fredag, januar 30, 2009

Glamorøs fredag


Velkommen til glamorøs fredag, mine venner! Morgenstund har karamell-latte i munn og Dvoráks Stabat Mater i øret. Det er tidlig tidlig, men snart er det helg, så en liten ekstra innsats klarer vi. Til arbeid, alle sammen, men først: Rapport.

Jeg har pyntet meg med en brosje i dag, denne, ellers er det meste som vanlig her. Coco Chanel edt i nakken og pen leppestift.

Denne helga, det vil si i ettermiddag, starter Oscar-sesongen for min del. Flest mulig filmer ses før 22. februar. Dessuten skal jeg henge litt med et par nevøer på ti og tolv, det blir morsomt.

Glamourkontoret inspiseres av god venninne i dag, og nå tror jeg jammen jeg må koke litt te.

Det er så morsomt at så mange nye lesere har begynt å rapportere! Fortsett med det, vi ligger på rundt 70 rapporterende hver fredag nå - 70 er fremdeles bare 4-5% av totalen som er innom i løpet av dagen, men det øker jo stadig!

Ha en fin dag alle sammen!

70 kommentarer:

Snart tretti sa...

I dag ble det ingen morgentrening, så det ble en halvtimes lengre søvn og en time tidligere på jobb. Trening i ettermiddag istedet. Kasjmirgenser arvet av min mor er på, nye briller og paljetthårspenner i bakhodet. En fin helg hvor jeg skal treffe en venninne jeg ikke ser så ofte, som er i Oslo, skal på yoga, og ha søndagsmiddag hos oss. God helg!

Anonym sa...

God morgen! Eller skjønt, det kan diskuteres. Klokka er ikke 8 en gang, og jeg har falt på isen TO ganger allerede i dag. Nå blør jeg fra albue og kne... Menmen. Jeg skal få ryddet opp i det, og senere er det jo helg! Glamouren i dag består av middag med foreldre og et tomt hus jeg kan forvalte som jeg vil. Ikke verst bare det. (Og et skjerf med småblomster på, samt en rosa cardigan)

Ha en fortreffelig helg, alle sammen!

Kathrine sa...

God morgen! Her er det glamorøs fredag, undertegnede sitter nydusjet i morgenkåpen og spiser frokost. Skal på en konferanse i formiddag som jeg vet blir inspirerende, sammen med to venninner. Antrekk: jeans, helt ny rosa genser, sommerfugløredobber og kanskje en liten blomst i håroppsatsen bak, og Marc Jacobs bak øret. En dobbel latte og iPod med John Mayer på veien, prøve å holde meg på bena (stakkars deg, Virea!). I ettermiddag har jeg fri og skal slappe av med helgeavis/en god middag/Agatha Christie/Masse grønn te, og i kveld blir det fest for en kompis sammen med gode venner! Jobb tidlig i morgen, men det klarer vi ;)

Anonym sa...

Riktig god glamorøs fredag!
Dagens antrekk: jenas, sort tunika med fine blomster nederst og en sort bomullscardigan over. Har pyntet meg med sølv rundt halsen, og jeg dufter av Miracle.

Igår bakte jeg muffins til mine flotte kolleger, så nå venter jeg bare på at de skal komme på jobb :)

Ikveld setter jeg meg på nattoget til Trondheim, for en snartur innom en konferanse imorgen. Så blir det ettermiddagstoget tilbake igjen (jeg liker å kjøre tog, da føler jeg at jeg er mer på ferie enn på jobb).

Søndag er fridag, og da håper jeg på fint vær og en lang søndagstur, og middag med venninne.

God helg!

Anonym sa...

God morgen alle!
Jeg ligger enda i senga, skal snart stå opp og ta en god dusj, så blir det frokost og avis, og gjøre ferdig noen papirer før jeg skal i et møte. Så er det helg!
Senere på dagen blir det litt yoga-trening med en DVD for nybegynnere. Ellers blir det å kose mæi med familien, finne på noe morsomt med sønnen min og gå tur med hunden. God helg!

Anonym sa...

Ikke så veldig glamorøs fredag her. Jeg er i "kosedressen" og holder på å pakke til weekend på hotell med mann og barn. Fridagen vår går altså med til nesten 4 timer i bil, men det blir verdt det. Satser på at de påfølgende dagene i helgen blir litt mer glamorøs enn dagen i dag.
God helg til alle.
mvh SJH

Anonym sa...

Ettersom helga blir travel, begynte glamorøs fredag alt i går kveld, med ekstra god middag og baking av kake til fredagskaffen på jobb (glade kollegaer høyner kontorglamouren). I dag er antrekket smale, mørke jeans over favorittunikaen + min elskede sølvmedaljong rundt halsen og Paul Smiths Rose bak ørene. Helga går med til korseminar med dansk dirigentguru og ellers bare slækking på kveldene. God helg!

Alt godt sa...

God morgen! Glamouren er til stades i livet mitt ved eit heilsvart antrekk, svarte boots, Chanel Aqualumiére Catalina nr. 82 på leppene og Karl Lagerfelds Kapsule Floriental på halsen.

