torsdag, august 20, 2009

Gode nyheter for Body Shop-veteranene blant oss


The Body Shop skal relansere en del av de gamle bestselgerne i høst. Forhåpentligvis får vi se dem også i Norge, og deretter skal det stemmes over hvilke(n) som skal beholdes i deres vanlige sortiment. Noe sier meg at hamstring blir aktuelt for min del, særlig fordi så å si alle produktene er blant mine gamle favoritter. Følgende er nevnt:
 • Carrot Moisture Cream
 • Banana shampoo
 • Banana conditioner
 • Cucumber cleansing milk
 • Cucumber freshening water
 • Dewberry bath & shower gel
 • Dewberry Body lotion
 • Fuzzy peach bath & shower gel
 • Green apple bath & shower gel
 • Ice blue shampoo
 • Passion fruit facial cleansing gel
Straks jeg kjenner duften av Cucumber freshening water, er jeg booom tilbake i 1992, 17 år, akkurat kommet hjem fra konsert med Cowboy Junkies. Dewberry er førstegym. Passion fruit er ungdomsskolen. Fuzzy peach er oslo-tur sammen med bestevenninne den sommeren vi fylte 14. Dette blir et hyggelig gjensyn! (gjensniff?) Og ryktene sier at produktene skal komme i originalforpakning, med grønn etikett og svart kork. Men når, det vet jeg altså ikke - forhåpentligvis i høst. Og forhåpentligvis også i Norge.

15 kommentarer:

Elisabeth sa...

Aaaaaw... Fuzzy peach var min store favoritt en gang, dusjsåpa :) Jeg er veldig klar for å raide min lokale BodyShop. (Og bor heldigvis et sted hvor disse produktene garantert vil komme ut uansett!)

Alt godt sa...

Cucumber og Dewberry vekte minner, ja. Gode tider!

Hanne sa...

Hurra for gjensniff!

Mette sa...

Green apple! Hurra!

Oslopiken sa...

Å, Ice blue shampoo - her skal det hamstres!

Lekkermunn sa...

Ojj, så mange minner. Jeg jobbet på Body Shop i perioden 1990-1993 (Torggt, Liertoppen og Tromsø) Og jeg har fortsatt et bredt Mulberry-belte som stinker Dewberry parfymeolje etter at jeg helte en hel liter over meg selv. Lukte sitter i og beltet er fortsatt like fint.
Banan Shampoo og Balsam, jojobakrem og eplesåpe var mine favoritter.

frikke sa...

Yes! Gleder meg! Dette blir nostalgia deluxe ;)

Anonym sa...

Var innom Body Shop idag, og de sa det kommer til Norge - i September. :)

Anonym sa...

Åååh, så gøøøy!! Gleder meg! Det var om å ha den største dusjsåpa fra Bodyshop med seg i gymmen på barneskolen jeg gikk på.. Blir sprøtt å lukte på dem igjen! :)

Siri sa...

Jeg blir rent rørt av dette. Bodyshop-tingene betydde mye for meg. Spesielt fuzzy peach, green apple og bananbalsamen. Hadde de ikke en bjørkeshampo også?

Marito el Finco sa...

Oj, oj, oj....dette var fantastiske nyheter! Jeg minnes sommerferiene på hytta vår på Hvaler. Sjamponering under takrenna i regnvær. Bananshampoo og balsam:) Hurra, jeg gleder meg til produktene kommer!!

Anonym sa...

YEES!! Mange her som skal stå på min julegaveønskeliste i år;) dette blir knall bra!!<3

Pål sa...

Er du sikker på at Body Shop sine produkter ikke inneholder farlige ingredienser? Jeg kjøpte noen produkt og fant noe jeg ikke var helt fornøyd med, forsøkte å reklamere på produkter på Body Shop Kvadrat og endte opp med en service som sjokkerte. Er du interessert i detaljer les mer her

De profilerer seg med en grønn profil, tester ikke på dyr osv. Men dersom produktene de har inneholder elementer som er testet på dyr av andre har da Body Shop indirekte et ansvar? Finn frem de grønne produktene du har kjøpt, sjekk innholdsfortegnelsen og se hva du finner på følgende nettsteder:

http://www.cosmeticsdatabase.com

http://www.natural-skincare-authority.com

http://www.cosmeticsinfo.org

http://en.wikipedia.org

http://www.realself.com

http://environmentalchemistry.com

http://www.encyclopedia.com

http://www.dow.com

http://www.natural-skincare-authority.com

Stoler du fortsatt på at Body Shop har grønne produkter som ikke inneholder farlige stoffer og som ikke er testet på dyr? Jeg stoler ikke på dem, de gadd ikke svare meg på mailen jeg sendte til dem en gang, regner med at jeg spurte spørsmål de ikke turde svare på.

Glamourbibliotekaren sa...

Pål: Nei, jeg har ingen grunn til å tro at de er 100% grønne. De gir seg vel heller ikke ut for å være det. De var det grønneste alternativet for mange år da det nærmest ikke fantes økologiske produkter, og de testet normalt ikke på dyr. I mellomtiden er de blitt oppkjøpt av Loreal, noe jeg har skrevet om tidligere, og det gjør meg skeptisk. Jeg er ikke fan av Loreal i det hele tatt. Body Shop-produktene er heller ikke fri for f.eks. parabener, så derfor bruker jeg dem ikke i noen stor grad. Poenget mitt i dette tilfellet var relanseringen av de gamle kjente produktene som i min ungdom var et kjærkomment alternativ til det makkverket man fikk kjøpt på Rimi. Så: Jeg liker en del av produktene deres, men prøver som regel å unngå parabener og dyretesting når jeg kjøper kosmetikk, i den grad det lar seg gjøre. Av og til blir fristelsen for stor. Miljømessig har man nok dessverre ingen garantier her. Så ingen er perfekt, hverken Body Shop eller jeg :)

Pål sa...

Enig med deg. Selv har jeg kjøpt en del produkter via USA som jeg har funnet frem til, jeg husker ikke helt adressen nå men den kan jeg finne frem hvis jeg leter litt. Uansett produktene som jeg har kjøpt foreløpig som jeg er meget fornøyd med er: John Master shampoo og balmsam, Burt's Bees Bay Rum After Shave Balm, Audrey organics og Lafes Natural and Organic. Jeg har nylig fått regning på moms og vil om kort tid sette opp en regnestykke for å se hvordan sluttsum på produktene ble. Uansett er jeg foreløig fornøyd. Forresten fikk jeg et tips på innlegget mitt om alternativ til Body Shop på www.lushnorge.com, evt. www.lush.co.uk. Jeg har selv ikke hatt anledning til å sjekke dem ut.
Til slutt vil jeg si at det er litt trist at myndighetene i de ulike landene ikke gjør mer for å lovregulere hva som skal være lov å tilsette etc. Slik det er nå er det fritt frem og det er kanskje derfor de store som Loreal o.l kan ture på slik de gjør.

Jeg kommer etterhvert til å legge ut mer detaljer om de produktene jeg kjøper fra USA på http://siifra.blogspot.com
(-:

Populære innlegg