fredag, juni 26, 2009

Glamorøs og vemodig fredag

Dagen tilbringes ved vann og med vakker musikk, i strålende vær og i skjørt og sandaler og faktor 30 på nesa! Litt trøtt etter å ha sittet oppe halve natta og sett nyhetssendinger. En vemodig fredag blir det. 


God helg, kjære lesere!

21 kommentarer:

Mari sa...

Faktor på nesa er viktig, det har vel nattens triste nyheter bevist om vi ikke allerede visste det.

Jeg spiller MJ på youtube mens jeg glamourregistrerer nye tidsskrifthefter i varmen. Dagens parfyme i serien av ønsker-meg-en-ny-parfyme-som-gjerne-innvies-i-mitt-eget-bryllup-testere er enda et hakk nærmere en favoritt, sitter her i en lett pepret roseduft og gleder meg til i kveld - da skal verden skinne av glitter og glamour på Chat noir, med verdens beste homsekor og verdens beste Ingrid Bjørnov.

Til den som måtte lure på hva fredagskvelden skal brukes til - That's entergayment anbefales av hele mitt glitrende hjerte!

Og til MJ: Lenge leve livet!

Alt godt sa...

Ja, vemodet sit i meg og.

Eg er heime frå jobb til ei forandring, avspaserer fordi eg skal lage gresk buffé til ei kjær venninne og kollegaene hennar. Moussakasaus, baba ganoush og souvlaki vart lagd i går, i dag fullfører eg resten av menyen som skal serverast i kveld.

Antrekket er med andre ord ikkje så glamorøst, i kjøkkenet er det viktig å finne noko som ikkje heng seg fast i krokar og knaggar, og som er representativt sjølv om ein skulle ha eit uhell.

Dagens duft er imidlertid klar, sjølv om den ikkje er ei solkeklar sommarduft; Acqva de zucchero, var på Gimle og skulle kjøpe den forrige laurdag, men dei var utselt. Kva gjer dei snille damene då? Den sender med meg prøva heim, så kan eg kome og hente mi eiga flaske når den kjem frå Italia! Kult!

Eg ynskjer alle ei god helg, og glamourbibliotekaren spesielt, sjølvsagt!

Joggerinna sa...

Då var det plutseleg fredag og i dag er det husmorglamouren som tel. Har nett betalt rekningar medan kaffien har putra og Michael Jackson har surra i bakgrunnen. Brøddeigen hevar og resten av leiligheten skal vaskast iført kvit bomullskjole.

Legg inn ei treningsøkt til og frå jobb i ettermiddag. Resten av helga går også med til jobb men satsar på eit kinobesøk i morgon kveld, piknik i sola og lesing av boka "Senor Peregrino" av Cecilia Samartin.

God helg til alle saman!

koldfru sa...

Huff, jeg ble så vemodig trist i morges da jeg stod opp og fikk med meg nyheten. Har vokst opp med MJs musikk, og han er til en viss grad "soundtrack of my life".
Kjører nedtonet glamour her i dag med silke"kaftan" og leggings (ellers klistrer bare lårene mine seg sammen...) og en søt liten bamse i grønn jade rundt halsen. Piment Brûlant på halsen og med absolutt ingen planer andre enn å nyte helgen. God helg alle!

Anneli sa...

Siste dag på jobb i dag før fem uker ferie, noe som gir en glamorøs følelse i seg selv. Har ny sort bluse som må sies å være en passende farge i dag. Dagens parfyme er Escalier á Portofino fra Dior. Den gir en perfekt cologne-effekt i det varme været.
Helgen skal brukes til bursdagfeiring av meg selv, og jeg gleder meg til kaker og hyggelig samvær med familien.
God helg alle sammen!

glamouringeniøren sa...

Fri i går, jobb igjen i dag. Det gjør jo at leiligheta er spotless når jeg kommer hjem fra jobben :)

I kveld har jeg en avtale med en ny venninne, der vi skal gå tur med hundene våre. I helga skal det dras på tur og overnattes i telt. Gleder meg allerede!

Av "glamoureffekter" har jeg spraya på Estee Lauder Bronze Goddess i generøse mengder. Synes den er så herlig etter en dusj, føler meg veldig fresh :) Et lite Hermes emalje armbånd piffer også opp antrekket som er enkelt med jeans og lilla tunika.

God!

Snosen sa...

Skal vi samme sted kanskje? Jeg avspaserer halve dagen og kombinerer den fine musikken med hytteliv og bading.
Skjørt og sandaler og Coco Mademoiselle på meg i dag. O herlige fredag!

Blondie sa...

Våknet til MJ på klokkeradioen fulgt av nyheten om at hans død. Vemodig start på dagen. En generasjonsoverskridende artist med et merkelig liv er borte.

Nesa behøver ingen spesiell beskyttelse bak skrivebordet her hos meg i dag, men forhåpentlig resten av helgen;) Luftig hvit sommerglamour med hvite bukser, lang og tynn hvit bomullsbluse med lysegrå silketopp under og litt falskt perle- og krystallbling rundt halsen.

Veldig uglamorøse ben under langbuksene. Leste at Clinique selvbruningsspray var superduper, så den testet jeg her om dagen. Dessverre skle pekefingeren litt på den vinglete trykknappen, så sprayieffekten ble en anelse uregelmessig. Har nå kuskinnsmønstrede legger og går tilbake til kremvarianten etter dette forsøket. Spray anbefales derfor ikke av undertegnede.

God helg alle sammen.
PS - skal teste Glamourbibliotekarens rømmekake i morgen, håper det funker med svensk mel!

Sally Cinnamon sa...

Her er det solbriller på kontoret siste dag før ferien. Sola stråler gjennom vinduene og det er litt vanskelig å se skjermen (jeg klager ikke altså!).