Floriental er ein serie av tre unisex-dufter, saman med Woody og Light. Eg prøvde Light i går kveld, og den byrja ganske mandig (litt Ralph Lauren-aktig) men utvikla seg til ein deilig, beskjeden musk-parfyme, kanskje i nærleiken av SJP Lovely. Floriental har litt meir karakter, krydder, blomar og edeltre i ein deilig, varm kombinasjon.

Helga går med til rydding i huset, coaching av ei venninne som vil bytte jobb og elles å gjere minst mogeleg. Ha ei god helg, alle som stikk innom her, og særleg til den glamorøse bibliotekaren!

Anonym sa...

God morgen, vakre mennesker! Fine sko med passelig høye hæler og fint silkesjerf fra Etiopia i halsen - og en deilig kopp Yogi-te. Glamorøst? Kanskje. Men fredag er en fantastisk dag uansett! Helg med kakebaking (for alle søtmomser der ute: Chocolate Chunk Cheese Cake fra detsoteliv.no. Yum!), foreldrebesøk og kanskje en kinotur? Glamourbibliotekaren inspirerer til å se noen av Oscar-favorittene :o)

glamourlegen sa...

Da glamlegen begynte på sin 18 timer lange nattevakt i går ettermiddag pep det i callingen, og man måtte infinne seg i resepsjonen. Der ventet bud med ti nydelige gammelrosa/syrinlilla roser fra verdens beste kjæreste (som reiser på guttetur til fjells i helgen), så de har holdt meg med selskap i hele natt.

Dagens glamourplan:
1. sove!!!
2. laaang dusj og div ansiktsmasker
3. pakke og flytte litt
4. øl med god, gammel venninne

Dagens antrekk:
Nå: pysj og ørepropper
Senere: høyhelte støvletter, grå tights, svart tunikakjole, og litt bling i ørene.

Planer for helgen:
-flytte
-venninneprat og kanskje litt dansing
-trening
-kosekveld med Mamma
-fag, fag og fag
+ å holde meg på bena. Virea; jeg føler med deg! Har deiset i bakken fire ganger de siste tre ukene, og knærne og leggene mine er blå, lilla, gule, grønne, og hovne med div skrubbsår.

God helg, alle sammen!!

Anonym sa...

Juristen stiller i sitt vanlige juristantrekk- ingen overraskelser her, nei.. Imidlertid er dagen fullbooket av møter med alvorlige menn, noe som krever en viss strikt glamour! Grå, skinny, bukser, hvit- og gråstripete skjorte, grå vest, oppsatt hår, perler og diamanter, Chanelstøvletter på bena, ditto merke på negler og lepper, samt Serge Lutens-favoritten:-)

I helgen skal det selvsagt løpes, og tilbringes tid i familiært selskap. Stor bursdagsfeiring innebærer fortsatt forklaringer overfor min franske familie for hvorfor vegetarianeren ikke spiser foie gras.. Forøvrig skal jeg slacke med en ny Süssmayr-cd, Doktor Faustus og fabelaktig ingefærte fra Paris!

God helg:-D

fru winther sa...

God morgen! Jeg har Miles Davies i cdspilleren, og har rolig formiddag. Straks på vei ut med firbent venn, og etterpå skal jeg bruke en times tid på å finne ut av om Elizabeth ender opp med mr.Darcy i denne utgaven av boka også, eller om om hun blir overveldet av anger over ikke å ha slått til på mr.Collins....det kaller jeg spenning! Er gressenke i helga, og har bunkret opp kjeks,te, bøker (Wuthering Heights & Sense and Sensibility), samt en "tre-pakk" mad Audrey-filmer jeg skal kose meg med. Mannen skal egentlig være glad han er bortreist.Er ellers comfy antrukket i deilig lys blå strikkekjole, og med et veldig fint smykke jeg fikk til jul rundt halsen. Bak ørene; Shalimar.God helg alle sammen!

Jenny B sa...

God morgon! Jag har rosa jeans, en polotröja från Missoni Sport i rosa, grått och gult, rosa opalörhängen och den härliga doften Ecume de Rose från Les Parfums de Rosine. Ikväll är det middag och prisutdelning till vinnarna i en tävling som min blogg varit nominerad i. Jag vet alltså inte än hur det går! Jag går dit med en väninna, som skall bjuda mig på drinkar om jag förlorar. :)

Anonym sa...

Glamouren i dag består i vissheten om at denne ukens jobbfrister ble nådd, og at jeg kan ta det litt mer med ro i dag. Kjøpte med meg aviser og en kopp te på vei til jobb, og fikk god tid for meg selv før de andre kom.
Bak ørene har jeg Premier Figuier Extreme fra L`Artisan. Det er en nydelig fikenduft innkjøpt i Paris. Den har dessverre blitt stående i bakerst i skapet en stund grunnet sterk konkurranse fra resten av parfymesamlingen min, men er nå gjenoppdaget til fulle.
I morgen er det barnefri med middag og Revolutionary Road med mannen min. Søndag er det trening og familiemiddag på kvelden.
God helg alle sammen!

Anonym sa...

Dette er min først fredagsrapport, men jeg hopper i det.
Glamouren i dag består å ha innvilget seg selv én time lengre i sengen, og nå sitter jeg med en deilig kopp te og en myk genser i lammeull.

