torsdag, april 23, 2009

Nå er tiden her

Magnoliaen blomstrer i botanisk hage...

Jeg og min Glamourgemal gikk kveldstur der i går og sniffet og lyttet til fuglesang og ble forhekset av magnoliatreet. Blomstrende trær er noe av det vakreste som finnes i denne verden.
(foto:glamourbibliotekaren)

9 kommentarer:

Glamourlektoren sa...

Takk for nydelig Magnolia-rapport! I år har jeg bestemt meg for å få med meg denne magien. Vil samtidig tipse om Johan Borgens novelle "Victoria Regia", om to som møter hverandre nettopp i Botanisk Hage. Nettopp utgitt på lydbok i mp3-format, innlest av Carsten Winger for ganske lenge siden. Gir fin tidskoloritt! Inneholder også novellen "Elsk meg bort fra min bristende barndom", lest av Aase Bye. Et gyllent øyeblikk i klasserommet å betrakte oppslukte 19-åringer som lytter til disse perlene av noen tekster fra dengang da :)

Ragnhild sa...

Vakkert!!! Og tapeten på bloggen din er jo berre superfin saman med desse fotoa:-)

Hverdagslykkelig sa...

Akk, takk!

Anette sa...

Magnoliaen blomstrer i hagen min også! Hvite, store og ubeskrivelig vakre. Det gir stille glede til en litt morgentrøtt bibliotekar på vei til jobb. Og jammen kommer ferskentreet til å blomstre snart også. Jeg bare ELSKER å ha hage. Ha en vidunderlig helg!

Mari sa...

Så nydelig - jeg må se/snuse selv nå som jeg endelig har anledning. Directions?

Glamourbibliotekaren sa...

Glamourlektoren: Åå, nå fikk jeg assosiasjoner.. gikk "Elsk meg" som fjernsynsteater en gang, tro? Ja, det gjorde den! 1989.

Ragnhild: Ja, det passet ganske bra sammen egentlig! Den hvitveis/blåveis/fiol-saken jeg hadde fra før, tok litt nuven av magnoliaene.. så jeg måtte finne noe roligere :D

Hverdagslykkelig: My pleasure!

Anette: Heldiggris som har dem i hagen!

Mari: Tøyen. Inn porten i botanisk hage. Gå mot det hvite treet...

Anette sa...

Det var jo bare å ta saken i egne hender, ta en tur til "min" planteskole og dra kortet ;-D

Anonym sa...

Så flotte bilder!
Jeg flyttet inn i nytt hus i fjor sommer, og nå oppdaget jeg at naboen har et stort, vakkert magnoliatre i hagen sin, og jeg ser rett ut på det. Det var en fin oppdagelse!

Dette er i en bakgård i Ullevål Hageby, Pastor Fangens vei/ Langlia, hvis du skulle ta deg en tur med kameraet.

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Thank you! Jeg får rusle avgårde en dag :)

Populære innlegg