fredag, april 24, 2009

Glamorøs fredag


God morgen! Litt sen rapport herfra, til tross for at jeg stemplet inn presis 07.04. Fredager er travle dager fra morgenen av her på glamourkontoret, men utover dagen er det absolutt rom for å la skuldrene senke seg noen desimeter.

En liten omvei til jobb førte meg forbi en spireabusk i full flor - nok et vårsjokk, det er jo altfor tidlig (dog stod den ved siden av en viftegreie som slipper ut varmluft... det er nok forklaringen). Andre glamoureffekter i dag: nyvasket, fluffy og uregjerlig hår som lever sitt eget liv, Chanel no.5, en blomst-brosje for å friske opp en relativt enkel hvit bluse. Og svarte jeans og Adidas superstar. Og smykket fra Tiffany's. Og min søsters gamle firkløver-ørepynt fra 70tallet. Kontrastfylt og herlig.

Jobbehelg, men det er bare koselig - og dessuten skal jeg leke med to søte små nevøer som muligens kommer til å få en innføring i magnoliablomstring med påfølgende ekskursjon... Og ellers: Balkong, balkong, balkong. Husker ikke hva annet som skjer.

Ha en fin dag alle sammen! Alle dere kommentarfelt-debutanter som fortalte meg hvem dere er - kom med rapporter dere også! Dette er dagen for interaktivitet!

mvh
Glamourbibliotekaren
p.s. mange nye låter i jukeboxen til høyre!

52 kommentarer:

Alt godt sa...

Eigentleg starta mi fine helg i går, med matkurs på jobben. Eg held på å kome meg frå ein forkjølelse, så eg lagde blomsterdekorasjonar under kyndig rettleiing frå Winther blomster øverst på Grünerløkka. Morsomt!

I dag er glamouren dempa, i form av svart singlet med hekla svart jakke over, svarte ballerinasko og mine kjære 501. Dagens duft er Eau de Dolce Vita, ein "gamal" Dior-klassikar som eg måtte til Tromsø for å finne.

I ettermiddag blir det graving i hagen, nokre peonar skal ut av kjellaren og i jorda. I morgon er det dugnad i burettslaget, der eg er ansvarleg for å halde motet oppe hos dei arbeidande med pils og pølser. God helg til alle, og til glamourbibliotekaren især!

Randi E sa...

Er jobbehelg for meg også, men får prøve å gjøre den så glamorøs som mulig.
Har ikke rekt å kle på meg enda, men planen er å ha på meg rød/hvit stripete sommerkjole, perleøredobber og grønn cardigan.
Var hos frisøren forleden dag, så er sommerlig på håret.
God helg

Glamouringeniøren sa...

Hva kan jeg si, på femte dagen i hovedstaden, hotellet er herlig, shoppingen likeså, for ikke å snakke om været!

Her blir jeg til søndag og det nytes for fullt! Et par nyinnhandlede glamoureffekter piffer også opp dagen. Rosa lipgloss fra Mac, ny Vanille Galante parfyme fra Hermés og et oransje skinnarmband i mykeste lær fra Hermés :) Antrekket er fredagscasual med jeans og løs topp.

Gleder meg til helg og tur i parken og utekafè, alt det som ikke eksisterer hjemme i nord der vår er et ymse begrep :)

Ønsker alle ei flott helg!

Juristen sa...

Denne juristen er fryktelig sliten av jobb og litt vel hard maratontrening, men solen skinner og nye cder er i vente fra Aktiv klassisk:-)

Som en motvekt til den trøtte følelsen, kan glamouren oppsummeres i "Chanel-ballerina": Perler, oppsatt hår, hvitt ballerinaskjørt, sort topp, strømper og absolutt ikke ballerinasko, men noen veldig høyhelte, lekre.. Vårparfymen min er Chanel no 5, leppene er diskret bringebærrøde og neglene preget av rouge noir. Prima ballerina;-)

Helgen benyttes til enda mer løping, men mer mat må til; storstilte middager alle dager, så husmoren må svinge seg! I tillegg venter vårmys, aviser, Schubert og Kafka- ohhh, jeg gleder meg!