Kvelden skal tilbringes i den lille sorte på en fest, der deilige drinker skal blandes mens man lytter til stemningsskapende flygelspill ut i de små nattetimer.
Det tror jeg blir svært så glamorøst.
God fredag!

Torill sa...

God morgen! Glamourøs fredag er i dag en litt lengre sovemorgen, nystelt hår og det aller beste - strålende sol i Bergen! Det betyr spasertur til Uni i stedet for bussen som gratis lysterapi.

Mammadamen sa...

I dag er det litt glamour at en av mine yndlingsskjorter igjen sitter pent over ammebrystene. Etter hvert blir det trilletur til det lokale biblioteket - lite, men bra! Og så blir det min yndlingssjokolade, mørk med fiken, i kveld. Og rød leppestift, hele dagen! God helg:-)

Anonym sa...

Auau, koristen slutter seg til Falt-på-isen-klubben med vonde knær. Forkjølet blir jeg også. Jaja, fredag er det uansett, og til koselige jeans og svart genser har jeg et mykt fløyelsskjerf i vakker rødfarge, gull i ørene og på fingeren og Chanel bak øret. Etter jobb er det middagsavtale med venninne, ellers skal helgen brukes til å slappe av og pleie forkjølelsen. Ingefærte, bøker og musikk er viktige ingredienser. God helg til alle, og la oss krysse fingre for at ansvarlige myndigheter snart lærer seg viktigheten av å strø fortau :-)

Anonym sa...

God morgen, skjønt det begynner vel å bli litt sent for det.

Denne fredagen består glamouren i en svart spenne med glitter, ellers går det i slitte klær, et mykt og godt sjal og null sminke. Behagelig for en som holder på å bli syk. Litt Beatles å øret skader heller ikke.

Den begynnende sykdom forteller meg at det blir en rolig helg, fylt av blåbærete, stusselige tv-programmer og gode bøker.

Anonym sa...

Deilig med fredag!God start på dagen med liten tur ut i kulden og mørket med min firbente venn, dusj og morgenstell og deretter koselig frokost med Mannen. Har på myk indigofarget pologenser i ull/silke og mørk grå dressbukse i ull.Dufter av Armanis Mania og har perler rundt halsen og briller på nesen.
Apropos knall og fall på holken:Jeg fikk faktisk diskrete brodder til å feste på støvler/sko av min mor til jul og det er IKKE glamourøst...Allikevel vurderer jeg faktisk å bruke dem nå, glatt som det er overalt! Gleder meg til en rolig avslappende helg med masse frisk luft, bål på peisen og minimalt med planer.God helg alle sammen!

Karin sa...

Hei, i et forsøk på å bidra til å slå fredagsrekorden kaster jeg meg også frempå for første gang.

Fant frem en gammelrosa silkebluse som jeg sjelden bruker fra skapet i dag, følte meg raskt mye mer glamorøs enn med de vanlige skjortene som pleier å være på plass under cardiganen. Dagen ble innledet med frokost på Continental med gode venner, hotellfrokost en gang i måneden, selv om man ikke bor på hotell, det gjør underverker. Og det anbefales som en god måte å møte stressede vennner som man ikke rekker å se så ofte ellers! Nå er det vel noen timer jobb før det er fredagskake og vinlotteri her. I helgen håper jeg å få benyttet mine ski i den flotte Oslo marka, vært i 2 års dag hos mitt fantastiske fadderbarn og forøvrig slappe av og spise sushi med min kjære. God helg til alle!

Marsvinet sa...

Myk dag med svart kashmir-polo, rød elefant-nål (hadde visst den forrige fredag og) og stort rødt skjerf med hvite prikker. Attraction bak ørene. Hjemme står minikofferten pakket og klar til helgebesøk hos verdens beste venninne i London. Håper alle får en koselig og svslappet helg.

Anonym sa...

Ny fredag, nye muligheter. Nettopp stått opp og har nå laget meg en deilig grapefrukt-juice. Skal snart en liten tur på skolen, for så å besøke min storebrors nye hjem i kveld. Det er en fin dag :)

Anonym sa...

jeg stemmer i med de øvrige uheldige; håper noen snart ser sitt ansvar med å strø isete fortau! (eller helst at isen smelter..)

glamouren idag er en ny, knallrød duffelcoat som jeg blir glad bare av å se på :)
etter ukesvis på farten skal det bli deilig med en rolig helg. jeg skal bake dette brødet tenkte jeg: http://www.folkbladet.nu/?p=133742, det blir spennende.

god helg alle sammen :)

Anonym sa...

God morgen, eller formiddag har det kanskje rukket å bli.

Dagens glamourantrekk er skinny jeans inni yndlingsbootsene, hvit skjorte innenfor marineblå Marlene Birger cardigan, rouge désir på leppene og shalimar i nakken. Rundt halsen og i ørene har jeg prestekragesmykker jeg fikk av en venninne for mange år siden.

I kveld er planen ingen planer med kjæresten, bare være hjemme og tenne masse stearinlys og drikke rødvin og prate og være kjærester. I morgen skal vi drikke varm sjokolade på Hotel Bristol, før vi skal tilbringe kvelden med søs, svoger, tante og onkel. Først skal vi se 4x Lightfoot León og deretter inviterer vi alle hjem til oss for litt sen middag (soupé mener jeg man sier i Frankrike, når det er middag etter (teater)forestilling).

