fredag, februar 13, 2009

Glamorøs fredag


God morgen!

Glamorøs fredag startet forsåvidt i går, med økologisk frisørbesøk som resulterte i at jeg nå har en slags ung Emmylou Harris / Ali McGraw-stil, heldigvis uten et fnugg av stylingprodukter i. Jeg tok med Morgenbladet på kafé i dag på vei til jobb - ferskpresset appelsinjuice, frokost og null stress er herlig fredagsluksus.
Dagens fysiske/utvendige glamoureffekt er et grønt perlekjede fra en bruktbutikk i Göteborg, litt vinterfrisk sminke, og dagens duftvalg er Chanel 31 Rue Cambon. Oscar-racet fortsetter i helgen, og i kveld tar jeg nok turen innom et par visninger (C.Lovery & I.Engan).
Nå synger Peggy Lee "How deep is the ocean" og jeg skal lage te - ciao ciao!

54 kommentarer:

Anonym sa...

I dag blir det ganske glamorøst for min del, stor fest på jobben, med revy og det heile. Antrekket er kjole og "festfrakk" sydd av ein skreddar i Kathmandu, og dagens duft er D&G The one. Eg har von om å få danse masse!

No på morgonkvisten har vi stått på hovudet for å få to barn pluss to overnattingsgjestebarn ferdig utkledd til karneval og avgarde på skulen. Mors antrekk er Levis 501, skinnfarga boots, ton-i-ton topp og strikkejakke i raudt.

Resten av helga går med til å hente seg inn att etter all dansinga, få orden i huset, ein liten bijobb og mykje avslapping, vonar eg. God helg til alle!

Anonym sa...

Morn!
Stemplet inn på jobb 0700, men får ikke gjort så veldig mye enda. Mye lesestoff å bli ferdig med først. Jeans, vintersko(eneste som duger i Trondheim for tida), lag på lag med singlet, langerma trøye og dress-vest. Flette i håret og store perler i ørene. Fordelen med å begynne tidlig er at man slutter tidlig, og sådan får jeg tid til å legge inn 20 runder i bassenget på treningssenteret før man skal drikke vin og jodle litt på byen. Så mye trening, og så bortkastet i morgen tidlig. Sukk.
God helg, hver og en av dere! :)

Anonym sa...

Hurra, jeg blir først til å kommentere;-)

Jo: I dag skal jeg starte jobben med å "gå inn" mine nye pensko - på jobb! Smart, jeg har ikke en jobb hvor jeg trenger å gå masse så det burde funke bra. Og antrekket må jo derfor være litt pent, uten at jeg har det helt klart enda... I morra starter jeg Valentinsdagen med å servere Min Gode Mann scones, nykverna kaffe og dagens aviser mens jeg forbereder hans fotbehandling på vårt hjemme-spa. Vi skal jo i bryllup, må vite! Natt til søndag sover vi over på hotell i anledning dagen og bryllupsfesten, og søndag formiddag blir det kino etter utsjekk. Gleder meg! For en gangs skyld ei SKIKKELIG glamourøs helg foran meg:-D

Anonym sa...

Dæggern, folk er kjappe! Ikke først likevel da, men like blid:-)

Kathrine sa...

GOd morgen! Min glamorøse fredag består av Valentinesfrokost med kolleger, etterfulgt av en laang dag på jobb, men jeg har perleøredobber og nyvasket hår samt gode mengder parfyme, så da er det greit. I tillegg skal jeg på Iselin Engan-visning i kveld, det gleder jeg meg til. Lese D2 har blitt et must på fredager, så den skal få lov til å krydre pausen min. I morgen blir det Oslo Fashion Fair, kanskje innom noen bruktbutikker på Grünerløkka siden man først er i området, og kvelden åpener for uante muligheter. God helg!

Anonym sa...

God morgen!

Endelig klarte dette b-mennesket å være tidlig på jobb. Føles godt faktisk. Kledd for kulde i lys høyhalset tunika i alpakkaull strikket av snill mamma. Alpakkastrømper er også på. Min ømfintlige hud der ikke så glad i saueull så det er godt å kunne ty til alpakka. Sminken er enkel som vanlig. Ingenting på leppene da tidligere nevnte hud ikke tolererer noen lebestifter. Tar det igjen med fokus på øyne. I tekoppen er det i dag grønn hojicha te.