God helg, og kos dere med våren, uansett om den er hvit eller grønn!

Marsvinet sa...

Siste dag i første permisjonsuke her, foreløpig ikke kommet lenger enn til pysjen, men den er mørkerosa, stripete og fin. Baker brød og får venninne på besøk til lunsj. Antrekket ligger an til å inneholde brun cardigan og silkeskjerf i halsen. Ha en flott dag!

Anonym sa...

Glamouren i dag består av børek, kantinekaffe og pudderpapir. Har heller ingen synlige flekker på klærne, og det må man jo si seg fornøyd med. Etter en kald dusj og en sykkeltur på sykkel uten bremser er man klar for å gjøre en innsats for den høyere utdanning.

glamourlegen sa...

Ahhhh, endelig fredag! Hektisk men fin uke på jobb, kjenner at det blir deilig med helg.

Pleier ikke å være så glam fra morgenen av på fredager når jeg er på jobb, men i dag har jeg sneket meg til en tynt lag av Chanel's Ballerina på (de sykehuskorte) neglene (hysj hysj), litt enkel MAC og Helena R sminke på øynene samt ørlite Estée L gloss på lepper, og et rosa/lilla/grønt plastperlearmbånd laget til meg av min guddatter som nettopp fylte fire år (det kan kjapt tas av og stikkes i lommen når hygienen krever det).

Helgen ser jeg frem til med stor glede! Skal møte gamle gode venner både i kveld og i morgen, det skal dulles og koses med kjæresten (som definitivt er verdens fineste), og været skal nytes til fulle.

Og kanskje jeg ender opp med å unne meg de solbrillene jeg ikke får ut av hodet og som jeg absolutt ikke trenger...

God helg, alle!

Guro sa...

I dag føles det utrolig glamorøst å ha på bukser jeg fikk "arve" av en venninne i går, som jeg aldri hadde trodd skulle passe (fint for henne at de er blitt for store, utrolig for meg at de passer :-D)

Også droppet jeg å forte meg på jobb, men sov 20 min ekstra, og drakk en tekopp sakte og bedagelig før jeg la av sted når rushet hadde lagt seg litt.

Her i Stavanger begynner våren virkelig å være flott, så helgen medfører forhåpentligvis en ekskursjon til Rogaland Arboret, for å se om blomstringen har kommet i gang. Jeg gleder meg.

God helg alle sammen :-)

Guro

Miss Moneypenny sa...

Frisk start på dagen med løpetur før jobb. Ikke så mye glamour utenpå i dag, men følelsen er der! Helgen skal tilbringes med Raphael Saadiq og en aldri så liten ridetur i skogen.

Anonym sa...

Spiste en hyggelig frokost med 15-åringen som til en forandring hadde byttet sine store t-skjorter med en pen grå genser med v-hals. Håret var samlet i en slags
knute bak, istedet for oversprayet hårsåte som halveis er brent opp med rettetang:) Hun er jo så søt, men ser det vel dessverre ikke helt selv ennå... Selv nyter jeg fredagsstemningen på byggesaksavdelingen og sprer duften Clinique Happy in bloom til min trivelige kollegaer. Deilig med fredag og knall vårvær. I helgen venter båtpuss og tepauser i solen!
God helg fra Astrid

Ingvild sa...

Min fredagsglamour består av en dag uten mange forpliktelser. Jeg tar meg endelig lesefri for å trene, handle inn en kjole til vårens store anledninger, og gå på cafe med min nevø og niese. Sånn skulle flere dager vært! Foreløpig er antrekket joggebukse og hood, men skal byttes ut med en sommerlig tunika over skinny jeans og converse, med en sprut burberry brit og chanels gloss nr 73. I kveld blir det middag med min fine kjæreste. Og så skal det selvfølgelig handles inn snittblomster til helgen. Ha en fin helg glamourbibliotekaren!