Ønsker alle en riktig god helg!

Anonym sa...

Jeg elsker fredag!
Masse å gjøre på jobb i dag, og det blir nok endel i helgen også... men fredag er deilig uansett.
Har på blå mønstret kjole med lang grå cardigan over, flate støvletter (går til jobb), små øredobber og parfymen Clean Ultimate.
Etter jobb blir det kafébesøk før jeg skal hjem til min snille samboer som har middagen klar! Planene for resten av helgen er film, film, film og liten tur om været er fint.
God helg!

Anonym sa...

God morgen.
Glamorøs start med en runde i vaskekjelleren med julens duker. Deretter en ekstrarunde på rommet til 16-åringen der jeg i forbifarten plukket opp 8 badehåndklær av varierende fuktighetsgrad, samt en 5-6 tomme glass med oboy-rester. Noen tomme plastposer, avklippede prislapper og løsnegler fikk jeg også med meg. Etter å ha klatret over diverse hauger med tøy, ledninger og teknisk utstyr, konstaterte jeg fra døråpningen at det nesten ikke gikk å se at jeg hadde vært der inne. Jo - jeg vet det er en periode som går over - forhåpentlig ;).
Ukens beste jobbgreie: har funnet en tysk Podcast på iTunes, Schlaflos in München (anbefales!), det er uvurderlig å kunne få høre et arbeidsspråk regelmessig, og med det tilbudet kabel- og parabolleverandørene har her, er tysk nesten ikke til å oppdrive.
Fredagsglamouren består ellers av nyvasket hår, baggy, mørkeblå guttejeans med lommeklaffer bak fra Pepe Jeans (arvede, naturligvis), tynn grå ulltrøye og grå, nålestripete jakke fra MaxMara (en favoritt som jeg snart har slitt ut fôret på). Grå perler i ørene og litt Chanel Allure i nakken.
Hjemmekveld med reker i kveld, imorgen cocktailparty og høye hæler.
God helg alle sammen!

Anonym sa...

oi, nå glemte jeg å takke for alle de fine tipsene og den fine stemningen i bloggen, glamourbibliotekaren! tusen takk :)

Anonym sa...

Hiver meg på fredagsrapporteringen jeg også.

Iført favorittjeans og en cardigan Noa Noa mente var verdig navnet Miss Hepburn sitter jeg på en nyryddet kontorplass med en kopp peppermynte, rose og lakriste. Høres kanskje ikke så godt ut, men det er faktisk veldig forfriskende.

Planer for helgen består i jakt på nye tekopper (de gamle har endt opp i vinduskarmen med små blomster) og langt viktigere et lite besøk til en svært ny og nydelig niese.

Ha en flott helg!

Anonym sa...

Det er ofte hjemmekontor på meg på fredager, og glamouren blir deretter. I dag er det derfor hjemmekontorfrisyre, crocs og behagelig "sportstøy" fra Bula og Stormberg.Hehe.
Det står imidlertid to nye orkideer i kjøkkenvinduet, vaskehjelpen kommer i dag, og to bager står ferdigpakket formedelst vår deltakelse på Friskis&Svettis-dagene på Idrettshøgskolen nå i helga. Massemasse trening og interessante foredrag på dagtid, og så gleder jeg meg til buffet på Oriental i morra kveld.

Anonym sa...

God fredag!
Prøver med litt varm glamour i dag, med gråbrun ulljakke med fuskepelskrage, sort topp, lyseblått skjørt sydd av en fløyelsgardin, sorte ullstrømpebukser og brune støvletter. Og et kjekt lite blått skjerf knyttet tett rundt halsen, så blir det litt farge der også. Rød leppestift og røde kinn.

Planen for helgen er nok å jobbe ekstra i morgen, finne bursdagsgave til lillesøster, få besøk av venner til lunsj og så spise bursdagsmiddag hos lillesøster på søndag. Det blir kos! (Bortsett fra jobb.)

Anonym sa...

Ps: jeg glemte å si god fredag og god helg til alle glamorøse der ute.
Beklager!

Anonym sa...

Ahhh..fredag er deilig, sjølv om eg har fri kvar dag sidan eg har permisjon.
Er på ferie på Vestlandet, og her diska dei opp med nybakte, varme rundstykker og Yogi green chai te til frukost.

Tassa rundt i morgonkåpe enno, mens bestemor har tatt ansvar for trilletur med småen i det nydelege veret. Har planar om ein lang, lang dusj og så skal eg gjere meg klar til bursdagsselskapet til min far. Resten av helga er uten klare planar, og det er deilig.

Ynskjer ei fin helg til alle lesarane!

Christine sa...