I morgen er det tid for hårklipp. Det er altfor lenge siden sist så det skal bli veldig bra!

Ha en flott fredag og en strålende helg!

Anonym sa...

Det absolutt mest glamorøse med denne fredagen er at jeg har overstått den aller siste presentasjonen på MBA-studiet og dermed ”bare” har tre eksamner igjen før jeg er helt ferdig. Det og Glamorøs Fredag, blir market med et noe Audrey Hepburn-inspirert anntrekk – sort shift dress, ballerinaer og hårbånd.

I morgen kveld blir det mere Audrey. Skal se Roman Holiday og Breakfast at Tiffany’s i en fin, gammel kino. Håper også på en hardt tiltrengt fridag på søndag.

God helg!

Anonym sa...

Endelig fredag, etter tre jobbedager :D Helga blir en fin kombinasjon av sosialt samvær, rydding/vasking og trening. Kanskje til og med en skitur? I dag er jeg på heldagsseminar, og føler meg skamløst glamorøs pga min nyervervede brunfarge, MAC-sminke og Chanel-parfyme. Life is good!

Mammadamen sa...

For en deilig start på dagen, glamourbibliotekar. Jeg er hjemme og inne med min babygutt, og bruker derfor anledningen til å prøve ut gamle sommerklær. Det er litt glamour, synes jeg. Og ikke minst at vi reiser til et varmt sted på mandag. Jeg gleder meg så til å slappe av med en bok, og kanskje til og med få lest en. Du må ha en super glamourfredag:-)

Jenny B sa...

God morgon! Jag har på mig en plommonlila hoodie och en knallrosa Lacroix-scarf med modeteckningar runt halsen. Ikväll skall jag först träna ett härligt pass Body Balance, och sedan hämta ut min nya dator. Hurra! Och jag skall också se en massa fler Oscars-filmer i helgen. Ha det bra!

Anonym sa...

Myk start på glamourfredagen min, med litt hjemmejobbing før jeg går på kontoret. Foreløpig er antrekket nattkjole og en ullcardigan, radioen surrer i bakgrunnen og det er myntete i koppen.
Etterpå blir det å ikle seg strømpebukser under jeans, og dagens farge er grønt, i form av en skjorte under en sort vest. Gammelt arvegods i ørene og rundt halsen, og litt Miracle bak øret, så er jeg klar for å møte verden!

I morgen skal jeg ut og spise med tre venner fra min korte studenttilværelse (ja, vi dropper alle fire våre elskede på selveste Valentinsdagen, haha!), og ser frem til tapas og vin på Delicatessen. Søndag blir rolig dag, med filmer og bok.

God glamorøs helg!

Ingrid Svennevig Hagen sa...

Her er det Valentinsdag på forskudd, og det skaper en viss glamorøs atmosfære. Alle elevene på skolen kan komme til biblioteket og lage sine egne kort, og bli inspirert av kjærlighetsdikt som er satt fram for anledningen. Ellers er det vel bare å krysse fingrene og håpe på å få et kort selv også. God fredag!

Anonym sa...

I morges fikk denne flinke juristpiken presset inn en drøy mil før jobb, og det føles herlig glamorøst! Bursdagshelg med familien venter; besøk av vår franske familie, masse mat og kaker:-) Helgen bringer dog tid til mer løping, Doktor Faustus (som er ganske skummel nå..), Morgenbladet og fire nye Fauré-cder.

Antrekket er nesten i overkant label-Audrey-aktig; sort, skinny bukse, ditto genser; fra henholdsvis Chanel og YSL, favorittperlene mine, Chanel på negler, lepper og føtter (joda; Chanelstøvletter med veldig høye heler funker i Stiftstaden, bare man vil;-)), samt min sedvanelig Serge Lutens.

Nå; litt mer te! God helg til alle vinterglamorøse!

Anonym sa...

Endelig deilig fredag! Etter noen forferdelig slitsomme arbeidsuker håper jeg nå det skal roe seg litt ned. Fikk i alle fall startet glamouren i går med å vaske og rydde leiligheta, deilig!