Anonym sa...

Våknet av during fra motorsag- ikke spes. glamourøst! vennebesøk i helga blir storveis, før det blir det skolelesing og å planlegge helgens meny. Formiddagsantrekk er dongeri og rød genser,Fijiparfyme, sommerfugl i håret og ny lekker emaljeørepynt fra everydayglory på etsy, det vårfrisker opp både dagen og antrekket. GOd helg alle

HildeSofie sa...

God morgen - eller formiddag nå, egentlig :)
Dagen begynte med halvannen times togtur etter å ha hatt hjemmekontor hos Kjære - og ankom kontoret passe tog-trøtt klokken åtte. Hektisk og kort dag i dag, casual antrekk i jeans, frisk og knallgrønn trøye og sort hettejakke over, lite glamorøst med andre ord, men solen skinner og det er fredag, hva mer trenger man?

Helgen tilbringes på Sørlandet, ser ikke helt frem til fire timer på buss i dag, men satser på å sove det bort, og pappa har lovet god middag når jeg kommer frem :)

Imorgen er det besøk hos en gammel venninne og hennes tre små jenter, og elllers skal dagene tilbringes i sola på verandaen, gå tur med familiens hund og bare slappe av. God helg!

Nice Work sa...

Min ukentlige glamour er fredagsfri fra jobben (80% stilling er gode greier), og lille snuppa mi på fire hjemme sammen med meg. Dagens høydepunkt skal bli å kjøpe påhengssykkel, en slik luddig halv barnesykkel som man hekter på en voksensykkel, så kan selv småjenter på fire bli med på lengre turer.
Ellers skal vi handle inn til hyggelig fredagsmiddag med gode venner og barn, shine litt i huset og lage marengs til pavlova-desserten.
Min egen glamour er høyst begrenset ennå, strekker seg kun til nydusjet, ellers jeans og rosa t-skjorte, men det skal vel ta seg litt opp utover dagen.
God helg til alle!

Anonym sa...

Jippi! Fredag og sol! Trøtt, men regner med at det tar seg opp...

Antrekk i dag er en litt for stor (rager tross alt kun 152 cm over bakken) blå bomullskjole, svart cardigan, svarte ballerinaer og svart strømpebukse. Parfyme og store solbriller, begge Dior.

Helgen skal brukes til jobbing, planlegging, bachelorskriving og forhåpentligvis litt kos. God helg! :)

heklehatt leser sa...

Så deilig med en egen blogg for gull og glitter! det er altfor tidlig med spirea, men likevel: så herlig vårluft og grønne museører på trærne. Jeg gleder meg til sommeren.

Min luksus i dag er at jeg har fått fri fra jobben for å skrive eksamensoppgaver, og i stedet sitter jeg og spiser oppkuttet frukt og surfer på nettet. Jaggu sa jeg smør!

Kristina sa...

Min glamørse fredag startet..litt for sent. Forsov meg rett og slett! Men nå er man på plass på lesesalen, iført syrinfargede, slitte jeans (!) og t-skjorte med skriften "In case of emergency, breakdance" (kjæresten sin). Jobbehelg her og. God helg!!!

Anonym sa...

God formiddag!
Her er det hjemmekontor, og nå avholdes dagens første minipause. Glamouren ivaretas hovedsakelig av været, som stråler! Ellers er det jo svært avslappet antrekk, men jeg tok meg tid til en lett make up i dag morges (jeg føler det booster pågangsmotet), med Omega fra MAC på øyelokkene (veldig anvendelig farge), Blushbaby fra samme på eplekinnene og bringebærrosa trut :-) Dagens duft er "Basil" fra Marc Jakobs - jeg må understreke været med noe lett og friskt.
I helgen blir det i tur og orden joggetur i skogen, vinklubb, dugnad i Friskis&Svettis, hagearbeid, og på søndag bærer det til hovedstaden på kurs igjen.
God helg til alle, og til glambibl.især :-)

koldfru sa...

