tirsdag, desember 23, 2008

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 23


Nå, hvordan ligger dere an? Skurer dere gulv og vasker vinduer for fullt? Er det dagen for å rulle duker og pusse messing? Banke matter? Steke fattigmann?

Jeg håper alle slipper et høyt stressnivå i dag! Kos dere, pust litt. Jul blir det uansett!

20 kommentarer:

Anonym sa...

Joggeskoene kaller; jeg er på vei ut på løpetur.. Heldigvis er jeg i rute og skal bare gjøre koselige ting i dag!

God jul!

Anonym sa...

Jeg rullet duker i går. Føler meg sjeldent mer huslig enn akkurat da:)Jobben vil ikke gi slipp på meg, men jul blir det uansett. Lukten av røkelse og pinnekjøtt stjeler oppmerksomheten på en veldig ok måte. God Jul ønsker Astrid

Anonym sa...

Her har snørret og halsonde tatt helt over, så jeg bryr meg ikke om at jeg ikke har fått pusset ditt og vasket datt. Er uansett ikke noen som kommer til å legge merke til det :)

Så her skal det slappes av, blir ikke gjort mer enn høyst nødvendig! Deilig!

God Jul!

Glamourbibliotekaren sa...

Juristen: Imponerende!

Astrid: Imponerende må jeg si til deg også! Dukrulling er ikke noe man gjør hver dag akkurat! :)

Glamouringeniør: Jeg tror vi er litt i samme båt her ;) Dog har jeg vasket vinduer, og er veldig fornøyd med akkurat det.

Anonym sa...

Nå gjenstår bare delfiakaken og en rask runde med støvsuger i stuen. I kveld slipper vi oss ned foran TV og ser Chevy Chase baske med julebelysningen som har en million lyspærer :-D..

Gleder meg, gleder meg!

Kjære Glamourbibliotekar og alle andre, tusen takk for et fint år!

God jul!

Anonym sa...

I år er vi skrekkelig likestilte i heimen, så jeg er på jobb og min kjære steller hjemme. Han tok fri disse to dagene, men jeg har litt igjen å gjøre. Så da står han for en god del fiksing, ordning, mathandling, kjøring av søppel til gjenvinningsanlegg etc. Jeg får ta igjen med litt stille vasking mens han deltar i telefonkonferanse i kveld. :)

Juletreet er kjøpt, julepynten tatt ned fra loftet og nesten alle gaver er kjøpt eller laget ferdig. Så EGENTLIG føler jeg at ting går på skinner, men det er nok ikke helt utenkelig at stressnivået er noe høyere om 12 timer. Det er for eksempel første jul med gammel katt, vil han komme til å markere på juletreet? Time will show...

Hedonistinnen sa...

Her har frokosten kollapset over to episoder Simpsons, a vet man at det er ferie :) Litt pakking og organisering gjenstår før juleferien senker seg over oss. God jul til alle!

paula sa...

Endelig ferdig til jul,, og det er så deilig! Ser frem til en veldig rolig kveld, med utlevering av gaver og gamle venner.

God jul til dere alle, og takk for enda et år med vidunderlige glamortips :)

Anonym sa...

Stressa jeg, nei?!
Nå er kakene vasket, pakkene i ovnen, ungene ligger under treet og huset er vel i seng!
Nå kan julen bare komme:))
God jul til alle sammen.

Anonym sa...

glampl: *knis*

Anonym sa...

Her er man stort sett ferdig med det meste, og selv om man - jeg - holder til i utlendighet har jeg faatt hjelpe til med det meste naar jeg kom hjem. Men stress har det ikke vaert, og dagen i dag blir langsom, og det vi gjoer av juleforberedende saker er bare det aller, aller siste som ikke krever mye innsats eller tid. Masse kos og julefred og ro, med andre ord.

God jul til vertinna og gjestene her:)

Snåta sa...

Vi hadde skikkelig vaskedag på søndag, så i dag skal jeg kose meg med å lage marsipan, pynte juletre og gå en tur ut. God jul!

Anonym sa...

I går kveld var alt vasket og pyntet (vinduspussen hopper jeg elegant over, og kaninfarmen under sofaen får leve i fred), i dag er det litt jobb, og i kveld spiser jeg julegrøt med mandel og åpner pakker med ungene før de leveres ferdig pyntet til sin far i kirken i morgen. Så blir det stille og fredelig voksenjulaften med kjæresten. Litt deilig det også.... før det braker løs med unger og familieselskaper i romjulen!!!!

GOD JUL!

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Ah, den filmen er min all-time favorite julefilm!! Chevys ukuelige optimisme (iallefall inntil et visst punkt) og standhaftige håp om en good old-fashioned family Christmas.. Må se den hvert år.

Kaisa: HAHA, jeg håper katten ikke har markeringsbehov i jula!

Hedonistinnen: Kollapset over Simpsons, det gjorde jeg i går! Herlig :)

Petronella: God jul til deg også! :)

Glampl: Så lenge ungene ikke er i ovnen! haha!

Katrine: :-D

Alter Ego: Bra, julefreden bør kunne komme nå! :)

Snåta: Ha en fin dag! :)

Barnebibliotekaren: Takk i lige måde! :)

Eva sa...

Jeg nyter julebursdagen min og pynter juletreet hjemme hos foreldrene mine :)

Anonym sa...

jeg pleier forkjølelsen og nyter dagslyset før jeg skal ta en liten båt for å komme frem til julefeiring. Ikke no stress her. God jul alle sammen! og spesielt til glamourbibliotekaren som har bidratt til å høyne glamournivået mitt i hele 2008.

Glamourbibliotekaren sa...

Eva: Gratulerer med dagen! :)

Kjersti: God jul til deg også! :)

Alt godt sa...

Glamourinnkjøparen har kjøpt inn blomster til seg sjølv og til svigermor, krans til grava til ein nevø som ikkje var hos oss så lenge, juletre, Bugges jul til mamma og slettahjell/gustavsens jul til ein venn og kvalitetsklarinettplate (Fröst) til klarinettektemannen.

No har eg pakka inn dei siste gåvene, og skal til å lage leverpostei samt korintplettar.

Når eg har kome så langt går eg ut frå at barna med eitt par besteforeldre er i hus etter lang dags ferd frå vestlandet til austlandet, og då kan vi pynte treet og la freden senke seg. Eg har altså eigentleg ikkje tid til å sitte framfor mac-en, måtte berre ein tur innom her først. :D

Anonym sa...

Dagen startet med dagvakt men dog rolig, da høy bemanning og få pasienter. Nå er alt klart for kjærestebesøk. Han landet for 10 minutter siden og jeg er i ferd med å lage kyllingsalat, vi prøver å styre unna julematen i kveld, da det blir nok av det senere i julen. Planlagt joggetur ble desverre droppet til fordel for 2 timers søvn på sofaen...ikke bra...
I morgen tar vi toget til hans foreldre for å feire jul der. God jul alle sammen.

Anonym sa...

Hei Glamourbibliotekaren. Jeg har fulgt med deg en stund nå, men det går i rykk og napp ettersom hvor travelt jeg har det i hverdagen. Liker bloggen din veldig godt.
Men en ting fra lille-juleaften. Så vidt jeg vet steker man ikke fattigmann, de kokes. I smult... Eller tar jeg feil? Hilsen Grete

Populære innlegg