torsdag, september 17, 2009

Dag 4

Dag 4 i prosjektuka: Denne myke myke pudderrosa kasjmir-silke-trøya fra Maisy Bloom som jeg kjøpte for noen år siden. Jeg hadde nesten glemt den fordi den hang inni en skjorte, men i flytteprosessen dukket den opp igjen! På med den.

Og hva med dere? Henger dere fremdeles med?

24 kommentarer:

Jenny B sa...

Idag har jag också hittat en topp jag gillar! Det är en röd T-shirt med bandnamnet Tokyo Police Club, en robot och en zeppelinare på.

bergfrue sa...

Jeg tar på et vakkert gullkors jeg fikk av min nå avdøde svigermor da jeg kom inn i familien hennes. Det har for det meste hatt tilhold i skuffen, men i dag tar jeg det fram til ære for glamourbibliotekarens gode påfunn og for å minnes et godt menneske som sto meg nær.

Mammadamen sa...

Jeg har håret fullt av fine spenner. De fineste er to med sort honningsten:-)

Ønsker alle en strålende dag!

glamourlegen sa...

Hm. Temaet er jo gjenbruk, men siden jeg bor på to steder og konstant lever i skuldervesken min (snaart slutt på bare 50% samboerskap nå, gleder meg til å overta mine rettmessige hyllemeter hos kjæresten!), er det litt vanskelig å følge opp prosjektet denne gangen. I dag resirkulerer jeg en lang, deilig, myk, lysebrun ullgenser (som jeg fikk av kjæresten denne uken og som jeg har brukt hver dag fordi den er så fantastisk), men skal ta en leterunde i smykkehaugen før jeg forlater huset. Og så skal jeg lage bølger i håret med krølltang jeg fikk av lillesøster til jul et år (hittil nærmest ubrukt), og slenge på litt svart, flytende eyeliner som har ligget i dvale i mange måneder. Gleder meg til å bli fin!

Anonym sa...

På vei til Berlin for å se den store Bauhaus-utstillingen før den sendes til MOMA. Det er meldt sol, og jeg har pakket med Jackie O-solbrillene fra Ray Ban som nesten aldri får komme ut og lufte seg. De passer ikke så godt som sykkelbriller til hverdags.

koristen sa...

Den grå kjolen er på igjen idag, dessuten et romantisk, lett skjerf med rosemønster som jeg glemmer at jeg har.

Ha en strålende torsdag :-)

Hanne sa...

Lekkert smykkesett med øredobber og halskjede i dag, og en forseggjort, naturhvit bluse.

Anonym sa...

Vi henger med! I dag: sort/hvitt-antrekk med lang sort blondetrøye fra Gøteborg (knapt brukt) og Chanel-hårbøyle, også Gøteborg, også knapt brukt. Men så deilig å få bort håret fra ansiktet!

Lille My

k sa...

Jeg er med : superekslusive Dia bak øret, frangipanispenne i håret,tunika som av en eller annen grunn havner innerst i skapet og høye sorte støvler som er skikkelig blanke-eg ganske fine ser jeg nå...God torsdag til alle!

glamouringeniøren sa...

Joda, jeg henger med. Men jeg sliter litt :) Så mitt bidrag i dag ble å ta på min nye kåpe fra Acne (Median i mørk blå for de som er interessert) for første gang. Kjøpt inn for en måneds tid siden, i dag var det endelig kaldt nok og snøhvitt nok nedover fjellene til at den kunne tas i bruk. Ser for meg at den kommer til å bli flittig brukt fremover :)

Frøken Hamilton sa...

Idag går jeg for gull! En gullkjole, men i enkelt stoff og veldig enkelt snitt. Jeg synes derfor det også kan brukes i en glamorøs hverdag:) Perleøredobber og ballerinasko toppet med en nyinnkjøpt varm grågrønn jakke. Gleder meg til helg!

Elisabeth B sa...

Min 'gamle ting' er noe enkelt i dag - ei god, tykk vinterstrømpebukse! For å ha flytta nesten 2000 km har jeg kommet til et sted hvor det definitivt er september, og når antrekket er en tunikakjole må jeg simpelthen ha tykkere strømpebukse enn tidligere ;-) Stor stas, jeg har gledet meg til gjensyn med høst- og vintergarderoben min, og endelig er vi gjenforent...

Smykket er den andre gamle tingen min i dag, et hjerteformet smykke jeg fikk av bestevenninna til bursdagen for fem år siden pryder halsen.

Hurra for godt tiltak!

Epicureatricen sa...

I stede for å spesifikt ta i bruk gamle skatter, har jeg brukt litt tid denne uken til å reparere slitte skohæler, sy av-fallne knapper på skjorter og jakker og rydde opp og skape overblikk i klærene mine (inkl. å rydde bort sommerklær og finne frem vinterklær). På den måten har jeg plutselig masse "nye" klær og sko i skapet. Hvem har ikke en fin og nesten ny jakke hengende i skapet som har mistet en knapp og som derfor ikke kan brukes? Sy den på og ta den i bruk - det gir fantastisk god samvitighet!

