onsdag, september 16, 2009

Aften

Det er knallvær ute, man burde dra ned til sjøen med en termos te og lese en bok til sola går ned... men den som har bihuler i ubalanse (post-forkjølelse) orker bare å ligge på sofaen etter jobb med halvåpne øyne. Derfor:


Stekte og rykende varme grønnsaker og eggnudler med masse hvitløk og ingefær -


- og South Park-marathon.Sånn er det her.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Det høres prima ut i snufseelendet. Minner om at det er direktesendt Rusalka fra Operaen på NRK2 kl.19.00- det vil si nå!

God bedring!

Kristine sa...

Jeg bedriver også sofa og tv-maraton, ikke på grunn av forkjølelse, men to stk visdomsjeksler som ikke lenger har opphold i munnen min. Skulle gjerne vært ute på tur/joggetur i det fantastiske været, men sofaen er definitivt et godt alternativ i kveld.

Camilla sa...

Sofatider her i heime òg, vi er visst fleire med bihôler i ubalanse. Kanskje vi kan danne ei forening :) Tenkte å varme opp litt betasuppe eg har laga. Ingenting er som varme grønsaker for haust-forskjølelse.

Hanne sa...

God bedring!

Kat sa...

That looks delicious and healthy!

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Tusen takk! :)

Kristine: Kjenner følelsen.. det gror fort :)

Camilla: Det er sesong for både grønnsaker og forkjølelse! :)

Hanne: Takk!

Kat: Oh it is!

koristen sa...

God bedring med bihulene! Velkjent problem... Grønnsakene så kjempegode ut :-)

Glamourfilologen sa...

God bedring, Glamourbibliotekar! Jeg har også bihuler i ubalanse. Da gjelder deg å kose seg så godt man kan - jeg sverger til chai-te med honning, en god film på dvd og en god bok + strikketøy (det siste sammen med mer kjedelige tv-programmer).

Populære innlegg