Dagen begynte deilig med en ekstra time i senga, deretter et par timers jobbing hjemmefra iført rosa Lexington morgenkåpe. Nå skal jeg lese noen artikler, deretter blir det helg. Snøen ligger dyp, så det blir ihvertfall en skitur i løpet av helgen. Ellers blir det noe godt å spise, kanskje en flaske ripasso, innkjøp av tulipaner, trening, fotballcup med eldstebarnet, og helt sikkert noen episoder fra Tudors sesong 2.
Antrekket i dag er småmønstret jerseykjole fra Smirk og så en liten dash med min nye parfyme fra Valentino: "Rock'n rose" som gjelder.
Resten av helgen er det nok jeans og sportsklær som gjelder.

Anonym sa...

Dagen har foreløpig ikke vært så veldig glamourøs, siden den startet med at jeg sto i kø i to timer for å få tak i springsteen-billetter. Heldigvis veier lykken over å ha fått tak i dem og den varme moccaen jeg drakk etterpå opp for frosne tær og neglesprett. :)
Mitt fornuftige, varme antrekk skal skiftes ut og glammes opp senere med en enkel svart kjole og perleøredobber, før en rolig hjemmekveld med kjæresten og god mat. God helg!

Sofia sa...

Dagens glamourinslag är mina finlänska doftljus, som jag bunkrade på mig ett lager av under senaste Helsingforsbesöket. Tjärljuset nästan utbrunnet så björk blir nästa doft i hushållet. Bara bastun, sjön och sommarstugan som fattas för att göra bilden av sommar-Finland komplett.

I eftermiddag ska jag träna och imorgon ska vi ägna dagen åt regional matkultur.

formerly Sofia E

Anonym sa...

Kremt; juristen i meg finner det betimelig å minne om at grunneier/hjemmelshaver har strøplikt på egen eiendom.. Dog har selvsagt stat/kommune ansvaret når de er hjemmelshavere.

Ergo er det ikke nødvendigvis "det offentlige" som har ansvaret for knall og fall, men han og hun, og du og jeg, ja- selv den kjekke naboen din!

Micha sa...

Hei :o)
I dag består glamouren av en bukett ranunkler i en gammel hvit mugge, planer om hjemmelaget pizza og familiekos ved barnetv-tid og hår som ble klippet i går.
Og negler lakkert i en soft rød-oransje farge.
og kanskje sjokolade møvenpick denne fredagen også :-)

Anonym sa...

God glamourøs fredag ! lat og sen morgen her med lang dusj og mye espresso. Dagens antrekk er kjole og golfjakke i kasjmir, lukter av Givencgy Very Irresistible, Dior Violet Tattoo på leppene og lave støvler-i finværet skal jeg spasere langs sjøen med sola i fjeset inn til byen og ta en liten jobbøkt på lesesalen før dagen avsluttes med "Bare Beethoven" med Bergen Filharmonikerne: Fiolinkonsert m/Arabella Steinbacher og Skjebnesymfoni-det gleder jeg meg til. God helg til alle!

Anonym sa...

I dag er en fredag med bismak for min del: jeg skal til gynekolog om en time, for å fjerne en del av livmortappen grunnet celleforandringer. Jeg jobber med molekylærbiologi og kreft til daglig gjennom doktorgraden min, og vet jo at celleforandringene bare er forstadiet til (potensiell) kreftutvikling. I tillegg: inngrepet er fort unnagjort og med lokalbedøvelse. Likevel, jeg er overrasket over min egen reaksjon på legens funn, for dette har faktisk satt en støkk i meg.

Humøret ga ikke rom for noen glamorøse effekter i dag, men jeg gleder meg til å tilbringe kvelden i min manns armkrok. God fredag, og p.s.: husk å sjekk dere for celleforandringer hvert tredje år!

Anonym sa...

God glamorøs fredag, alle sammen.
Jeg bor egentlig i Oslo, men er nå hjemme på en glamorøs mini-ferie hos mine foreldre på Hedmarken. Derfor kan jeg tillate meg å stå opp kl. tolv, og spise frokost til formiddags-tv. Senere skal jeg ut å kjøpe vin til kveldens selskap, og en tur på biblioteket for å låne litt musikk. Erik Satie og Glasvegas. Antrekket blir antageligvis enkelt, svart dongeri og en skoggrøn ullgenser. Parfymen er Guerlains Impériale, og leppestiften er lys rød (ikke rosa).

Glamourbibliotekaren sa...

oi, så mange rapporter allerede! Jeg rekker ikke å svare på hver enkel i dag dessverre, men god bedring til dere som er syke eller har slått dere, og jeg sender støttende tanker til dere som trenger det av ulike og nokså ubehagelige grunner.. og ellers ønsker om en strålende helg til alle sammen! Hyggelig at så mange nye rapporterer også, fortsett med det! :)

Anonym sa...

God dag & fin helg til dere alle! Min fredag startet glamorøst ved at jeg kunne sove litt lenger enn vanlig, og min snille mann hadde satt kaffe og avis ved sengen, slik at starten ble ekstra mjuk. Det ble også tid til litt kosetid med de to kattene våre før jeg dro på jobb. Her må jeg imidlertid være desto lengre i dag, men det gjør ingenting når starten er så god! :) Antrekket er jeans og svart ullcardigan fra Bruns Bazar og fine sølvsmykker. På øyenlokkene Elizabeth Ardens blush i fargen terrarose (funker veldig bra som øyenskygge, og fin kontrast til gyldengrønne øyne), i halsgropen Ormonde Jaynes Tolu, i tekoppen Royal Blend fra Fortnum & mason, og ute et nydelig solskinn!
Planene for resten av helgen er familie, fag, og kafebesøk med "gammel" venn.

