onsdag, januar 07, 2009

Fine steder å bo


Loft i New York, eller en pompøs byleilighet med rom etter rom etter rom i en ærverdig bydel som denne over her... Begge deler like usannsynlig, men man kan jo tillate seg å drømme litt. (Og samtidig være veldig glad i den leiligheten man har!)

(bilder:skonahem)

9 kommentarer:

Unknown sa...

Det var jo morro å se det da :)

Anonym sa...

Hadde vært morro å sett noen bilder fra ditt hjem?

Anonym sa...

Nydelig! Min drømmebolig er Waldemarsudde. Blomsterrummet der må være verdens vakreste rom, både innredningen, blomstene og utsikten. Men siden jeg innser at jeg ikke kan flytte inn i Prins Eugens slott koser jeg meg veldig med OBOS-leiligheten min :-)

Anonym sa...

Lekkert! Og om jeg ikke husker feil så ligger leiligheten i den mondene metropolen Sundsvall? Man behøver såvisst ikke dra til glamorøse hovedsteder for å finne spennende interiører.

Anonym sa...

Hei! Er det mulig å få en ønskereprise av "kva las du no?" evnt bokanmeleldelser/ favoritt bok fra deg og leserene dine? Alttid spennende med nye boktips! Synes å huske at du hadde mange kommentarer på "kva las du no?" innlegget :-)

Fornuftig forsker sa...

Waldermarsudde slutter jeg meg til, et virkelig vakkert hus - dvs residens. Et annet herskapelig hus som har gjort inntrykk er Gorkijs siste hjem i Moskva, med hemmelig kapell i et tårn, med malt stjernehimmel, på loftet (absolutt ikke bygget av Gorkij, men av de tidligere eierne). Dessverre er det ikke komplett innredet nå, men Art Noveau (sånn ca) er alltid stilig, med mange vakre detaljer. Samme stil finnes det forresten mye av i Stockholm, og da i bedre forfatning og bedre bevart enn i Russland.
Men OBOS duger jo også, bedre enn mye annet, så jeg er helt enig med Koristen.
Dessuten, det skal jo vaskes og møbleres og vedlikeholdes - det er en fulltidsjobb i et herskapelig hus. Så da passer det bedre å drømme og trøste seg med alt man slipper å tenke på!

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, man bør nok ha vaskehjelp om man skal holde orden i et slott, enten det er i Russland, Djurgården eller Sundsvall... Borettslag går helt fint for min del :)


Anonym: Mange bilder under "living etc".

Anonym2: Se under "glamourbibliotekaren leser", så finner du innlegget!

Anonym sa...

Du kan jo skaffe deg ei alminnelig trønderlån, og så kan du jo gjøre det så pompøst du makter i rom etter rom etter rom... Spørs hvor lett det er å frakte den inn til Oslo, dog... ;-)

Anonym sa...

Hei igjen. Ang "Kva las du no?" det vet jeg, jeg mener en hva vi leser NÅ, er en stund siden sist :) Alltid gøy med boktips ser du! :)

Populære innlegg