onsdag, januar 07, 2009

Finn stilen: Januar


Januarcollagen kommer sent men godt - hvilket igrunnen beviser collagens tematikk, nemlig at januar er perfekt for å roe helt ned i hjemmets lune ro etter en hektisk desember, puste ut, lese, se gamle filmer, kanskje øve litt på et instrument?

Ull-dressbukser fra Chloé, stripete genser fra Day Birger et Mikkelsen, ullskjerf fra Bird, ullsokker fra J.Crew, duftlys fra Diptyque, Chanel No.19, tekopp fra Wedgwood, og Märthaliljer og cello og stjerner og Audrey-filmer. Breathe...

8 kommentarer:

Lille søster sa...

Ja takk!

Anonym sa...

Og Wedgwood som ble slått konkurs på mandag. Trist! (De har jo tross alt holdt det gående i 250 år.) Håper noen til slutt bestemmer seg for å kjøpe dem opp.

Mona sa...

Hei! Vet du når Oslo Fashion Week er i år? Er det ikke en slik event på våren og en om høsten?

Jenny B sa...

Mmm, härligt! Jag skulle inte kunna traktera en cello, men de är ju vackra att lyssna på! Om två veckor skall jag på en stråkkvartettkonsert igen, det ser jag fram emot.

Glamourbibliotekaren sa...

Lille søster: :) ja takk her også.

Suzanne: Ja, det får vi tro, ellers må jeg bytte ut flisene på kjøkkengulvet med det mykeste teppegulv.. i tilfelle jeg mister bryllupsserviset i gulvet..

Macarona: Sikkert i februar. (og august)

Jenny: Mmm.. det minner meg om at jeg må sjekke programmet til Kammerkork!

Anonym sa...

Jøss, spiller du cello også? Enig i at cello-spilling høver spesielt bra i Januar. Gjerne noe døden og piken-aktige greier. Mens det snør.

Glamourbibliotekaren sa...

Min cellovirtuositet er nok en smule begrenset - men det var enklere å få plass til i collagen enn et piano :) Dessuten har jeg lyst til å lære å spille det ordentlig.

Anonym sa...

Så trist at Wedgwood er konkurs. Håper virkelig at noen kjøper dem opp

Populære innlegg