fredag, september 04, 2009

Glamorøs fredag


God morgen!

Her venter et tonn arbeid, men det er morsomme ting og vakker musikk, så jeg kan garantere at jeg blir sittende utover ettermiddagen istedet for å sprinte ut av døra straks klokka slår tre. Kaféfrokost, regn utenfor mitt vindu, og en kjær høstfavoritt gjennom fem år - Serge Lutens' Vetiver Oriental - er mine glamoureffekter i dag. Samt gårsdagens frisørtime med fotbad og hodebunnsmassasje. På min morgenspasertur nynnet jeg Rodgers&Harts "Manhattan", som jeg herved deler med dere i Ella Fitzgeralds versjon. Og i morgen skal en god venninne gifte seg, så da blir det bryllupsglamour i brokade og perler.


Ha en fin dag!

34 kommentarer:

Olstad sa...

Her på Toten er også hærlig regnvær. På kontoret med nye jeans, Ridestøvler, Julie Fagerholt bluse, smykker og jakke.

Deilig Te og radio. Tror dette blir en fin dag.

Håper du får en fin dag i bryllup i morgen

Anonym sa...

Grått ute, men lyst og varmt inne... Treig frokost og ljuvliga Hermès-dråper gjør at glamourfølelsen stiger. i kveld skal jeg late meg hjemme, lakke negler og se brokeback mountain på svensk tv. Resten av helga blir svært sosial og festlig :D

Nyt dagen!

Britt Åse sa...

Regn, regn og regn. Hjemmekontor i kosebukse, raggsokker og strechy solkjole (man må temperaturreguleres properly :-) )
Duft: Micallef "Gaiac" - et vidunder av bergamott, jasmine, kryddernellik, gaiactre, vetiver og vanilje. "Egentlig" en manneduft, men slikt kan man ikke la seg affisere av.
God helg alle sammen, bibl. i særdeleshet. Det blir nok supert å være i brokade og perler :-)

Grace sa...

Etter en intens jobbeuke er det at det er fredag glamour i seg selv. Går helgen i møte iført blå kjole (og matchende ringer under øynene), struttemage og røde lepper. I kveld skal jeg inta horisontalen i heimen, muligens mens jeg ser Brokeback Mountain (takk for tips, slikejenter!). I morgen håper jeg å sove litt lenge, før jeg skal i utdrikningslag til en kompis. Det blir stas! Ønsker alle en riktig god helg :)

Alt godt sa...

God morgen! Eg sykla til jobb mellom regnbygene. No pøsar det ned, men eg kom meg nokolunde tørr austover langs ring 2. Note to self: Lyse bukser og vått asfaltstøv er ein dårleg kombinasjon. Overtrekksbukser neste gong.

Ein kollega fyller 60 år i dag, og har ønskt seg makeup av meg i gåve, så den skal eg inn til henne og legge no etterpå. Min eigen glamour består av diskrete, nøytrale fargar, i.d. mineral veil over det heile og D&G The One både her og der. Eg toppar dei lyse buksene med ein svart hekla overdel.

I helga er det vårt siste loppemarked på Ila skole, så litt abstinensar og sorgreaksjonar må ein vente. I år som før vert det muffins med gullstøv på, og byens beste vaflar. Ha ei god helg, alle saman, og ha ein fin bryllupsfest, bibliotekaren!

Oslopiken sa...

Å, våre frisørtimer har nesten krysset hverandre, bibliotekar! Jeg klippet meg hos den fine, økologiske på onsdag, og er superfornøyd.
Ellers har dagen startet med voldsom irritasjon, jeg har forsøkt å melde meg ut av mitt lokale treningssenter - uten hell. Arg, hva de smarte bakmennene har funnet på for å beholde støttemedlemmene sine lengst mulig! Nå skal jeg lage meg en stor kopp te, og skrive en streng og skriftlig oppsigelse.
Helgen byr på venninnehvitvin i ettermiddag, og tur til svigers på landet i morgen. Satser på å fylle opp lagrene med tyttebær og sopp!
God regnværshelg til alle!

glamouringeniøren sa...

