett dag! :)

Randi: Frisørbesøk burde alltid legges til fredager :)

Kjersti: åh, L'Interdit.. må finne fram min, lenge siden jeg har brukt den nå.

Terradiva: Ja, en smule annerledes vær i dag.. men koselig allikevel.

Kjersti: Synes du høres veldig glamorøs ut!

Studenten: Nyt helgen når utkastet er sendt!

Hege: åååå... gleder meg til å se han en eller annen gang :) (kanskje romjula?) Høres veldig koselig ut! :)

Wine-fueled: Høres knall ut! Og takk for fine ord!

Glamouradvokaten: mmm, L'Artisan.. de er suverene.

Glamourbibliotekaren sa...

Sol: Aha, så de kjører røkelse på H&M-varianten sin også, interessant! Liker jo godt de ordinære CdG-parfymene, særlig de med røkelse.

Indiebibliotekaren: Kattunge....!!!

Alter Ego: Lykke til med parfymejakt!

Juristen: God helg til deg også!

Mari: Wow, han kan jo virkelig kunsten å matche! Jeg har aldri forsøkt å matche bamse med antrekk før, men en gang må jo være den første :-D

Mammadamen: God helg! :)

Lauren B: Mm, høres herlig ut. Tenkte på det på vei til jobb i dag - hvis jeg ikke var bibliotekar, ville jeg vært musikkprofessor, men helst uten å undervise :) Bare forske.

Oslopiken: Julekort, hjelp, tenk at det er den tiden på året igjen...!

Koldfru: Oi, ja, shoppingtur for å feire bursdag, det er nok ikke min førsteprio heller. Hang in there! :)

Millacamilla: Ha det moro på fest!

Glamouroversetteren: Wow, hvem tør å bære slike smykker :)

Anonym sa...

No har eg og prøvd H&M-parfymen. Den ga meg ikkje så mykje røykelse, men mykje edeltre. Ei ganske lineær duft, men absolutt behageleg.

Anonym sa...

Laber luksus då det er eksamensoppkjøring og samstundes høljer ned i Bergen. Hadde uansett fått levert nye Hunter-støvlar då dei gamle hadde ein feil. Desse støvlane er min daglege glede då dei både held meg tørr og samstundes får meg til å føle meg veldig engelsk og country-like!

Kjapp tur innom treningssenteret i ettermiddag før eg gjekk innom butikken og handla inn frukt, nøtter og mørk sjokolade. Når ein skal sitte inne på ein fredagskveld og pugge grammatikk, fører ein glamorøs fruktsalat og te til litt høgare kosenivå!

Resten av helga går med til, ja, eksamenslesing!

God helg alle saman!

Glamourbibliotekaren sa...

Glamourinnkjøparen: Jeg vil tro den er litt mer mainstream enn CdGs øvrige parfymer i allefall :)

Austen: Lykke til med pugging! :)

Populære innlegg