I dag er plutselig panneluggen blitt alt for lang, så den er litt nonchalant slengt til siden :) Har ellers mørke jeans, hvit skjorte og mørk-lilla ullgenser utenpå. Et grått og rosa Hermes-skjerf i halsen pynter opp. Litt lilla kajal fra MAC høyner glamournivået ekstra, samt min vanlige vinterduft Hermes Kelly Caleche. Men huff, neglene må det gjøres noe med...

Det skal det bli tid til i helga! Planlegger skiturer med bikkja, gode middager, rødvin og Oscar-filmer. Kan ikke klokka bli fire snart :)

God helg alle sammen!

Lotte sa...

Thank something, it's friday! :) Antrekk i dag går i svarte bukser, svart topp og en deilig, hvit strikket cardigan. Store perler i ørene (som så mange andre her ser jeg...), vanlig sminke, og slafsete ballerinasveis, som dog skal forandres på. Dagen i dag skal brukes på bachelorjobbing, lunsj på kafe med kompis, jobb og god middag. Shopping i morgen, og 2 års-date jubileum, som selvfølgelig setter kjøpedagen Valentines' day i skyggen. God helg! :)

Fornuftig forsker sa...

En rask glamorøs hilsen fra Moskva, der batteriet på den bærbare holder på å ta slutt. Svært glamorøst her -- er på vei hjem til Norge og familien. Pent kledd i anledning flyreise, nye støvletter kjøpt på salg her, nye parfymer i kofferten (bl.a. L'artisans Premier Figuer, som jeg hlt uventet falt for etter å ha prøvd flere andre). Føler meg altså veldig glamorøs for en gangs skyld, men aller viktigst: jeg skal hjem og ha en rolig helg med mine kjære, som jeg savner veldig. Ellers: kommer til å savne russisk kakao, den er bare helt vanlig sånn som kakao smakte da vi var små. Drikker masse kakao nå før avreise.

Anonym sa...

I dag består glamouren hovedsakelig av ny jobb-pc, som står og surrer og setter seg opp ved siden av meg nå. Ellers er en daglig glamourglede for tida, make-up-stunden hver morgen, med Chanelprodukter til ansiktet, valg av dagens skygger, rouge, duft osv. I dag er det taupe/khaki på øynene - er det "polished" Glambibl. pleier å kalle det? God betegnelse i alle fall.
Påkledningen er ikke noe å snakke om i dag, men jeg dufter deilig, av Narciso Rodriquez for her.
I morra: kanskje min første skitur siden tidlig åttitall, -jeg har fått nye ski, sko og staver!
God, glamorøs helg, alle sammen!

Anonym sa...

Her starta dagen med frokost bestående av nybakt brød og hjemmelagd jordbærsyltetøy, nam.
Antrekket i dag er plommefarget ullkjole fra Den kule mage, nye, støveletter kjøpt på salg i går og duften er Due fra Laura Biagiotti

Anonym sa...

Endelig fredag! Min glamorøse helg begynte egentlig igår med Revolutionary Road. Har ikke kommet over den enda, for noen skuespillerprestasjoner! Antrekket idag er som vanlig svart og dongeri, glammet opp med en nydelig emaljenål med roser på. Den matcher min nye parfyme, Morocco Rose fra Body Shop. Nyklippet hår :-) I kveld blir det klubb med venninner, imorgen besøke mor. God helg!

Ragnhild sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Ragnhild sa...

I dag er eg trøytt og har småvondt hovudet, og eg stressar med å få ferdig to prosjekt på jobben. Heimen er ekstremt rotete, så det blir ikkje så festleg å koma heim, heller ... Og eg går i dei same tjukke ullkleda for tredje (eller fjerde?) dag på rad. Hm, så kva er glamorøst med dagen i dag? Jau, det er ei slags kjensle. Kjensle av håp om at det ikkje kan blir verre, berre betre. Nettopp fordi det ER fredag (og ikkje f.eks. måndag), og eg har ei fullstendig jobbfri helg i sikte. Så då blir det tid til både husvask og klesvask og til å henta seg inn att før kvardagen er over meg att.

God fredag og helg til alle!

Anonym sa...