Min helg begynte også i går, med Bartok og Haydn i Olavshallen; Et skikkelig kick! I dag går det i hvit skjorte med løs,grå cardigan over, og diskret blomstret skjørt.Er ufattelig lettpåvirkelig, så det ble no.5 på meg også i dag. Helgen går med til å gå små kjæresteturer med mannen (og hunden), lage god mat og grave litt i hagen. Kjenne på våren.
God helg alle sammen!

Mette sa...

Føler meg uthvilt etter en forholdsvis rolig natt fra lillemanns side. Hvit bluse under grå cardigan og mørke jeans i dag. Jeg har unnagjort den første kaffekoppen og en god del jobb allerede.
Sola skinner, og helgefølelsen kommer krypende når jeg leser alle innleggene her.

God helg, alle sammen!

Smilla sa...

God fredag!
I dag har Smilla på seg skjørt. Det er meget sjelden.

Glamoureffekter ellers denne fredagen er at en søt kollega har bakt blåbær- og bringebærpai, siden det er hennes siste dag i praksis hos oss på jobb. En annen mannlig kollega går bare å venter på lunsjmøtet kl 11.15...

Ha en strålende fredag!

Grace sa...

Med en seig bihulebetennelse og tilhørende feber og antibiotika-kropp, er glamourfølelsen under middels i dag. Prøvd å lure meg selv til å føle meg fredagsglamorøs i kjole og sko fra Paris, vintage silketørkle i halsen og fokus på det nydelige vårværet ute, uten å lykkes nevneverdig.

Planer for helgen er egentlig middag med venner og bryllupspusling, men mistenker at det snarere blir horisontalen på sofaen med filmer og bøker. Håper likevel å få gått meg en lang tur i det nydelige været, blant annet gjennom naboparken Botanisk Hage.

Ønsker alle en strålende helg i vårværet!

Kaisa sa...

God glamourøs fredag!
Min glamourøse fredag startet i går kveld, da jeg og min kjære var og så Peter Pan. Topp forestilling, og denne gangen rakk vi det før de avsluttet. I kveld skal vi på Les Miserables sammen med mine foreldre, lillesøster, farmor og kusine, med middagsservering hos oss før forestillingen. Det blir kjempekoselig, og jeg gleder meg masse.
Helga blir nok tilbrakt på verandaen!

Dagens glamour består i mosegrønn 50-tallskjole med belte med brune prikker, brune strømper og mary-janes, med en hvit cardigan over. Sminken er vannfast, jeg vet at jeg kommer til å ha tårevåte øyne i løpet av kvelden...

Glamouroversetteren sa...

Herlige fredag.
Strålende sol og sommervarme i vente.
Her har magnoliaene kommet så langt at de begynner å visne.
Bøketrærne står allerede fullt firsprang.
Det går nesten litt for fort, men deilig er det :)
Ikke så lett å skrive inspirert om vintermote en sånn dag.
Ellers hippieglamour idag: med nyvasket hår i fletter, en enkel måte å holde det litt i sjakk på, også får man myke krøller på kjøpet. Deilige, slitte jeans og vårfin topp i en lilla nyanse som jeg tør prøve meg på. Dertil fint kjede i sølv og perler i flere rader, gave fra en venninne som fant det i Frankrike.
Ikveld blir det pasta frutti di mare. Mums!
God helg alle sammen.
PS - og takk for parfymetipsene forrige fredag, Glampl., jeg skal snuse på dem.

Ida Aurora sa...

Ikke så voldsomt glamorøs idag, pga en gnagende hodepine som skyldes gårsdagens utskeielser..Men jeg har på en dæsj med Dior-La dolce vita og skal tilbringe noen timer i senga nå i silkepysjamas-med P2 svakt i bakgrunnen. Litt glamour skal jeg klare ja:)

Lise Camilla sa...

For noen deilige blomsterbilder! Jobbet 12 timer i går, delvis med design av en ny hjemmeside.

