onsdag, desember 31, 2008

Årets siste dag


Nyttårsaften kan jo være en litt melankolsk dag om man føler for det, eller en festdag av dimensjoner for den som liker hæla i taket - for min del blir det hverken eller; derimot et koselig bittelite laidback selskap med noen få venner her hjemme. I kveld ifører jeg meg kjolen som får meg til å føle meg som Nana Mouskouri. Jeg snurrer plater fra easylisteningens gullalder. Og discokula snurrer også, langt inn i 2009, mens jeg overtrøtt synker ned i sofaen med min tekopp og smiler tilfreds (og forhåpentligvis klarer å sette fra meg tekoppen på bordet før jeg sovner, så jeg ikke søler te over hele sofaen - IKEA har nemlig sluttet å produsere slike sofatrekk). 

Tidlig dette året sa jeg at jeg skulle bruke 2008 til å lese mer (check!), ha blomster på bordet nesten hver helg (check!), spille piano hver dag (ikke check, men håper å gjøre det i 2009), fjernadoptere et barn til (check!), kutte forbruket (check!), handle mer økologisk - både mat og husholdningsartikler (check!), og fortsette å gå frem og tilbake til jobb hver dag (check!). Dette sier jeg meg meget fornøyd med. 

Jeg skal tenke ut en lignende liste for 2009 - stay tuned. Nå skal jeg forberede selskap. 

...og min nyttårshilsen til dere kommer rundt midnatt!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Fin blogg, men etter å ha lest igjennom så stiller jeg et spørsmål, til deg; gjør du annet enn å blogge? :-) Godt nyttår!

Glamourbibliotekaren sa...

Dana H: Nei. Alle opplevelser jeg skriver om, senest i årskavalkaden nedenfor her, er bare løgn og oppspinn. :-D

Jenny B sa...

Vilka kloka föresatser du hade inför 2008, och bra gjort av dig att ha uppfyllt (nästan) alla! Jag brukar inte avge några löften vid nyår, men i mars brukar jag ha fått några idéer om vad jag vill göra under det närmaste året. I år är jag mycket nöjd med att ha börjat plugga ryska, och att ha hittat ett nytt, riktigt bra jobb.

Gott Nytt År!

Smilla sa...

Jeg er sentimental i dag. Tror det skyldes mange inntrykk, både lykkelige og triste fra året som har gått. Måtte det nye året bringe deg like mange fine stunder som i 2008. Jeg blir glad av dine bilder og skriblerier. Tusen takk!

Hilsen og godt nyttår, fra Smilla

Anonym sa...

Jeg ønsker deg et godt (reise- og) bloggår 2009. Måtte det komme like mange herlige poster i bloggen din også neste år!

Nyttårshilsen fra Sulvis

Unknown sa...

Godt nytt år til deg :)

Her er min nyttårshilsen til dere alle :)

http://rikosjett.blogspot.com/2008/12/en-liten-nyttrshilsen-fra-meg-til-dere.html

Anonym sa...

Godt nytt år. Jeg gleder meg til å fortsette å følge med bloggen din i 2009.
SJH

Glamourbibliotekaren sa...

Godt nytt år til alle!

Populære innlegg