I dag er det glamorøs fredag i Stavanger. Kom igår kveld, godt tatt i mot av en god venninne. Tekos og skravling igår kveld, nå skal jeg ned til byen og se om jeg finner en frisør som kan glamorifisere håret mitt litt, 8 måneder siden sist det ble klippet... I kveld skal vi ut på en koselig pub i Stavanger, i morgen blir det å titte rundt i byen og på søndag skal jeg være heiagjeng på volleyballkamp! Og været? En skulle ikke tro det, men sol, snøføre og minusgrader i Stavanger-hurra! God helg til alle sammen!

Anonym sa...

God formiddag!
Her er glamoren av det enkle slaget; hjemmekontor, myk pysjbukse, tidlig avslutning av dagen for å hente niese og nevø i barnehage og Mojitoskveld hos andre familiemedlemmer. Det snør som det aldri har gjort før, så antrekket blir av det praktiske slaget, men det er bare gøy :)

Anonym sa...

I kveld skal vi se Brødrene Karamasov, det gleder jeg meg veldig til. Meningen var å dinere på Dinner først, men jeg er nødt til å ile hjem etter jobb for en høneblund for å holde meg våken gjennom forestillingen, så den middagen utgår for min del. Håper å få dratt med de andre på bibliotekbaren på Bristol etterpå, for litt fredagskveldsglamour.

Det blir nok skifte til grå ullkjole med sølvtråder i kveld, og arvede kamesmykker, og kanskje litt sminke.
Så langt er jeg naturell, med en dæsj Safran Troublant bak ørene, sort silkeskjerf med hvite polkadots, smal lilla bluse og vide, sorte bukser over de ur-comfy Merrell-støvlettene. I denne kulda får jeg endelig brukt den eplegrønne dunkåpa fra H&M, den er det varmeste plagget jeg har.

Nå skal jeg ta meg en kopp Honey Vanilla White Chai, god helg til alle!

Bokomaten.. sa...

Lovely, jag ska nog också försöka pricka in någon mer Oscars-film i helgen. sett en del redan jag också. alltid kul att ha en åsikt när det väl smäller.

Dagen till ära ha jag nytt smink från Pop-beauty, ett märke jag itne testat tidigare, men gamla trogna äppstiftet från Guerlain. Minns inte färgnamnet, men en beigebrun nyans som passar mycket bra till min efter semestern solbrända hy. Svarta byxor, svarta stövlar, grön glittrig/rutig skjorta och svart slipover över det. Inte för chic, men lagom för att pulsa runt i snön ite senare efter jobbet. Längtar ut på promenad i solen. I helgne ignorerar jag Alla-hjärtans-dag och fortsätter veckans favoritsysselsättning, nämligen att baka macaroner! Lovely, lovely. Sååå gott och man får äta fler om man gjort dem själv.:)

Anonym sa...

Glamorøs fridag med strålende solskinn og et tynt snøteppe på bakken. Skal snart hoppe i dusjen også kjøre ut til kysten og gå tur med hunden. Etterpå skal jeg kjøpe inn friske blomster til helgen også blir det middag hos svigers. Eventuelt stikker jeg også innom og ser om jeg kan finne noe å bruke gavekortet jeg fikk til bursdagen min.

Anonym sa...

akkurat nå sitter jeg med ansiktsmaske på, i kjærestens fleecejakke og egen fleecebukse mens jeg jobber litt hjemmefra. om litt blir jeg hentet og da er det hemsedal som er målet, det blir deilig! glamouren for denne helga blir dermed å være varm, så det er mye ull i sekken. ull og vin. og everything is illuminated - jonathan safran foer :)

tusen takk for lakriste-tips fra forrige fredag! og god helg til alle :)

Anonym sa...

Ganske nøktern fredagsglamour for studenten hittil i dag, med koseklær (dog en skjønn myk singlet med blonder under bestefarstrøyen) og nesen i bøkene. Men kakao med krem til frokost var luksus :) Senere i dag blir det vasking av hus, innkjøp av diverse til helgen.

Så venter kvelden, som skal tilbringes i eget selskap, men med god mat, total avslapning etter en slitsom uke, telys, og en film eller to. Dessuten tenkte jeg å ikle meg en grå omslagskjole med sølvtråder i, for å høyne glamourfaktoren litt ;) God helg!

