søndag, april 19, 2009

Et cover som fanget min oppmerksomhet


En kjapp tur innom Narvesen i går, og blant alle de intetsigende og identiske magasincoverne så jeg plutselig dette fargesterke bildet på Damernas Värld. Helt klart photoshoppet, men allikevel - se så fint det er med fargesterke lepper, lange øyenvipper, og fregnet hud som ikke er tettet igjen av heldekkende foundation (da ville vel ikke fregnene synes så godt)! En fresh vårlook til inspirasjon for flere enn meg, vil jeg anta. Denne går jeg for i dag.

Og hestehale kombinert med store øreringer er jo så tidløst og enkelt å få til. Suverent. (dog var det Eco Queen som ble med hjem)

7 kommentarer:

Hanne sa...

Jeg hadde aldri hørt om Eco Queen før. Takk for tipset!

Smilla sa...

Jeg elsker å stå opp "tidlig" søndagsmorgen (dog 09.20 på en søndag er vel neppe tidlig for en glamourbibliotekar - du har vel vært oppe og klippet blomster og drukket te i et par timer allerede...?) og svinse innom din blogg, også får man... tata - et supert tips til en fin fin søndag. Love it! Ha en strålende dag!

Glamourbibliotekaren sa...

Hanne: De har et og annet bra tips i det bladet!

Smilla: Haha, ja, jeg har sittet og brodert kniplinger siden halv seks i dag tidlig :-D

sol sa...

Jeg så det også, og ble fristet! Men Personae ble med hjem. :)
Fin søndag til deg!

Jenny B sa...

Ja, den mörkrosa färgen är det många som skyggar tillbaka för, men den är ju så vacker, speciellt på oss brunetter med kall hudton. Jag blev också glad av det fina omslaget!

Mia sa...

Deilig og frisk cover ja!
Blir glad av å se på den - og fikk lyst å ha på meg den sjokkrosaen på leppene mine nå :)

Glamourbibliotekaren sa...

Sol: oi, der sier du noe. Jeg har jo glemt å lese Personae nr. 1 som kom i, eh, fjor. Ligger i bunken av uleste blader...

JennyB: Du er jo flink til å gå med slike farger! :)

Mia: kjør på!

Populære innlegg