Sola skinner fra blå himmel og vi har tosifrede temperaturer i nord! I tillegg er det fredag og helg venter, kan ikke bli mer glamorøst enn det!

Helga skal tilbringes på landet, det skal vandres i fjellet og kanskje en og annen kantarell havner i korga. Det skal også lages årets første fårikål. Gleder meg!

Ha ei flott helg alle sammen!

Guro sa...

Det regner, men det gjør ikke noe, for jeg sitter på kjøkkenet til kusinen min, i studiebyen min og nyter livet med mac'en en kopp deilig te, og en hel dag foran meg :) Noen ganger er livet rett og slett fint.

Guro

Jenny B sa...

Strax efter att jag kommit fram till jobbet kom en regnskur. Där hade jag tur!

Idag har jag vit topp och jeans, Chanel-ögonskuggor, mörkrosa läppar och doftar av Laura Merciers fina Eau de Lune. Ikväll skall jag först på ett mjukt pass Body Balance, och därefter på teater, en intressant gästföreställning från Lettland.

Ha en fin helg, allesammans!

Glamourlektoren sa...

Deilig fredagsfølelse etter svært tidlig morgentrim rundt vakkert vann. Halv hjemmekontordag med høstens første rettebunker. Nye jeans i to størrelser mindre enn i vår - joda, det føles godt! Deilig, tynn, myk, grå ulltopp fra Noa Noa med fin halsskjæring, svigermors fine smykke i gull og med perle i halsen. En forsiktig splash av Diors Escale à Pondichéry, som jeg syntes ble litt for krydret i sommer, men som nå føles perfekt! I morgen kveld skal en liten husvenn-trommis delta i Den norske finalen i MGP-jr i Spektrum, så vi skal selvsagt inn og heie på ham og bandet hans!

k sa...

Sol og varmt vestpå idag, nyvasket hus med Durance Lavendel og klar for innrykk senere idag fra østlandet, det blir stas. Iført mørke jeans, sort skjorte, Ellenisia bak øret, Opi red på negler, og Chanel Catalina på truten - fredagsfølelsen kommer sigende her. Resten av helgen skal tilbringes på en øy ut mot havet :) God helg!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag!
Etter to dager med å stå opp altfor tidlig (midt på natta, egentlig), og toge til Oslokontoret, er det en fryd å ha hjemmekontor :)
(Flere totninger her, ser jeg, enda jeg er en svært fersk en)

Helgeglamouren startet i går ettermiddag, med bakgårdssalg hos Pax, Oktober, Spartacus, Samlaget og en haug andre mindre forlag. Det resulterte i 17 bøker for 600 kroner. Anna Gavalda, Ragnar Hovland, Haruki Murakami og Helene Uri, og fine, fine barnebøker til små nieser og nevøer. Løp og kjøp, jenter!

Dagens glamoureffekter er en gammel sommerfavoritt, Ming Shu fra gode gamle postordre-Yves Rocher, enda denne fant jeg i deres butikk i Brussel for noen år siden. Lukter fint og friskt og gir meg sommerfølelse enda det regner utenfor. Ellers er det jeans og sort trøye, og litt glitter i skjerfet som gjør susen en fredagsformiddag.

Og god te i koppen, og passe mengde jobb som skal gjøres før jeg pakker sammen og tar helg.

Kanskje blir det en test av Lekkermunns fristende sitronterte i helgen, siden jeg feirer bursdag til mandag: http://lekkermunn.blogspot.com/2009/09/fransk-sitronkake-tarte-au-citron.html

Og hvis det fortsetter å regne: mer testing av vår siste tekniske ervervelse: Nintendo Wii!

God helg til alle, og kos deg i bryllup imorgen, bibliotekar! Får vi se en flik av brokaden, kanskje?

Epicureatricen sa...