Anonym sa...

Frokost på sengen, kino i kveld, og det beste av alt: søndag setter vi kursen mot Paris! Morgenturer i Luxembourghagen venter, og vi bor som vanlig på hotellet der "Charade" ble spilt inn. Glamorøst? Ja!

God helg til alle!

Anonym sa...

Glamorøs fredag her også med ullundertøy, ny sort strikket jakke, Miracle x 3 (dusjsåpe, bodylotion og parfyme) samt deilig lip gloss fra Clarins til mine vintertørre lepper.

Ikke så mange planer for helgen - blir været bra drar vi nok på skitur. Og søndag kveld blir det ut og spise med en venninne før vi ser Benjamin Button på kino. For oss småbarnsmødre er det ren luxus! ;-)

Ha en trivelig helg!

Christine sa...

Glamouren i dag består av verdens flotteste vintervær, og chilikakao i koppen.
Det føles litt mindre glamourøst at lisensen på statistikkprogrammet på laptop'en er gått ut, så jeg får ikke gjort dagens arbeidsoppgaver, men må vente til jeg er tilbake på jobb på mandag.
Det gjør vel at helgen ganske straks begynner, og det er tross alt ikke så værst fint, det heller...
Jeg får kanskje lufte min nye "Nordkapp" dunkåpe en tur ut i det fine, kalde været?
I ettermiddag blir det ihvertfall en tur på treningssenteret, unger kjøres og hentes på treninger, reker og hvitvin etterpå. Leste et sted at rekene var best på denne tiden av året, og det må sjekkes ut!
God helg til alle glamourøse!

Glamourbibliotekaren sa...

Alt godt: God fornøyelse! Disco inferno!

Virea: Jo men tenk om du IKKE hadde trent først :) Det hadde vært verre!

Fruen: Ha det moro i bryllup!

Kathrine: Fashion Fair ja.. det hadde jeg glemt. Tror jammen jeg har sletta alle infomailer også. Hmm.

Sally C: Alpakka er så mykt! :)

Down under: Grattis! Og de filmene er aller best på kino, enjoy! :)

Slikejenter: Life IS good! :)

Mammadamen: Oi, god tur! Bra timing å reise til varmere strøk nå.

JennyB: Lacroix! Herlig!

HildeSofie: Myk start er det beste!

Ingrid: Oi, morsomt!

Juristen: Veldig høye hæler høres noe risky ut, spør du meg :)

glamouringeniøren: Klokka er SNART fire nå. SNART!

Mademoiselle: Grattis med jubileum!

Forsker: Moskva-glamour! Høres herlig ut.

Hagenpåhytta: Japp, polished! I allefall hvis den ikke er for varm.

Anonym: Mmm, nybakt brød!

Koristen: Veldig fin film, helt enig.

RagnhildA: Nemlig, det er en følelse der. Det er fredag!

MillaCamilla: God helg til deg også!

Glamourbibliotekaren sa...

Frøkna: mmmmmmmmmmm..hjemmekontoooor..

Katrine: Safran Troublant er så fin!

Bokomaten: mmmm! Jeg vil også bake slike!

Malou: Høres koselig ut!

Lene: Hold varmen og god tur!

Studenten: Høres veldig deilig ut.

Lauren B: oi! God tur!!

Anonym: Miracle er veldig fin!

Christine: Takk i lige måde! :)

Anonym sa...

Woohooo - her er det fredagsglam saa det holder, for en gangs skyld! Har dyp plommefarge paa neglene (mac, ikke bra men grei nok!, bling-ring i juksegull med stener i hvitt, lysegraatt og smaragdgroenn, moerke pene bukser, graa topp med ull i og vid rullekrage, maxfactor paa vippene og MAC ThinkTan paa leppene. Har hatt en travel dag og har fortsatt noen timer igjen, men du milde saa bra det gaar an aa ha det likevel! Venninnemiddag + drinker i kveld, arbeidsdag i morgen, total chill soendag.

...og snart er det vaar!!

Micha sa...