Startet arkitektkontorsjef-dagen litt sent denne fredagen med en dobbel latte med soya i hånden på spaserturen til kontoret. Herlig! Pusset mine to store vinduer blanke og ser nå ut over taket av en solbelagt hovedstad.

Nettopp re-designet blonde hår til mokka-mørkt(dere burde prøve!) og ikledt meg en vårlig grafikkmønstret tunika - og hengende øreringer med lilla swarowskistener med høy glamfaktor. Dagens parfyme er Aqua di Parma.

Har tenkt å la gledes-sommerfuglene fly fritt i magen som en fin kontrast til administrative oppgavene :)

Skolebibliotekaren sa...

Her er det ikke fullt så vårlig ,men en og annen hestehov har dukket opp og jeg gleder meg stort over det! Jobbhelg også for meg, men noen timer på en lørdag går fort. Får besøk av min kjære søster i kveld, så helga blir nok over gjennomsnittet koselig. Jeg sitter og planlegger meny og innkjøp for helga innimellom arbeidsoppgavene og gleder meg stort til å ta helgevasken når jeg kommer hjem. Ingenting er som å skue utover sin nyvaskede stue med ren duk og hestehov på bordet! God helg!

Tigeranda sa...

Sykkelsesongen er i full gong, og gir meg bustete hår og raude kinn. No er det jobb for fullt, før eg avspaserar for å ha helg med vennebesøk. Overraskande gåve i posten i går: heimelaga øyredobber i sølvfletting får vere pynten i dag.

God helg til alle!

wine-fueled narcissism sa...

God fredag!
Jeg koser meg på Blindern med oppgaveskriving, omringet av flotte og inspirerende studievenner. Glamouren representeres av nye gull-øredobber med rød-orange stener, kjøpt Istanbul med matchende ny topp, sorte ballerinasko (for første gang i år!), og snart; en ekstra god lunsj. :) Ute skinner sola, og jeg er glad og lykkerlig. Ganske glamourøst egentlig. Ha en deilig helg!

Svea sa...

De slitna jeansen glammas upp med dunkelgrön, lite glänsande fin tunika och korallröd pashmina. Nytt korallrött läppstift och guldkulor i öronen. Att sluta tidigt och ha en date i vårsolen med mannen som återkommit från fjälls efter tio dagar är också fredagsglamour! Då gör det inte så mycket att lördagen är jobbdag.

Kirsti sa...

Glamorøst henslengt i en retroSiestastol med beina på tilhørende pall. Det er min fredag formiddag. Må få det beste ut av det selv om formen er urven. Utsikt til teaterscene der dramaet "The thrilling struggle of mating, eating, surviving..." blir fremført. I rollene: grå- og gulsisik, dompap, bokfink, spettmeis, flaggspett og tre ekorn. (eller som andre vil se det: hun ser ut vinduet på pippip og ekorn, meisebolle og solsikkefrø).

Antrekk: Lyse, tykke sokker, mørk blå morgenkåpe. Begge i merinoull. Det kunne vært verre. sdufs. Lommetørkle med brodert sommerfugl.

Drikke: grønn te med o søteste honning.

Ønske om god helg og god helse til alle!

Glamourbibliotekaren sa...

Alt Godt: Lykke til med dugnad!

Randi E: Stripete sommerkjole høres fint ut!

Glamouringeniøren: Ah, herlig, the Oslo Extravaganza. Vel unt!

Juristen: Du får slappe litt ekstra av i helgen!

Marsvinet: Duften av nybakte brød..mmmm...

Anonym: Hvilken hasardiøs og herlig måte å starte dagen på! :D(Sykkel uten bremser, mener jeg)

Glamourlegen: Haha, snikglamourifisering, bra jobbet!

Guro: Åh, herlig med blomsterutflukt..

Miss Moneypenny: Mm, ikke dumt å tilbringe helgen med Raphael :)

Astrid: Oi! Det høres jo ut som at hun er på vei i en bra retning :)

Ingvild: Høres deilig ut!