Her lever jeg fortsatt høyt på at jeg har fått jobb og nå har hatt en hel uke med bare avslappning. Det fortsetter denne helgen med spa-opphold med en venninde (http://ysb.dk/) og hva kan være mere glamorøst enn det? Før den tid skal jeg gjøre rent og så pynte meg litt (med min nye buksedrakt, kanskje?) og spise lunch med min kjære.

God helg!

Glamourlektoren sa...

Glemte å si at Ellas "Manhattan"-tolkning ga gåsehud, klump i halsen og umiddelbar New York-lengsel!

Blondie sa...

God formiddag.
Another day in paradise;)
Avvekslende sensommervær. Mørke skyer, blå himmel og plutselige skurer avløser hverandre.

Startet dagen med intense diskusjoner med elektrikere i det som var vårt kjøkken, som nå er er et krater, og som om et par uker forhåpentlig er et nytt, superlekkert og funksjonelt kjøkken med nye og energisparende maskiner. I øyeblikket lever vi campingliv med kokeplate, vanndunk, papptallerkener og hentemat.

Fredagsledig jobbglamour med grå linbukse og hvit skjorte. Kjempeperle med gullfarget fatning hengende i langt kjede rundt halsen. Hestehale på hodet og, som ofte, Allure i nakken

Gøy med bryllupsglamour, for ikke å snakke om brokade og perler. Får vi se bilde? God fornøyelse.

...og god helg :)

koristen sa...

New York-lengsel ja - den hadde jeg fra før, og den ble ikke mindre av dette! Nydelig sang (som jeg gikk og nynnet på i hele går)og vidunderlig video. Sukk... Men i stedet blir det fjelltur med venninner i helgen, ikke verst det heller. Den ytre glamouren er derfor ikke så høy, men inni er det masse :-)

God helg til alle!

Fornuftig forsker sa...

Svært fornøyd og ganske glamorøs forsker her. Det er ekte glamorøst å se enden på en lang og vanskelig periode med sykdom og problemer. Nå kan jeg virkelig nyte at alle klærne er blitt for store, og at jeg har det mye bedre enn før! Så det er selvfølgelig høye hæler, tweedskjørt (høstbuksene mine passer ikk lenger) og grønn t-skjorte idag, Pomegranate Noir bak øret og grønn- og sølv dingeldangel i ørene. Helgen blir alene med sønnen, bytur med venninner og litt generell kos. Sikkert et glass vin og en bra plate om kveldene.

Sulvis sa...

Rent bortsett fra en fin pologenser og lekker klokke, er dagens glamoureffekt de nye brillene jeg har lagt av og skal kjøpe senere i dag. To par! Jeg håper lekre briller kan være min glamoureffekt fredag om to uker, senest.

Johanne sa...

Nedtonet fredagsglamour i dag, med kasjmirgenser, kort jeansskjørt og ullstrømper. Ingen sminke ennå, og tenker at en dusj Chanel Chance passer på en grå regnværsdag.

Nyter frokost og kaffe og god tid til et hav av aviser mens min lille datter sover i vogna. Mammapermisjon gir hverdagsglamour hver dag. Kose og leke med et fantastisk splitternytt, lite menneske, lange trilleturer (gjerne med en sving innom Åpent Bakeri) og tid til å tenke over de viktige tingene i livet. Nydelig.

Katrine sa...

Glamourhelgen startet på Litteraturhuset i går, med interessant og fornøyelig blanding av litteraturprat, musikk, video og mimring med gamle venner; passende nok under tittelen "siste natt med gjengen" ettersom det blir mange måneder før jeg igjen kan henge ute på byen til etter midnatt, og det på en torsdag. I går var det kort sort kjole, sko med hæler, Erica F på øyelokkene og Mûre et Musc i nakken. I dag er det tilbake i mammabukser str XL, støttestrømper og crocs...
Bortsett fra den omfattende magen er dette barnefri helg, så gemalen og jeg skal bl.a. forsøke å legge inn et kinobesøk. Søndag er det marked mange steder, bl.a. i Solvang Kolonihager, og Yr melder opphold. Flott anledning til å hamstre noen andres hjemmelagede syltetøy og saft:-)

God helg til alle!