Dagens velvære-elementer:
* Gåtur (dro femåringen på akebrett til barnehagen) i 20 minus, med full sol.
* En bukett lyserosa tulipaner.
* Fridag
* Fyr på peisen
* Skal dekke et koselig middagsbord, m tulipaner og lys og spise taco m familien til kvelds.
* Sikkert noen runder Uno eller Nintendo Wii m hele fam`en før ungene legger seg
*Og så en rolig kveld, muligens m en film
En deilig fredag syns jeg :-)

Anonym sa...

En særdeles uglamorøs start på dagen – bilen sukket ikke en gang når jeg skulle starte den. I stedet for en tidlig start på jobben ble det stressing mellom diverse busser og tog, og ankomst over en time senere enn vanlig, i stedet for en time før. Rakk et par timer på jobb før det var samme leken igjen for å komme meg i møte. Nå har imidlertid glamourfølelsen økt betraktelig, med en skive verdens beste (og hjemmelagde!) müslibrød med brunost og en kopp kaffe mens jeg venter på redningsbil ( for anledningen akkompagnert av Glamourbibliotekarens soundtrack).

Er alene hjemme i helgen og skal benytte anledningen til brudekjoleprøving og bryllupsdill i morgen, etterfulgt av skitur, dersom det blir tid til det (litt avhengig av diagnosen på den bilen). I morgen kveld skal jeg i bursdag til en gammel venn, og på søndag blir det nok opptil flere filmer som står i kø på PVR-recorderen, blant annet Match Point.

Ønsker alle en riktig god helg!

fru Storlien sa...

God dag! Her skinner sola, bikkja jakter på svevestøv og fruen nyter nyvasket hus. Klærne er beregnet på huslige sysler, men nå er det vel snart på tide å få på grå kjole, pene innesko og for å litt enkel femtitalls-glamour, dra en lebestift fort over leppene når man hører mannen på trammen...

Spis, løp, les sa...

Dagens glamour er Zuzanna G-øredobber og en hvit, sommerlig tunika over jeansene.
I helgen skal det jobbes overtid og for pengene jeg tjener ekstra skal jeg kjøpe meg noe glamorøst. God helg!

Anonym sa...

Hei og hopp, jeg er så glad i dag! :-)
Kom akkurat på at jeg må glede meg over orkidéen min som har blomstret. Den tok jeg opp av søpla til en kollega for to år siden, og har endelig fått blomst på den. Det var jo spennende i seg selv, siden jeg ikke visste hvilken farge det ville bli. Den er altså lys på bunnen, med rosa prikker og rød-oransje kjerne (kan ikke fag-termen her).
Jeg er på forskudd med skolearbeidet, tror jeg..., og tar meg derfor vinterferie!
God helg til dere alle! :-)

Anonym sa...

Jeg sov til jeg våkna av meg selv kl 9(finanskrisens fordel). Sola skinte, så jeg tok på joggesko og løp til stranden med iPod på øret. Hilste på en glad samojed på veien. Gikk og løp om hverandre akkurat når jeg følte for det. Smilte mot solen. Ble kald på snuten, men merket sola varme - nok til å bli varm om tanken på at våren snart er her. Tråkket i noen tilfrosne vannpytter. Herlig knas. Nikket blidt til alle andre joggere og turgåere jeg møtte på stranden. Nå har jeg tatt en dusj, og skal senere 'på kino' hjemme hos en kamerat. Lurer på hvilken film han viser i dag.

Anonym sa...

Tilhører dem som kom sent på jobb i dag, for dagen startet veldig komfortabelt med kaffe og D2 på sengen (snill mann :)som jeg brukte langt tid på å drikke og lese meg gjennom (D2 synes jeg er det beste avismagasinet for tiden). Nå er jeg på jobb, minimalistisk kledd med parfyme med ditto navn; Y fra YSL (sofistikert& fruktig chypre fra 1964). Arbeidsdagen vil strekke seg langt ut på kvelden, men i morgen blir det hotellovernatting i egen by for mannen min og meg! Det er deilig glamorøst, og anbefales herved! :)
God helg til alle!

Anonym sa...

Været er ganske glamorøst i Oslo nå, så det veier opp for mine uglamorøse, men hyggelige planer. Har akkurat vært og handlet inn ingredienser til en vennemiddag, som skal finnes sted senere i kveld. Kylling Korma ala Jamie Oliver, blir sikkert fabelaktig. Straks skal jeg hoppe i dusjen og starte "opp-glammingen" for kvelden. Dette ser jeg frem til.

