onsdag, september 16, 2009

Dag 3

Jeg er fullstendig opphengt i smykkeskrinet denne uka. I dag: Vintage David-Andersen-smykke fra 1920-tallet, julegave fra min mann i fjor. Skal definitivt brukes oftere, det er jo så nydelig.

15 kommentarer:

koristen sa...

Jeg har vært i glassfatet med gamle/rare/ødelagte smykker og funnet arvet årgangsbling! Store sølvfargete og lys kobberfargete perler med mindre swarowski-aktige glassperler innimellom. Fungerer utmerket til svart og dongeri :-) Dette er gøy og inspirerende.

wine-fueled narcissism sa...

Heldige koristen, jeg skulle ønske jeg hadde en samling med gamle/rare/ødelagte smykker! :)

I dag drikker jeg kaffe fra en av mine vakre blomsterkopper.

http://3.bp.blogspot.com/_2wh3tdGZbpI/Sqt1OlDD6oI/AAAAAAAABbw/TxKHLcOYU-4/s1600-h/P1030959.JPG

glamouringeniøren sa...

Jeg dykket inn i klesskapet i går kveld når dagens antrekk skulle legges frem (ja, jeg er så rar kan man si). Fant da frem en grå dressjakke jeg kun har brukt et fåttall ganger. Har liksom ikke følt meg vel i den, litt for pyntet på en måte. Men nå tok jeg den frem allikevel!

Tonet den ned med hvite converse, blå jeans, lilla casual bluse og et stort svart skjerf i halsen. Den sitter fortsatt på, så da har jeg kanskje kommet over skrekken min :)

Mammadamen sa...

For et flott smykke, Glamourbibliotekaren!

Jeg er litt kjedelig, kanskje ... har funnet frem en genser i silke som jeg bruker altfor sjelden fordi jeg er redd for å vaske den i stykker ... Er ikke det teit? Men har den på i dag, da!

Anonym sa...

Kan jeg spørre en ting:
Fant han smykket selv, eller visste han at du ønsket deg akkurat det smykket? Rimelig godt gjort hvis han haddde funnet det selv:-)

Glamourbibliotekaren sa...

Han fant det helt selv :) Jeg hadde ikke vært innom butikken på årevis og ante ikke at dette smykket fantes. Han har teft!

Anonym sa...

I dag har jeg tatt på meg en ring med blomster og glitter som var en gave fra en god venninne. Hun mente den passet perfekt til meg, og det har hun rett i. Jeg har bare vært litt mer nedtonet i stilen en stund.

Elisabeth B sa...

Jeg har flytta, og i den forbindelse tatt i bruk den første høstgenseren for i år, siden det er kaldere her enn der jeg kom fra. Gammel ting er genseren; ikke brukt på 2-3 fordi den var for varm til å bruke der jeg kom fra, for det meste, og derfor havna innerst underst i ei skuff.

I tillegg har jeg i dag som alltid min farmors giftering. Og i morgen har jeg kanskje kommet nederst i kofferten i utpakkinga, så da blir det noe ny-gammelt igjen. Antar jeg :)

Sunniva sa...

Jeg tok i bruk Ikon-smykket med Jomfru Maria i dag. En veldig fin vintage-sak som jeg ofte glemmer at jeg har.

k sa...

Det smykket ditt er utrolig nydelig! jeg glemte hele greia idag, stod opp altfor tidlig. Men jeg skal spise raspeball fra bestemors gamle service og bruke med sølvbestikk så da henger jeg fortsatt med. Skjønt-det bruker jeg egentlig ganske ofte...

Kaisa sa...

To ting i dag: En sort skjorte jeg fint kunne brukt oftere, og et halskjede kjøpt på marked i Zimbabwe. Det er et tresmykke med perler og tredyr. Mer morsomt enn lekkert, men kanskje jeg bruker det litt mer nå. :)

Henrikka sa...

På grunn av jobbreise i dag og i morgen gjorde jeg det "enkelt" for meg selv og fisket frem to arvede gullringer fra smykkeskrinet; den ene - med gyldengrønn stein - fikk mormor til sin konfirmasjon og den andre - med blå stjernesafir - tilhørte min eldste tante som var modist. Jeg tenker ofte at jeg ikke kler gull, men det er feil. Det ser nemlig ikke så verst ut! Fornøyd med dagens og morgendagens "oppgaveløsning".

Den grønnkledde sa...

For meg som går til frisøren hvert jubelår var det en riktig fest å besøke byens nye, organiske, frisør. Nyklippet, etter en sen dag på jobben, spiser jeg et snev av grønnsakslapskaus fra en nydelig gammel skål.

Birgit sa...

Så utrolig vakkert. Faktisk ett av de fineste smykkene jeg har sett. Sjekk gjerne ut min blogg, jeg har fulgt din blogg siden starten, og du har vært til veldig stor inspirasjon til å endelig starte min egen :).

Glamourbibliotekaren sa...

Alle: Takk for rapporter! Ser fram til flere! :)

Birgit: Hyggelig å kunne være til inspirasjon :)

Populære innlegg