Anonym: Så fint med sommerfugl!

HildeSofie: Litt sørlandsidyll høres ikke dumt ut.

Glamourbibliotekaren sa...

Nice Work: Pavlova... tennene løper i vann!

Lotte: Lykke til med bachelor!

Heklehatt: Det lyder kjent... Jeg minnes intens husvask og klesvask og alt mulig annet enn lesing sånn rett før eksamen..

Kristina: Kanskje du inspirerer alle på lesesalen til å bryte ut i breakdance? Det hadde vært noe!

Hagenpåhytta: Ja, man kommer litt bedre i gang om man tar tidlig morgenstell til tross for hjemmekontor.

Koldfru: Jeg hørte konserten på radio! "Musikk for strengeinstrumenter, slagverk og celesta" er et av mine favorittverker av Bartok, den er grøssende uhyggelig og fin!

Mette: Takk i lige måde! Helgen er veldig veldig nær nå! :)

Smilla: Pai! Heldiggris..

Grace: Aiai, riktig god bedring!

Kaisa: Du høres veldig fin ut!

Flugo sa...

Det mest fantastiske med denne dagen er at jeg i kveld skal pakke tursekken: I morgen går jeg Skarverennet!

Varmer opp i dag med tunika utenpå smal dongeri, Diesels nye sommerduft bak øret, og etter å ha vaklet lenge mellom røde joggesko og høye hæler, gikk jeg for de røde. I morgen blir det en HELT annen stil...

Glamourbibliotekaren sa...

Glamouroversetteren: Når jeg hører "Frutti di mare" får jeg alltid Italias GP-bidrag 1987 på hjernen.. (Syng den til servitøren neste gang du bestiller Frutti di maaare-ee.... haha!)

Ida Aurora: Håper hodepinen går over! :)

Lise Camilla: Det høres ut som en veldig bra start på siste arbeidsdag før helg!

Skolebibliotekaren: Lørdagsjobbing er stort sett kosejobbing, i allefall for min del! :)

Tigeranda: Da sier jeg som Janosch i nynorsk oversettelse: "Pass på så ikkje tigeranda brekker eit hjuul!" :) (jfr sykkelen)

Wine-fueled: Ah, fine øredobber...

Svea: Ha det fint på date i vårsolen! :)

Kirsti: Det høres ut som et bra alternativ til "Days of our lives"! Live-drama, eller skal man si dokusåpe, utenfor vinduet! God bedring!

Flugo: Wow, god tur!!

Glamouroversetteren sa...

Ha ha - den husker jeg også!
Men idag tenkte jeg lage det selv - får ta en trall på kjøkkenet da :DD

Mari sa...

Har hatt glamorøst kontorbesøk av sønnen, som kom rett fra legen og slett ikke var syk. Det er jo fantastisk:) Ryktet om godt vær har nådd meg, og etter jobb skal jeg hente min nye sykkel. En deilig dag!

MillaCamilla sa...

Dagens glamour består av følelsen av å ha kjøpt et nytt hus i går kveld. Fantastisk og litt skremmende tanke. Mye som skal ordnes men skal gå litt i kjole og prøve å samle tankene som best en kan. I helgen skal det jobbes vakter på intensiv samt pakke ned en støvete leilighet. Nærhet til sjø, egen terasse og hage -her kommer jeg:)

Tinn sa...

Glamorøs fredag overvinner "casual friday" med følgende; sorte støvletter til jeans, sort skjorte er pyntet opp med "beste-smykkene" stort sølvhalskjede og armbånd som tidligere kun har vært brukt til fest - funker vel så bra til hverdag. Chanel på øyelokkene, arvet parfyme (ralph Laurent) på kroppen og fredagsfølselse fra tidlig morgen. Kaffe på cafe før jobb er absolutt å anbefale. God helg :-)

lene sa...

glamouren var ikke på topp idag tidlig, men etter at det "skumle" telefonmøtet nå er over så sitter jeg her og tar meg en liten (velfortjent!) pause med åpne vinduer og grønn te. fuglene kvitrer vidunderlig utenfor og om noen timer begynner siste helga i april! den skal nytes ute, kanskje blir det sesongpremiere for grilling i park? kjæresten er iallefall hjemme og jeg gleder meg til å slappe av sammen med ham.

den ytre glamouren er casual, kan en godt si, med marineblå og hvite striper øverst, lyseblå dongeribukse og helt nederst kritthvite nike. vårfriskt :)

Fornuftig forsker sa...