Og et unødvendig, men morsomt tips til dere som alltid må låne ut bøker/musikk/filmer: http://www1.fredflare.com/customer/product.php?productid=65&cat=4

Anonym sa...

Heisann
Idag er jeg seint ute med å komme meg inn på bloggen. Travelt, men nå måtte jeg ha en liten luke. Og har gjort meg særdeles flid med fredagsantrekket.
Idag er jeg særdeles glamourøs synes jeg selv; jeg har ny outfit fra Rykiel, i sort og hvit; genser med smale svarte og hvite striper og med skjerf i samme, men med bredere svarte og hvite felt. Sort skjørt fra samme, med høyskaftetede støvletter som matcher det svarte.
Parfymert med den parfymen som vinner meg, nesten hver morgen; Eau de lune fra Laura Mercier.

Kvelden byr på middag hjemme hos en av mine kolleger; imorgen er jeg spent på om/hvordan mannen følger opp dagen...På kvelden skal vi på Nationaltheatret å se Brødrene Karamazov, og så blir det skiturer hver dag ihelgen. Mildværet tar vel snøen på mandag.
God helg!

Anonym sa...

God glamorøs fredag! Stiller i rød topp, grå ullkjole og sorte strømper og støvletter, samt hvit cardigan med broderte blomster på. Sminken er så-som-så, det jeg har i bilen er ikke altfor fancy. Og luehår er og blir uglamorøst, særlig når det er så kort som mitt (max 7 cm...).
Plan for helgen er å være sammen med kusines barn i morgen, og dra i navnefest til en kompis sin første pode. Blir fint!

Anonym sa...

I helgen skal jeg og min kjære forlovede reise til min hjemby og se etter et lokale til bryllupet vårt til sommeren ; ) Det blir spennende! Til uken skal vi på hytta på fjellet og gå på ski, drikke kakao og spise god mat!! Det er deilig å være lærere og få vinterferie!!!God Helg alle sammen. Julia

wine-fueled narcissism sa...

Fabelaktig god fredag. Startet dagen kvart over seks, og etter en god økt på lesesalen har jeg hatt meg en liten runde i byen, med sol i ansiktet. Helt fantastisk deilig. :)

Nå skal jeg spise en deilig pasta, skru opp Shostakovichs femtesymfoni, og ta meg en skikkelig spa-økt på badet før jeg skal drikke rødvin hos en venninne. Etterpå vanker det en usedvanlig festlig konsertopplevelse (jeg vet, fordi jeg har vært på den før), og festligheter og dans ut i de små natterstimer. Jeg gleder meg!

Håper dere også er glade, og får en fin helg. :)

glamourlegen sa...

Sukk. Har egentlig mest lyst til å fortrenge at det er fredag i dag, for dette er bare jobbedag nr 4 av totalt 11 på rad. Det finnes heller ikke et snev av utvendig glamour; dårlig hud på haken, bad hair day, tørre lepper, og buksene har krympet over baken. Er så trøtt at jeg ikke husker hva jeg heter. I tillegg har jeg nettopp flyttet inn i horribel sykehusleilighet som jeg blir uvel av å se på. Hm, lurer på om noen her har pms?

Positive ting:
-Sola skinner
-Bilen virker
-Jeg har tross alt en jobb (virkelig verdt noe i disse tider)
-Om en uke skal jeg på kosehelg på hytta med kjæresten
-Og la pièce de résistance: flybilletter til India er innkjøpt, så om to uker venter sol, varme og slaraffenliv med verdens beste gutt.

Summa summarum: Livet er egentlig ganske herlig! På tide med litt skjerpings her.

God helg alle sammen!

Anonym sa...

Glamorøse fredager har en tendens til å skjære seg for meg .. Denne gangen startet jeg dagen med fryste vannrør! Jeg krabbet rundt i svært trange omgivelser, for å sette på rørvarmer og varmeovn. Holdt på å fryse ihjel. Staset meg opp i pene sorte klær, og dagens duft ble Chanel Sycomore. Da jeg kom hjem, var vannet på plass :-)

Anonym sa...