Anonym sa...

Dagens er mitt eneste røde klesplagg, en knallrød skjorte-bluse jeg kjøpte på salg biiiillig for noen år siden. Den har jammen vært god value for money og jeg får komplimenter hver gang jeg har den på. Men jeg har et litt komplisert forhold til rødt, og den henger derfor for det meste bortgjemt i skapet. Men IKKE i dag : )
Micha

peanut sa...

I dag har jeg 'flottet' meg med nye, slacke jeans fra Current/Elliott som kom dumpende ned i postkassen i går. Over de henger en lang won hundred t-shirt og en grå cardigan fra rosa cashmere. Ikke spesielt glamorøst mao, men fryktelig komfortabelt ;)

Kaisa sa...

Henger med!
Har valgt ut en blå silkeskjorte som sjelden brukes og et par jeans som heller ikke blir brukt så ofte. De er nemlig veldig lave i livet, og dermed ikke helt jobb-sikre. Men siden skjorta er lang, så gjør det jo ingen ting.
Dessverre har jeg blitt minnet på hvorfor skjorta ikke er så mye i bruk: Den er altfor stor og baggy og rar. Tror den må syes om for å bli brukbar, og det har jeg ikke turt å gjøre enda.

Fruen sa...

Husker godt da du skrev om singletten, syns den er like fin nå som den gang jeg hørte om den første gang.

Jo, jeg henger absolutt med! Denne ideen er for meg hele essensen av bloggen din, kjære glamourbibliotekar! Imidlertid er det ikke alle dagene jeg får til å være like gjennomtenkt:-) I går var det altså det etterlengtede glasset med likør til dessert, i dag er det emaljehjerte-smykke i halsgropa. Rosa rose(!) på forsiden, Fadervåret preget i metallet på baksiden.

Skal forsøke å legge meg litt i selen til helga - da reiser jeg til Tigerstaden også, så da må vel glamourfaktoren skrus til noen hakk uansett.

(Kanskje jeg skal ta på meg nyboks og nyjakk!?)

fru winther sa...

Jeg er med! Jeg har en kjempefin hårbøyle fra Lisbeth Dahl med blomsterpynt lahet va perler i jordfarger.Og så har jeg tatt fram en kjolegensersak i lett 40-tallsstil fra Ti-mo, som jeg har drevet og spart på helt siden jeg kjøpte den i fjor høst. Fryser, det er surt og kaldt og høstlig på en "se på mens bladene råtner"-aktig måte.

Fornuftig forsker sa...

Aa, saa leit aa gaa glipp av denne uken, jeg likte det saa godt forrige gang. Paa reise blir det ikke saa mange glemte ting fra skapet, gitt. Men jeg har faktisk boerstet litt stoev av glemte ferdigheter denne uken, uten aa viten om kampanjen din, Glamourbibliotekar! Jeg har snakket litt nedstoevede fremmedspraak med stor entusiasme og dessuten oevd meg paa den gode, gamle 'gaa paa kafe alene i en kultur der det ikke er vanlig'-kunsten. Begge deler med stort hell og veldig stor glede. Og jeg har moett mange venner og kjente jeg ser altfor sjelden. Kan man boerste stoev av gamle vennskap? Et filosofisk spoersmaal.

wine-fueled narcissism sa...

Å nei. Jeg har glemt helt av dette i dag, i all studeringen. Men ok, jeg kan ta dere igjen i kveld, og servere min elskede deilig middag på våre fineste tallerkener og vin av våre lekreste krystallglass (eller, vi bruker for øvrig KUN våre fineste krystallglass, hehe, jeg er vist med hele året).

koldfru sa...

Koldfru ser at hennes forige post er preget av en noget snøvlende stil....hårbøylen er pyntet med en blomst laget av perler i jordfarger, skulle det EGENTLIG stått.

Desbee sa...

Har brukt min fine nye høstkjole for første gang i dag selv om det begynner å bli en stund siden jeg kjøpte den :)

Sunniva sa...

Jeg går nesten aldri med rosa, selv om jeg faktisk kler det ganske godt, så i dag har jeg på meg den rosa kardiganen jeg kjøpte på fretex for noen år siden, men nesten aldri bruker. Føler meg fin!

Glamourlektoren sa...

Jeg henger med! Svakt syrinfarget bukse i dag i anledning indian summer. Gravd frem fra kleskottet, der den har hengt og vært for trang lenge. Nå sitter den fint på meg - deilig! Supplerer med topp i myk, lysegrå lammeull samt svigermors vakre halssmykke i gull og perle - ganske likt ditt vakre David Andersen årgangssmykke, Glamourbibliotekar! Den mannen må du ta godt vare på :)

Populære innlegg