Her er det en (fortsatt) ikke helt frisk forsker som er blitt bra nok til å nyte både vårværet og det faktum at jeg ikke skal på jobb denne fredagen. Har lest mye avis på kaffebar og handlet grønnsaker hos min favoritt-tyrker. Glamouren er ivaretatt med nye og veldig kledelige olabukser (fra Lindex) og en favoritt-hvit skjorte. Altså ganske lav glamourfaktor, men høy glamourfølelse. Dessuten arvet perlesmykke og de fine hvite og lyseblå porselensøredobbene. Bak øret le premier figuier fra l'artisan. Dette er n'te fredagen på rad i ganske likt antrekk og parfyme, og jeg fastslår at dette nok er et favorittantrekk om fredagen. Helgens glamour er hageglamour inkludert en heldags dugnad.

Elin sa...

Min fredag er kontorfredag for tiden. Så i dag har det gått i katalogisering og bokvalg, blant annet.

Jeg har tenkt å gå litt tidlig, for jeg skal på yogakurs hele helgen. Gleder meg! Dét er glamour for kropp og sinn!

Kristina sa...

Det hadde vært noe ja! Litt moderne hip-hop musikal. Absolutt fredags-glamorøst.

AlterEgo sa...

Her er det ogsaa fredagsglamour i dag, hurra! Med 16 grader i skyggen og straalende sol foeles det som en skikkelig sommerdag:) Lys og lett/tynn sommerbukse, groenn tunikatopp med noe hvitt moenster paa, Spider Lily Island Living fra Crabtree&Evelyn paa halsen, MaxFactor paa vippene, Revlon flytende leppestift som het noe med Coffee paa leppene - og omkalfatring av planene for helga saa jeg plutselig ikke har saa mange planer lenger! Noe av tida vil utvilsomt bli brukt paa gresset i hagen med ei bok, et glass juice eller smoothie og relativt begrensa med klaer. I morgen kveld er det middag med gode venner og venners venner, soendag er det ut-paa-tur, hvis vaeret holder. Hurra!

God helg, alle sammen.

Studenten sa...

Passe glamourøs fredag for Studenten, har hatt litt lesefri i dag, og det gjør godt for en sliten kropp. Og tiden er i stedet brukt på litt pusling i huset, innhandling av god fredagsmiddag, noen små pauser på verandaen i det nydelige været, oog..sist men ikke minst, flikking på en jobbsøknad som skal inn i kveld. Foreløpig bare en deltidsjobb, men kjenner at det er på tide med litt avveksling fra studentlivet igjen (etter å ha vært "kun" fulltidsstudent en stund). Så da er det bare å krysse fingrene :)

God helg!

glampl. sa...

Fredagen startet kl 07.00 i dag. (Alt for tidlig for meg)
Vasket håret med min nye matrix volumshampo (veldig fin og god lukt), Har kjøpt en spraybalsam i samme merket. Den ble også en suksess. og den nye parfymeprøven, love in white. Den ble ikke noen suksess. Duften forsvant nesten med en gang.
Antrekket består av sort bukse, turkis/flerfarget tunika, sort trenchcoat og mørke sko.
Måtte tidlig til legekontoret for å ta de vanlige prøvene. Heldigvis ikke noe galt, så da ble det belønnet med kaffe og kaker på den vanlige stamkafeen.

Ha en god helg alle sammen!

Ellmine sa...