Frøken Detektiv sa...

Ah Ella ... nå ble jeg slik varmglad i kroppen... glamouren her er kjole som i dag ble bestemt nå kan bli hverdagsglede siden den er brukt på flere festlige tilsteldninger og fortsatt er en favoritt. Med en lang cardigan utpå og tykk strømpebukse til blir den PP (praktisk og pen) Ellers så består dagen av husvask, en titt på NRKs nye barne-tv serie Fjellgården i Trollheimen hentet fra hjembygda mi og ja det ligger nok an til høsten første fyr i peisen ... :) God helg til alle!

S sa...

Sol i nord etter mange dager på rad med regn. Bare det gir fin glamour-følelse! Har på dongeribukse, sort T-skjorte med lilla jakke og skjerf. Og Miracle på halsen, diskret sminke og noen enkle hårnåler i ellers løst hengende hår. Planene for helgen er tur i skog & mark, samt litt maling her og der.

Christine sa...

Det er ikke så glamourøst å rydde, handle og vaske. Men etterpå vil det definitivt føles veldig glamourøst. Det er jeg sikker på. Da blir jobbebuksa også byttet ut med tykke strømpebukser og en liten lilla Odd Molly kjole. En god-duft er alerede på - Sacré fra Caron.
Helgen blir rydding i klesskapet, svigerinne og niesebesøk, sushi og fotballcup.

Men nå lurer jeg mest på om det er litt for tidlig, og litt for høst å finne frem de lange støvlettene...(og legge vekk sandalene...) SUKK.

Elisabeth B sa...

Herlig bilde av Audrey i dag - hun minner om Kari Bremnes på kaia, eller noe :)

Uansett: Dagens glamour startet egentlig i går, for å være helt ærlig. Da var det en telefonsamtale som ga langt bedre nyheter enn jeg kunne forestille meg og jeg svever enda - ser ut til at det blir flytting og ny (drømme)jobb om ikke lenge :) Hurra!

I dag består glamouren i gjensyn med en gammel Chanel-leppestift jeg hadde glemt, en dæsj med en (for meg) ny parfyme som heter Parfume Au The fra Bvlgari, som jeg tror kan bli ny favoritt - og varme sokker på beina! Det er nemlig første dag i høst med sko jeg har sokker inni, til nå har det gått i småsko og sandaler. Jaja.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle gjestene!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for rapporter, folkens! Keep'em coming!

Gammelt bilde av kjolen kan ses her, og skoene er byttet ut med noen som er litt buttere, men i samme farge (Gabor).

Skolebibliotekaren sa...

En smule glamor i dag med røde negler og ellers varme klær som holder komforten (og humøret) oppe på mitt kalde bibliotek. Min kjære bror kommer innom på "kjøre-forbi-på-vei-hjem-besøk" i kveld og jeg tenker å tilby vegetarbrød, kaffe og byggmelsskjeks med myye kokesjokolade, så han holder seg våken helt hjem! God helg!

koldfru sa...

Nydelig kjole, glamourbibliotekar! Kos deg i bryllup :D
Her er det også regnværsdag, og jeg har den obligatoriske røde lebestiften, gul "oljehyrejakke", myke lilla bukser fa noa noa og en svart strikkekjole fra ti-mo med knapper i halsen, langt perlekjede og "Coco" bak ørene. Comfy glam :)
I helgen skal jeg rusle på Bakklandet med venninne, pakke vekk sommerklærne, drikke vin og te og se 1.sesong av "Mad men".
God helg!

glamourlegen sa...

God ettermiddag, og god fredag!

Med meg er det enten alt eller ingenting - og i dag er nok en "ingenting"-dag på den ytre glamourfronten. Nettopp sovet en stakkarslig time etter lang nattevakt (døgnvill så det holder), så regner med at det blir en slapp kveld for min del. Kjæreste er kysset avgårde på hyttetur med gutta, så eneste plan for helgen er å NYTE at jeg har fri og prøve å gjøre det beste utav at jeg bor midt i denne deilige byen. Og så finnnes det fine venninner og en liten (snart voksen) søster å gjøre koselige ting med.