Grorudpalmen sa...

I dag startet jeg med å gå på kino på jobb sammen med kjæresten min, etter at vi hadde fått barna av gårde til skole og barnehage. Han "skulket" sin jobb og vi gikk på preesevisning i Filmens Hus, og så Tom Tykwers (Løp, Lola, løp)Hollywood-debut, The International en action thriller. Deilig og glamorøst å innlede helgen med morgenkino med hodet på min kjæres skulder.

Har nettopp ferdiglest Espen Haavardsholms nøkkelroman "Gutten på passbildet" og blitt veldig fascinert av familiehistorien hans, så nå skal jeg straks gå inn i Bibsys og fjernlåne hans roman om morfaren Martin Linge, krigshelten og dessuten Sigurd Hoels Møte ved milepælen, som er flettet litt inn i den boka jeg leste. Det er så gøy når litteraturen vekker noe i en. Med andre ord er min indre glamour alldeles utmerket, mens min ytre glamour har tapt litt for sprengkulda ute; i dag er det bare ull og parkas som duger for en giktbrudden filmbibliotekar.

God helg til alle og spesielt til vår alles kjære Glamourbibliotekar: kos deg med nevøene dine og all ære til deg for Glamorøs fredag og at du leser alle kommentarer og kommenterer tilbake. Du er VIDUNDERLIG!!!

Anonym sa...

Førstegangskommenterende her også: Jeg ruslet innom byen før skolen og kjøte en veske jeg har drømt om lenge, og nye truser og en bok av Auster - akuratt passe shopping, mer enn det gir meg angst. nå er det snart kveldsvakt. Glamouren får vente til imorgen når jeg skal gå (med ny veske!) fra kjelsås og ned til byen med en venninde - kaldt og fint og kaffe på veien:)

Anonym sa...

God formiddag! Har akkurat kommet inn døra etter å ha unnagjort noen ærender i diverse butikker. Te-lageret mitt trengte å fylles opp, så nå sitter jeg og nyter en kopp chai-te med melk. Deilig! Det ble også kjøpt Cecilia Bartoli-cd i bursdagsgave til god venninne, samt litt dill og dall på H&M.

Har pyntet meg med min vakre, håndmalte russiske brosje, men ellers er stilen ganske så avslappet. I helgen skal det øves til diverse konserter, men skal nok passe på så jeg får slappet av innimellom også :)

God helg, alle sammen!

Anonym sa...

God fredag! Oslopiken er sjeldent glamorøs på håret i dag med nylagte krøller (stod i en time på badet i går kveld, hadde glemt hvor håpløst lang tid det tar) til ære for glamorøs fredag. Ellers er antrekket ull fra innerst til ytterst (skikkelig oldfashion-underkjole i ullstrikk, tilsammen med krøllene føler jeg meg herlig femtitalls i dag). Jobbdagen er travel (men jeg skal ta meg tid til å bestille gynekologtime, takk for påminnelsen!), ettermiddagen skal tilbringes med venninner og kvelden med fine ektemannen som kommer hjem fra jobbreise. I helgen skal det pustes ut etter en litt for hektisk uke, siste helg på overskuelig fremtid uten plikter på programmet.
Ha en fredelig og glamorøs helg, alle!

Camilla Simone sa...

Jeg elsker din glamorøs fredag, men her i gården er det ikke glamorøs fredag, denne fredagen heller. Forrige fredag var det lillemor som var syk, denne fredagen meg. Men flerfargede tulipaner og roser skal settes litt mer synlig og når mannen kommer hjem blir det litt mer rent og rydig. Det får holde som glamorøst denne fredagen.

God helg.

Anonym sa...

Dagen startet i behagelig tempo, og har fortsatt med sen frokost, og nesen i bøkene. Heldigvis er det interessant og spennende jobbing på Studenten om dagen og det hjelper på humøret og fredagsglamouren. Antrekket er også hakket penere enn det pleier: Mørke jeans, hvit langermet genser med mørkegrå cardigan utenpå som har 3/4 lange ermer og sløyfe øverst i knappestolpen. Til dette naturlig bølgete nyvasket hår, og litt chunky armbånd i sort og sølv. Helgen blir rolig, med litt studier og avslapning sammen med mannen. God helg!

Anonym sa...

Er i hovedstaden for tiden, så dagen startet med en deilig og lang hotellfrokost. Stod opp ekstra tidlig for å få god tid for meg selv, før jobben kaller.

I kveld skal jeg på venninnebesøk, gleder meg veldig.

Av andre glamorøse innslag så er det nye mørke enkle jeans, Acne sko med høye heler, hvit skjorte, grå cardigan og oransj/brunt Hermes twilly/silkebånd rundt halsen. Dufter av Hermes Kelly Caleche og har en nyinnkjøpt brunrosa rouge fra Mac på kinnene. Føler meg fin :)

I mellom venninnepraten i kveld, så skal jeg lakke neglene i Essie Forever Young, i morgen er det årsfest med jobben. Og søndag bærer det nordover igjen...