Ikke spesielt glamorøs i dag. Har tatt på en av kjærestens Threasless t-skjorter og noen trange grå bukser, og en Fred Perry "treningsjakke" over. Har noen store firkantede "krystalløredobber" og Chanel Chance au Fraich som er min nye sommer/vår parfyme (foreløpig bare hair mist=P). Ser mye mer hip hop ut enn min mer typiske stil, men gøy å prøve ut noe anderledes,og spesielt når jeg bare sitter hjemme å skriver eksamensoppgave.

Valkyrie sa...

God glamourfredag! Mitt første forsøk på å være litt mer glamorøs har sett slik ut: Dusj i 7-tiden, og så tok jeg meg tid til å føne det lange håret til det var helt tørt, men etterpåfølgende liten dusj av hårspray så sveisen skulle holde. På med klær, og i dag har jeg tjuvtatt på meg de første sommerklærne som jeg pakket ut forrige helg. Det ble en hvit tunika med grønt og brunt broderi nedover fronten, bredt flettet belte i midjen (selv om jeg egentlig ikke liker slike belter), brun capribukse jeg kjøpte i Budapest i fjor, og som er blitt en favoritt. Til sist tynne lysebrune knestrømper, og mine deilige flate Rieker sko i brunt skinn. Pynten ble litt ekstra sminke, jeg pleier ikke å bruke øyenskygge til daglig, men i dag ble det litt i tillegg til eyeliner og maskara - alt fra Max Factor. Det ble også litt solpudder i ansiktet. Til alt overmål tok jeg på meg et sølvarmbånd (en sånn klave), og følte meg litt overpyntet da jeg kom på jobb.... Men jeg fikk masse skryt, så jeg tror kanskje at jeg tar på meg et skjørt om to uker. Resten av helgen kommer til å bestå av dugnad på Friskis&Svettis i morgen (nei, ikke samme som Hagenpahytta), dugnad i velforeningen, og sykkeltur med familien på søndag. Hvis dette flotte været fortsetter åpner vi grillsesongen i morgen, og da blir det nok en deilig kveld på terassen under varmeren og med de nye lyktene under parasollen.

koldfru sa...

I know. Bartok var fantastisk.Jeg ble helt satt ut. Fredrik Schøyen Sjölin får også poeng i boka av meg. :)

Glamourbibliotekaren sa...

Glamouroversetteren: Frutti di maareee-ee... :D

Mari: Grattis med ny sykkel! Kom syklende hit en dag, please! :)

MillaCamilla: Oi! Tør jeg spørre sånn omtrent hvor, og hva du måtte gi for herligheten? Heldiggris!

Tinn: Man kan jo ha casual Mon-Tue-Wednes-Thurs-Satur-Sunday, så lenge man har glamorøs fredag! :)

Lene: Striper er et must om våren!

Fornuftig forsker: Hageglamour er noe av det beste!

Elin: Yoga er ikke dumt. Tvertimot :)

AlterEgo: Høres veldig deilig ut :)

Studenten: Lykke til med jobbsøknad!!

Glampl: Det er bra du er frisk! :)

Ellmine: Absolutt, av og til må man variere litt :)

Valkyrie: Takk for fyldig rapport! :) Det er ekstra morsomt når det blir lagt merke til - selv om det naturligvis er ens eget velbehag som er poenget.

MillaCamilla sa...

Hehe ja det kan du sikkert...ett magisk tall med noen nuller bak. Mellom Moss og Son, veldig deilig:)

Fioljenta sa...

Meget sein rapport, men siden kommentaren min forsvant på fredag skriver jeg nå=)
Min glamorøse fredag startet nemlig med innvielse av russebuksen, så nå skal jeg tilbringe en måned i rødt. Meget....interessant. Jeg kan forøvtig meddele at snekkerbukser er digg å gå med, men umulig å bevege seg i trapper med. Noe upraktisk for en som går på en skole med fem etasjer. Hurra! Takk for glamorøs fredag! Den skal jeg leve på til jeg får av meg dette hersens buksetøyet på 17.mai...

Populære innlegg