Svært uglamorøs arbeidsdag her i gården, har ikke rukket å sette meg ned mellom møter før nå! Heldigvis tyvstartet jeg litt med glamouren i går, med feiring av kjærestejubileum på restaurant med fine ektemannen. Deilig å sitte inne med levende lys på bordet og bli vartet opp og drikke god vin!
Dagens antrekk er som vanlig ull-inspirert, men i dag har jeg på meg mine to Vera&William-effekter, både strømper og underkjole, og føler meg bittelitt mer elegant enn vanlig.
Helgen skal igjen tilbringes med storfamilien, både i byen og på fjellet, men på søndag er det tid for ganske glamorøst ettermiddagste-arrangement, det blir en fin avveksling.
Og nå: ut i siste rest av dagslys og kjøpe perleblomster.

God helg, alle!

Anonym sa...

Når man har vært begravd i ullpledd og , å holde influensan unna, hele uka, føles det plutselig veldig glamorøst bare det å orke å ha på seg olabukse. Så det går jeg for. Sammen med en ullkjole. Dagen skal tilbringes sammen med macen og det som forhåpentligvis skal bli et opptaks essay til høyskolen i løpet av dagen. Ha en strålende helg alle.

Glamourbibliotekaren sa...

Alter Ego: Det høres ut som du har en bra dag! :-D

Micha: Rosa tulipaner er innkjøpt her også :)

Grace: Det blir nok en fin helg, selv om den fikk en litt brutal start..

Fru Storlien: Haha, jeg leste "dra en lebestift fort over tennene.. det hadde vært noe, det!

Kamillagorilla: Øremerkede midler til glamour, way to go! :)

Anna Lovinda: Grattis med blomst på orkidéen! Nyt ferien!

Anne: Samojed :)

Sol: Y er en klassiker!

Fylke: Genialt...! Takk for tipset! Minner meg om min aller første jobb bak skranken i det lokale biblioteket da jeg var 14 :)

Glamouradvokaten: Ah, Laura Mercier er bra på dette! Jeg har L'Heure Magique og Ambre Passion.

Kaisa: Broderte blomster, så fint!

Julia: Oi, spennende! God ferie!

Wine-fueled: Morgenstund har gull i munn :)

Glamourlegen: Kudos for å klare å se framover forbi kjipe ting! Dette klarer du!

Bipbap: Chanel fikser biffen :)

Oslopiken: Åh, Vera&William, stod og siklet (ikke bokstavelig talt heldigvis) på noen av plaggene deres på tirsdag.. har "bare" knestrømper selv, men ååå som jeg ønsker meg noen av trøyene.

Sigridi: I know the feeling! God helg! :)

Blondie sa...

En sen glamourkommentar p.g.a. usedvanlig glamorøst og uGöteborgskt vær i dag. Frosthvite trær mot blå himmel. Lekker solnedgang utenfor vinduet i dette øyeblikk. Fridag med flere spaserturer i skogen med det firbente kose-/selskapsdyret, et stort antall omganger med vaskemaskinen og lat lesing i lenestol. Helt uten bling, duft og eleganse. Nå blir det, om mulig, enda latere fredagskveld foran peisen. God helg!

Anonym sa...

Skikkelig snøvær her i dag.
Godt å være innendørs da:)
Men var en tur på butikken og kjøpte taco til i kveld.
Kosekveld med tantebarna:)
Helga blir nok like rolig hvis det fortsetter å snø like mye utenfor!
Glmoren er nok i dag at det er rent og pent i leiligheten,
og en ny parfymeprøve. Passet egentlig ikke min nese. "Acqua Missoni".
Sort bukse, gråspraglete tunika med sort topp under og sort "røffe" støvletter.
Rundt halsen et nyyydelig turkisfarget smykke og ditto øredobber fra art & craft. En gave fra min kjære:)

Ønsker alle en god helg

Ragna sa...

Det ble ikke så glamorøst i dag gitt. Det nærmeste jeg kom var vel å handle ekte ekslusiv økologisk eplemost på 3-liters kartong på den nye Meny-butikken i Sannergata. Men vent nå litt, kartong er kanskje ikke glamorøst nok? Hmmm

Populære innlegg