Ha ei flott helg!

Anonym sa...

Til glamourous scientist:

Jeg kommenterte før jeg leste igjennom, men føler jeg må si noen ord til deg :) Forstår godt at du har en reaksjon på noe slikt, uansett om hvor mye du vet og forsker på slikt til vanlig. I min familie så kartlegger vi nå genene til alle kvinnene, da det mistenkes høye forekomster av arvelig kreft. I den forbindelse dukker det opp mange følelser, men samtidig er det ikke noe man kan gjøre med det. Men ja, celleprøven er viktig. God klem og gode tanker :)

Anonym sa...

Prøver å pynte meg til glamorøs fredag, iallfall litt. I dag nytt skjørt med mønster i grønt som motvekt til alt det svarte (genser, strømper, sko osv). Helgen skal feires med take-away fra Pascal, møysommelig fraktet over fjellet etter forrige ukes herlige miniferie i Oslo. Virginia Woolf-noveller og kino står på planen. Og hvis stekeovnen endelig er fikset i dag (som jeg inderlig håper den er!) blir det garantert blåbærmuffins.

God helg til alle!

Ellen Marie Albertsen sa...

Fridag på denne jenta idag! - Og det er jo litt glamour i seg selv;)
Så etter å ha sett fotografens bilder og en tekopp på Dromedar Cafe, tok vi oss en liten shopping tur.
Glamouren kommer vel inn da det ble det kjøpt inn sunt påfyll til kroppen, i form av nye vitaminer. Og litt glamour til hjemmet- Arizona Tea og stearinlys:-)
Ha en fin fredag alle sammen!

Anonym sa...

Denne dama har hatt en dag som gikk i ett og rakk ikke innom her foer naa! Glamouren har bestaatt av ganske mye i dag, hvilket har vaert en glede. For eksempel gullsmykke fra familien (i 25aaarsgave), MAC ThinkTan paa leppene og Givenchy's Organza paa halsen - og generelt pent arbeidsantrekk. Glede over at alt har gaatt bra og til dels bedre enn planlagt, glede over en kopp Green Moroccan Mint Tea ved min side og glede over at helga igjen byr paa mange aktiviteter og endel utendoersliv.

God helg, alle sammen - naa skal jeg kose meg med aa lese fredagsrapporter her foer jeg gjoer noe mer!

Strikkelaura sa...

God fredag!

Jeg skal i jentemiddag, gleder meg!
Ny kjole og nye sko, kan det bli bedre?

;-)


Dagens antrekk har jeg nesten ikke lyst til å si (fy fy fy) : tights, lang singlett med en vid genser over og UGG...herlig...

Karoline A sa...

God morgen alle sammen.

En heller uglamorøs morgen i dag ettersom at jeg forsov meg. Jeg og min søster hadde tenkt oss i gymmen kl. 8, men jeg venter fremdeles på at hun skal våkne. Om en liten stund skal jeg på forelesning, og deretter trene, også blir det bursdagsfeiring i kveld. Dagens antrekk blir grå skinnyjeans, en fin svart genser, også må jeg få stelt håret litt. Jeg lukter Fendi Pallazo, men vil helst lukte Hypnotic Poison, men den har jeg på mystisk vis mistet. Trist det. Ellers er jeg i full gang med å høre gjennom all musikken på dataen til en kopp deilig mynte-te.

Ha en strålende helg!

Anonym sa...

Å så glamorøs lesning:) Trengte visst det, hadde ikke helt fredagsfølelsen!
Men dagens "glamour" er en vakker,myk t-skjorte fra iiS, med håndbroderte blomster! Leppestift fra Clarins (fint etui!)

Men kl. 20.00 skal jeg være adskillig mer glamorøs pga selskap,men hjelp, vet ikke hva jeg skal ha på...(pleier alltid å planlegge slike ting med en gang jeg får invitasjon! er jeg syk??)Uff! jaja, opp i skapet med seg!

Mari sa...

Sen morgen her i gården. Tar fredagsmorgenen litt med ro og nyter en kopp te før jeg snart må lese, lese, lese. Våknet plutselig i natt med panikk idet det gikk opp for meg hvor mye jeg egentlig har å gjøre i løpet av de neste 2 ukene, og hvor liten tid jeg faktisk har til å få gjort det.Så ja, helga blir nok preget av leing, øving og trening. Tror forresten jeg skal øve først, det gir en litt ro.

Helgens glamourinnslag blir forøvrig i form av god mat. Og kanskje en tur i snøen som laver ned med en kopp kakao i hånda. Det er sånn deilig fillesnøfall som man alltid ser i filmer og som ser så herlig romantisk ut å tusle gjennom:)

Anonym sa...

Deilig fredag som er blitt til fredag ettermiddag. Glamorøs fredag startet egentlig i går ettermiddag for min del, med full vask av både masse klær og leilighet, påfulgt av en treningsøkt i morrest. Dagen fortsatte med nydelig miniskjørt i ull fra loppemarked i Skottland, svart pologenser i merinoull, knehøye doc.martens, mine favorittøyenskygger og røde lepper. Dufter deilig av sheasmør-såpe fra Body Shop. Tulipaner og kakao er innkjøpt, nå er det helg!

