tirsdag, mai 26, 2009

Nu er den her.

Jeg sier eder, mine venner: Chopin-tiden er her. Syrinblomstring, regn, åpent vindu, flagrende gardiner, nocturne op. 9 nr. 1.11 kommentarer:

Skolebibliotekaren sa...

Akk...syrin! Jeg fant årets første rødkløver i dag og er lykkelig!

E sa...

Selv om jeg ikke kommenterer så ofte følger jeg fremdeles med på bloggen din, og den er en av mine favoritter! Jeg tenkte jeg skulle anbefale en annen blogg jeg liker veldig godt, og som også har innslag av klassisk, og ekte glamour!

http://ladymelbourne.blogspot.com/

Glamourbibliotekaren sa...

Skolebibliotekaren: oi, herlig!

E: Takk for fine ord og bra tips! :)

Anaruh sa...

Takk for at du deler nydelig musikk med oss! Og akkurat denne posten passet jo perfekt nå som jeg sitter her med en diger vase med syriner fra hagen. Det dufter i hele huset, faktisk!

Ha en strålende dag!

Glamourfilologen sa...

Nydelig musikk, som passer godt til syrinblomstringen! Egentlig synes jeg det er Chopin-tid året rundt, ikke minst passer noen av de mest melankolske musikkstykkene (impromtuene og valsene f.eks.) særlig godt om høsten... Takk for at du deler god musikk med oss! Gilbert O'Sullivan eller Chopin, herlig uansett:-)

koristen sa...

Syriner er deilig! Jeg har en bukett i biblioteket mitt, den lyser opp utstilingen med sommerbøker og lager sommerduft i hele rommet. Musikken skal jeg høre på etterpå, gleder meg.

Elin F. sa...

Åå, så nydelig musikk :-) Har lenge tenkt på å lære meg mer om klassisk musikk - kan ingenting.
Kan du anbefale en Chopin-innspilling for meg?
Eller enda bedre - sette opp en "nybegynner"-liste med 5-10 anbefalinger i en av bloggene dine?

Anonym sa...

Perfekt! Jeg har akkurat plukket fram syrinduften fra Yves Rocher, og feirer forsommeren med den noen av dagene :-)
Nydelig Chopin!

Glamourbibliotekaren sa...

Chopin passer absolutt året rundt, men av en eller annen grunn liker jeg han ekstra godt med regn og åpen dør og syrin :D

Elin - kjøp Maria Joao Pires' innspilling av nocturnene hans. Og se her og her for tidligere spørsmål omkring klassisk musikk :)

Unknown sa...

ahhh! syrinblomstring i oslo! i mange år har den falt på samme tid som eksamen, og nå er jeg i eksil i nordnorge. urettferdig.

Trudem sa...

Takk for denne, jeg har spilt nocturnene hans mange ganger siden du la ut linken :-) Jeg synes også Chopin går spesielt godt sammen med regn, spesielt sommerregn med åpen verandadør. Nå har ikke vi syrin men kirsebærtrær utenfor, det er ikke så ille det heller :-)

Populære innlegg