Antrekket er avslappet med hvit kjole og en muldvarpfarget cardigan. Brune sandaler på bena. Ingen smykker eller øreringer og kun mascara i ansiktet.

De neste to uker skal tilbringes i en hengekøye ved en liten innsjø på landet en totimers togtur unna. Bøker, solkrem og litt klær er med i kofferten og værmeldingen lover sol i lange tider så her er det bare å få unna det som venter av jobb og sette seg på toget.

God helg!

Epicureatricen sa...

Svært glamorøs helg venter her i København, med besøk på Lousianna og middag med venner i ettermiddag og kveld, bryllup i morgen (hvor det sikkert blir danset ekstra ivrig til MJ) og familiefest søndag - alt garnert med masse sol. Ekstra glamorøst er det at jeg kan nyte helgen med god samvitighet, vel vitende om at jeg var på jobbintervju i går og skal til et annet på tirsdag.

Nå skal jeg bake biscotti til å ha med på familiefesten, trene litt og så pynte med med silkeskjørt og solpudder.

God helg!

Britt Åse sa...

Her hersker også et visst vemod. Jeg sneket meg til en liten smule youtubing i 2 min her på jobb, og synes det er ganske underlig.
For øvrig har jeg, med glamorøs fredag i tankene - og siden jeg er på jobb på kontoret, gjort meg ekstra flid med min øyenmakeup type "sotet nøytral", og dagens helt perfekte duft er L'Artisans Eau de Jatamansi. Cologne-følelse var en bra betegnelse :-)
I helgen blir det vennefest på nydelig sted på en øy utenfor Kr.sand, og været er jo aldeles upåklagelig!
God helg alle sammen :-)

Mammadamen sa...

Sort kjole, sorte ballerinas og pudderrosa trøye under! Tross en trist dag, glad for helg og strålende sol. Det blir blant annet grilling med naboer og taleskriving til Bestemors nittiårsdag.

Ønsker deg en fin helg, Glamourbibliotekar!

Fornuftig forsker sa...

Ganske glamorøs fredag på orskerjobben idag, blå tunika (skjuler solbrente skuldre) og korte linbukser av eget design (dvs forkortet og forbedret). Små blå øredobber og bak øret - Estee Lauders Pleasures, en super sommerparfyme nå som jeg har vendt meg til den. For anledningen også barbeint så lenge jeg ikke beveger meg for langt unna kontoret. På ve til jobb plukket jeg med meg en liten skjærsminblomst, og har luktet på den hele formiddagen. Den har visnet, men lukter fortsatt.

Unknown sa...

Vi kommer til å snurre "Thriller" på DVDen hjemme:

And though you fight to stay alive
Your body starts to shiver
For no mere mortal can resist
The evil of the thriller

Ragnhild sa...

Ja, ein veldig rar start på dagen (såg det først i dag tidleg). Trist! Eg arbeider heime, med verandadøra på vidt gap og kaffikanna full av verdas beste kaffi. Gradestokken syner 27 grader, og det lovar godt for ettermiddagens/kveldens hage-sommarfest ikledd tynn sommarkjole og breibremma solhatt. Kjolen er allereie på:-) Siste arbeidshelg før ferien, dette, så eg skal nok halda ut innandørs i varmen. God helg!

Katrine sa...

Jeg ble påkjørt av et skateboard i går, og dagens ikke-akkurat-glamoureffekt er en pose frosne erter på ankelen.

Sitter hjemme og ser på MJ på YouTube og venter på at ferien skal begynne i kveld. Én hengekøye i sola og én i stativ i skyggen alt ettersom hvor den måtte befinne seg, badetemperatur i sjøen nedenfor terrassen, grillpartai/30-årslag for lillesøster i morgen, og ditto familieselskap søndag, og så bare feeeerie i tre uker:-)

God helg og/eller ferie til dere!

Anonym sa...

Jeg bare trener og trener i dag og resten av helgen..Må ha to økter hver dag om jeg skal få samlet inn nok klistremerker for å få en stygg bag ; ) Men, jeg MÅ jo klare det! Hentet brudekjolen min i går og den sitter helt perfekt. Nå henger den i stua og venter på å få bli brukt ; )Det er glamorøst, å se på den store kjoleposen ; ) Julia.

Karin sa...

Ja, en merkelig dag!

Sitter på balkongen med grønn te og radioen og ser utover oslofjorden, sikkelig sommeridyll. Glamourfaktoren er kanskje ikke den største, men i morgen tror jeg det blir shopping av ny sommerkjole og kanskje ett glass skikkelig rosè vin ;) God helg og god sommer.

Elisabeth B sa...

Glamouren her har bestått i…ikke noe, egentlig, akkurat i dag. Jeg jobbet nattskift og fikk dermed med meg den triste glamournyheten ganske umiddelbart pga pc-tilgang. Det ble ei rar natt. Hvit uniform om natta, sove om formiddagen, nytt skift i hvite klær om ettermiddagen. Glamouren har måttet vente til nå, og består i lett bukse og topp, grønn te med pæresmak i et stort krus og SOL som kommer inn vinduet her jeg sitter akkurat nå. Den blir ikke borte på enda noen uker :-) Jeg er litt skutt pga søvnmangel, men i morgen formiddag blir det fjelltur helt ute mot havgapet. Gleder meg veldig!

God helg til vertinna og alle gjestene!

Sofia sa...

Jag är just hemkommen efter en veckas minisemester med strålande sol på ostkusten (besök min blogg de närmaste dagarna om du vill ha tips på resmål i sverige). Dessutom firar jag födelsedag i några minuter till, som inleddes med jordgubbsfrukost utomhus i närmiljö från 1700-talet.

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for rapporter, alle sammen! :) Nyt helgen videre!

Populære innlegg