Anonym sa...

Mulig jeg er litt sent ute, men er jo fortsatt fredag da. Jeg hadde fri fra skole i dag, så begynte dagen med trening, deretter en fin liten bytur i strålende solskinn her i Bergen, etterfulgt av cookie-baking! Fikk til og med kjøpt meg en kjempefin hårbøyle på Oasis, og i morgen reiser jeg til Danmark for bursdagsfeiring! Blir nok en fin helg. Så nå er planen for kvelden "Atonement" som jeg enda ikke har sett, sammen med cookiene og melk. Tjohei!

Som så mange andre her vil jeg også si tusen takk til deg, Glamorøse bibliotekar, for en kjempefin blogg! God helg!

Anonym sa...

Etter en virkelig glamouros helg forrige helg, er det naa tilbake til realiteten, og ikke minst; lesesalen. Fredagsglamouren begrenset seg til en time ekstra i sengen og litt ekstra fiks paa sminken, men har ogsaa faatt lagt inn en times pause med middag og et bitte lite glass vin foer det naa er tilbake igjen til boekene. Onsker alle god helg!

Anonym sa...

Jeg var i godt humør i dag da jeg våknet. Hadde frokost på senga som bestod av brød m/kokt egg, tomater, juice, kaffe og dagens avis.
Dagens glamor er den nye chanel duften som jeg har kjøpt. Det ble chanel allure (ikke sensuelle)som gikk av med seieren blant chanel duftene.
Humøret var fortsatt på topp helt til jeg hentet posten i dag og fikk se et brev fra sykehuset om en viss undersøkelse jeg skal ta neste fredag. Har gruvd meg til den en stund nå. Huff og huff!
Men må man så må man. Er glad når det hele er over
Men ønsker dere alle og Glamourbibliotekaren en god helg.

Frk. S sa...

En riktig glamorøs fredag ønskes til deg og alle leserne også!
Dagens kledning består av et skjørt jeg har fått av min mor med retro-aktig print, sort trøye og sort skjorte, støveletter og 2x tykke strømpebukser (brrr, er en frysepinne!), og godlukt for dagen er all-time favoritten Anna Sui.
Ellers konstanterer jeg at det har vært en god dag. Noen timer på tilbrakt på kafe og så en rolig kveld på jobben. Blir ikke stort bedre enn det! God helg alle sammen!

karen sa...

hei og fin fredag

Fornuftig forsker sa...

Fredagen varer langt inn i helgen! Fornuftig forsker er paa jobb i utlandet og har litt tid for seg selv, svaert glamoroest. Saa det har blitt yoga foer frokost og fotoutstilling her idag, i tillegg til bra kafebesoek. Bak oeret er det som saa ofte foer Blue Agava & Cacao. Klaerne er varme, for her er det veldig kaldt. Resten av glamouren kommer fra nye pastellstifter og tegnebok. Kan ikke tegne, men det som ikke er fotogent paa reise maa tegnes.

Fornuftig forsker sa...

PS til Glamorous Scientist - jeg har vaert gjennom det samme, og det er et sjokk, uansett hva man vet om at det ikke egentlig er noe aa bekymre seg for. Haaper inngrepet gikk bra for deg! Man kommer seg heldigvis raskt paa alle maater, selv naar inngrepet er toeft. Stemmer i med oppfordring til aa passe paa aa ta celleproevene sine. God bedring!

Anonym sa...

Fornuftig forsker: Eg las denne; http://fragrancebouquet.blogspot.com/2009/01/blue-agava-cacao-by-jo-malone-perfume.html
-og vart veldig nysgjerrig på parfymen din! Eg må nok leite litt etter den, tenker eg. :-)

Anonym sa...

fredag morgen vekte vi velsegutten (som allerede er en syvsover)med bursdagsssang, vi koste oss lenge med frokost og jeg kom en hærlig time for sent på jobben:-)
antrekk: nyinnkjøpte svarte strech-denim, knallblå topp, svart cardigan og to perlearbånd i friske farger lagd av min lille, store, søte, nydelige 4-åring.
helgen går med til å holde bursdagsselskaper.
ha en glamorøs helg alle sammen!

h-svingen

Anonym sa...

Litt sen rapport for mitt vedkommende (lørdag kveld) samtidig som fredagen var rimelig uglamorøs: 100 mil i bil fra Troms og sørover, for å flytte min kjære ned fra nord. Nå er det pit-stop hos mine foreldre -vi er heldigvis godt over halvveis til Østlandet. Det glamorøse innslaget kom i dag, på Røde Kors' bruktbutikk i Mo i Rana: Kvinnens verden, bind 1 og 2 for kr 20 kanskje (betalte 60 kr for 2 kakeformer og 4 bøker...) Gleder meg stort til en alenekveld i leiligheten i Oslo med en kanne te og dypdykk i "Kvinnens verden". God helg til alle!

Anonym sa...

Bedre sent enn aldri, fredagsrapporten ble nedprioritert pga mangel på nettilgang.. av den herlige glamorøse grunnen kalt helg på fjellet med glade kollegaer :) Sporty antrekk og sporty innstilling var glamor nok :)

Populære innlegg