mandag, september 07, 2009

7 grader...


... og da var det tid for jakke og skjerf, åpenbart.
Før Accessorize kom til Norge, var deres butikker obligatoriske stopp på alle Londonturer for å hamstre skjerf og votter og luer. Nå når de er overalt, glemmer jeg alltid å gå innom - det er jo typisk. På den annen side har jeg så jeg klarer meg. Men om man skulle kjøpe et nytt skjerf i høst, kan jo denne rutete varianten kanskje være noe.

9 kommentarer:

Blondie sa...

Men det skal jo bli sommer hele uken på Østlandet, ymter meteorologene. Jeg har så smått planlagt en tur på hytta i Brunlanesparadiset til helgen. Kanskje til og med årets siste bad?

Helt bortsett fra det, så var det et pent skjerf. Og ruter skal være tingen i høst, har jeg hørt. Men jeg nekter å ha skjerf før oktober :)

Joggerinna sa...

Det var kjempefint!

S sa...

Her i nord kom skjerfet på plass allerede i forrige uke. Og med litt friske farger så gir det liv til en ellers grå mandag!

Jenny B sa...

Mmm, vilken fin halsduk! Den ser varm och skön ut. Jag är sångerska och vill hålla strupen i topptrim, så jag lindar in halsen i scarves eller halsdukar året runt. Både snyggt och skönt.

glamouringeniøren sa...

Jeg har hatt votter og lue på meg hele helga og skjerf er definitivt min beste venn hele året :)

wine-fueled narcissism sa...

Jeg sverger til de grovstrikkede digre variantene, men det er litt vel tidlig for de (selv om jeg ALLTID kler på meg for mye). Da kan dette være et fint alternativ. Et slags mellom-fase-skjerf. :)

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg bruker også skjerf året rundt, forsåvidt, men kanskje mest av den lettere og mer elegante typen i de varmere månedene. Strikkede ullskjerf er deilig om vinteren! Dog får jeg fort utslett og blir rød av grov ull rett på huden, så jeg tror pashminaskjerf egner seg best. Dette rutete er ypperlig som overgangsskjerf! :D

Elisabeth B sa...

...og noen av leserne dine har 22 grader C og sol fra skyfri himmel i dag, og syns dermed hele diskusjonen om skjerf osv er irrelevant for the time being :)

Men det kommer nok en dag...!

Anonym sa...

Jeg elsker skjerf i alle størrelser og varianter, året rundt.

Et nydelig skjerf i pashmina og silke i liknende farger finner du her:
http://www.mittkashmir.no/produkter.php?view=preview&category=8&image=207

Populære innlegg