søndag, april 19, 2009

En perfekt søndag med mange bakgårder

Litt hagearbeid på morgenkvisten - det spirer i vinduskarmen!Dagens første tekopp (Celestial Seasonings hvit te med pære) + Aftenposten nytes i morgensolen på balkongen ut mot bakgården vår, akkompagnert av morgenkonserten i p2.Nydelige peoner. Blomsterhandleren hadde forøvrig spesialimportert italiensk syrin, som naturligvis duftet himmelsk...Frokost med god venninne på en koselig bakgårdskafé. Focaccia og Yogi grønn chai.Frokost-bakgården hadde en fin liten balkong der oppe på veggen.
En spasertur med Glamourgemalen førte oss til en annen bakgårdskafé, hvor de har belgiske vafler... aiaiai. Og grønn gresshoppe-te.Og her er en helt annen bakgård hvor det var et lite marked.
Jeg plukket scilla og små kvister og satte dem i en gammel saltbøsse.
Og til slutt, i ettermiddagssol: En kopp te på balkongen (Bönor och blad goji & havtorn) med en bok.


Slike dager er de beste.

16 kommentarer:

Snosen sa...

Ja, sånne søndager er de beste! Det virker som om du hører litt på radio! Hva med en liten bloggpost om dine favorittradioprogrammer? Jeg har ny balkong med morgensol, og kanskje er det ikke så dumt å kombinere den med litt radio :)

Eva sa...

Jøss, hvor finner du alle disse bakgårdene?

Jenny B sa...

Vilken härlig söndag du har haft! Det var en god användning av en solig helg.

Alt godt sa...

Det høyrdest ut til å vere ein perfekt søndag, ja. Eg har også haga litt, vore og kjøpt frøplantar på hagemessa på Lillestrøm. Dei tøffaste fekk kome i jorda i dag, dei sartaste får stå i eit vindu i ei lita kasse med sand, slik at dei kan suge opp den væta dei treng utan å drukne.

Angelida sa...

For en herlig dag! Jeg har også hatt en nydelig dag:) Våren er kommet!!!

glampl. sa...

Ååh, så fint og vårlig det ser ut i Oslo:)
Her hvor jeg bor har det bestandig vært mye snø, så nå går vi bare og venter på at snøen skal smelte så vi får raket til 17 mai.
Det eneste vårtegnet er noen leirkailler her og der.

Alt godt sa...

-og så er eg sjølvsagt nysgjerrig på kva du har sådd! :D

S sa...

For en herlig søndag i hovedstaden! Her i nord snør det. :-( Trodde våren var i anmars i begynnelsen av forrige uke, men nå er vi tilbake til start. Prøver å se lyst på tilværelsen, men en mandags morra kommer jeg ikke på noen fordeler med hvit snø som laver ned...

Ha en fin mandag, dere!

Glamourbibliotekaren sa...

Snosen: Tja, kanskje det. Det går stort sett i P2, NRK Klassisk og NRK Gull. Samt to programmer i P1; Kveldsmat og Englefjes (Kari Slaatsveen sine)

Eva: Går inn i og gjennom kaféer og prøver å gå ut på den andre siden :D

JennyB: Absolutt. Totalt avslappende!

Alt godt: Klokkehonningurt! Mer senere.

Angelida: Ja, det er så fint!

Glampl: Leirkaill er godt som gull! :)

S: Takk i lige måde! Våren kommer nok snart til deg også!

HH sa...

Glamourspørsmål

Kan du tipse meg om shampoo, balsam og kur m lite kjemikaliar/økologisk. Fint om ein kan få tak i det på nett, i kjedebutikk eller på apotek/helsekost for eg bur ikkje i Oslo m tilgang på tilbodet der. Håret mitt er tørt og slitt etter ein mislukka omgang m striper og refarging :( HH

Ellmine sa...

HH: Sjekk ut Lush-norge sine hjemmesider. De har butikk i Trondheim hvis du bor i nærheten. Der går de for det miljø- og dyrevennlige. Jeg sverger til de!

wine-fueled narcissism sa...

Åh, det er så deilig med vår! Det er ikke rart av nordmenn (og særlig vi nordlendinger) snakker mye om været. Det har så mye og si! :)

Glamourbibliotekaren sa...

HH: Vanligvis ber jeg dere sende glamourspørsmål på mail og ikke legge dem igjen her i kommentarfeltet, men ok :) Jeg liker godt John Masters-produktene og LaVera. Begge kan kjøpes på LoveLula.com, og LaVera kan også kjøpes i helsekostbutikker.

Ellmine: Da bør man bo i nærheten av Trondheim ja, for de har ganske stive fraktpriser.. :)

Wine-fueled: Du sier noe!

Sofia sa...

Åh, pioner! Vilken fin bakgrund du har bytt till, förresten.

Fylke sa...

Aah, belgiske vafler. Hvor hadde de det? Har til gode å smake en ordentlig, nystekt belgisk vaffel i Oslo. Har bare sett de tørre på Deli De Luca.

Glamourbibliotekaren sa...

Sofia: Takk! :)

Fylke: Kaffegutta i Vogtsgate på Torshov!

Populære innlegg