Håret i bustete hestehale slengt sammen før jeg begynte på jobb i går ettermiddag, ikke engang giddet å rense ansiktet, men koser meg veldig i deilig myk pysjbukse fra Victoria´s Secret, morgenkaffe, bok (The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society), D2, A-Magasinet, diiiger cd-samling (kjære er dj på si, hurra!), og et stort smil.

Natten bød på litt liv, noe død, litt galskap og mye humor, føler meg heldig som har en sånn jobb.

Kos deg i bryllup - noe av det fineste som finnes!

God helg alle sammen!

Bergfrue sa...

For en herlig blogg dette er! Nå har jeg kikka rundt, og hva finner jeg? Ublanda hygge og lave skuldre. Det siste som en følge av det andre, kanskje? Takk glamourbibliotekar, verden trenger mer av dette! (Litt voldsomt dette, men siden det er fredag...:))

Glamouren her er en tur til mine kjære i Oslo i helga. Der skal jeg blant annet gå på utkikk etter interessant og vakker veggpryd, dvs plakater. Kanskje noen kan tipse om hvor slikt er å få kjøpt?

God helg til alle!

glamouringeniøren sa...

Kjolen var nydelig, ha en flott dag i morgen! :)

Bestemte meg plutselig for å slutte en time tidligere i dag, så om noen få minutter tusler jeg hjemover. Helt impulsivt skal jeg også plukke opp litt sushi på veien hjem. Det skal nytes på balkongen i sola i en stille stund før jeg pakker i bilen og kjører på landet. God helg igjen!

wine-fueled narcissism sa...

Gledelig glamourøs fredag!

Jobbhelg (den første faktisk, i ny jobb i te-salong) til tross, fredagsfølelsen er deilig. Jeg og min bedre halvdel har hjemmekontor i dag, og smiler til hverandre fra hver vår side av spisebordet. Han koker kaffe, og jeg lager smørbrød.

Snart er jeg ferdig med "leksene" mine (seminarlederen min kaller det faktisk det), og skal stelle meg litt for å rusle ut på en liten handlerunde. Jeg trenger en ny rød leppestift (hurra!), samt noen bursdagsgaver. Da skal jeg være glamourøs med oppsatt hår, perler, Euforia på halsen, høye støvletter, og forhåpentligvis røde lepper.

:)

Maria sa...

Firar första fredagen i september med en vemodig droppe Guerlain Mitsouko bakom örat. Dagen har för övrigt mest handlat om att skriva ansökningar. Nu ska jag varva ner inför helgen, då många, långa timmars arbete väntar.

Unknown sa...

Ååh så deilig med 'Manhattan', man blir så glad av den :) Jeg har hatt hjemby-hjemmekontor i dag pga tannlegetime, og på vei hjem fra tannlegen stakk jeg innom Fretex. Fant 4 middagstallerkener fra Figgjo (de blomstrete) til 15,- stk, og en nydelig Art Deco lampe med 5 feilfrie glasskupler til kr 300,-! Hurra for Fretex i små byer! :)

Kathrine L sa...

Første bytur med ny verdensborger i vogn i dag. Vi rakk både shopping og en god kopp cortado. Mor har plutselig fått plass i de gamle klærne igjen, og byturen ble gjennomført i korte khakis fra Massimo Dutti, blå genser fra Sofie Faroh, gammel og falmet favoritt-trench fra Sportmax og karamellfargede loafers fra Rizzo på bena, som også har fått normal fasong igjen;) Store hvite perler i ørene og minimalt med sminke, kun litt maskara ( mørkebrun, ikke sort)og kremrouge fra MAC.
Vel hjemme igjen skal det lages tysk Pflaumkuchen og plummesyltetøy av plummene vi plukket i hagen i går:) Perfekt fredag med andre ord:)

Populære innlegg