fredag, september 25, 2009

Glamorøs fredag


God morgen, alle sammen!
Her gjør jeg meg klar for mediaseminar med spennende foredrag om det ene og det andre, og i pausen må jeg frese litt rundt i butikker for å kjøpe noen små presanger - også bærer det til Gardermoen. Et lite pust i bakken i mer landlige omgivelser blir nok fint, rain or shine! "On the road" er med, selv om min lille helgetur ikke nødvendigvis blir noe manifest for en ny beat-generasjon, og ellers har jeg planer om å investere i høstens leppestift - som kanskje blir Dior.

Ha en strålende dag!

25 kommentarer:

Anonym sa...

Fikk endelig sett Coco før Chanel i går og har tatt på meg Chanel Chance i dag til ære for Coco og den gamorøse fredagen.
God helg!

TerraDiva sa...

Deilig start på min glamourøse fredag fikk jeg ved å sove en ekstra time med god samvittighet.Luftet hundene i klar frisk høstluft, og laget meg en deilg latte etterpå. Godmorgen-telefon fra Mannen som er utenbys på seminar, men heldigvis kommer hjem igjen i ettermiddag.Skal jobbe hjemmefra idag før jeg skal ut i et hyggelig og interessant møte med en favorittkunde. I ettermiddag skal jeg på bursdagsmottagelse til en tidligere kollega.Vet ikke hva jeg skal ha på meg ennå, men tenker det blir kjole eller skjørt og hæler i dag. God helg!

fru Storlien sa...

Gårsdagen ble avsluttet kl tre i natt og dagen i dag har alt vart i flere timer. Det mest glamorøse i dag blir ikke å hente ny radiator til bil, men snarere en sofakollaps med hvitvin og god bok i kveld. Nå er det tid for dusj, sminke og pene klær. Og snart snart er det høstferie her også. Forresten takk for tips om Lessingbok - hun er en fantastisk forfatter og denne skal definitivt leses!

Glamourgermanisten sa...

God morgon!

Tidleg opp førte til ekstra fin frukost med nypressa appelsinjuice og godt pålegg. Grunna høljregn ute, førte det til ein litt uplanlagt heimekontordag. Å sitte med kjøkenbordet og jobbe med nytrakta kaffi og min kjære innan rekkeviddet, er særs koseleg.

Seinare i dag skal det handlast litt godsakar til kveldens gullrekke-kveld med god venninne. Elles byr helga på jobbing og eit kinobesøk der "Young Victoria" skal til pers.

Ynskjer alle ei fin og haustleg helg og Glamourbibliotekaren god tur på reisa. :)

Nanne sa...

Hadde fullstendig glemt at det var glamorøs fredag i dag, men det er bare tredje arbeidsdag etter en laaang Hellasferie (og bryllup), jeg får skylde på det;)

Her i nord er det kaldt, regn og vind, så antrekket er vel mer praktisk enn glamorøst - smale, mørke jeans, sorte kilehælstøvletter, sort finstrikket polo og beigemønstret skjerf.

Helga innledes med gitarkonsert i kveld, og i morgen blir det tapas med venner på stedets bar og spiseri.

Ha en fin helg!

HildeSofie sa...

En svært kort hjemmekontordag er i ferd med å avsluttes (halve kontoret avspaserer i dag, etter sjefens påminnelse om at vi må holde timetallet lavt nå som vi nærmer oss nyttår - og vi tar jo sjefen seriøst når han kommer med slikt!), Kjære har enda ikke stått opp, så det blir nok en sen brunch på oss etterpå.

Antrekket er foreløpig nattkjole og tykke strømper, duften er Ode a l'amour fra Yves Rocher.

Helgen er ikke planlagt enda, men hvis været holder blir det en tur i skogen/på fjellet en av dagene, og jeg gjetter på at det nok blir litt vin og god mat også :)

I dag er planen å kjøpe fint brevpapir og sette meg og skrive et ekte brev til en god venninne. Uendelig mye hyggeligere enn en sms eller epost i ny og ne!

Ha en fortreffelig helg alle sammen!

glamourlegen sa...

Opp før seks denne fine fredagen, i full gang på jobb. Hilst på alle pasientene mine, ser ut til å bli en hyggelig dag. Ytre glamour er lik null siden jeg hadde 10 min på meg fra vekkerklokken ringte til jeg satt i bilen, men det tar seg vel opp. Kosekveld med kjæresten i går, blir hyttetur med god venninne i helgen. Frisk, salt sjøluft, svaberg, vind, måkeskrik, vin foran peisen, deilig mat, gleder meg!

God helg alle sammen!

Anonym sa...

Hermès, odd molly og lee drar opp glamouren på noe som ellers blir en ganske ordinær dag. Tenkte å innlede helga med en treningsøkt, samt et lite besøk hos en venninne.

Ellers skal jeg feire meg selv til gangs på lørdag :)

En riktig god helg til alle!

Fersk bibliotekar sa...

Jeg er snart ferdig med min andre arbeidsuke som nyutdannet bibliotekar. Dette er moro! Helgen skal brukes til å sove, slappe av og lese bøker. Kroppen er ikke helt med på arbeidlivets tidlige morgener, men det kommer vel.

Jeg har en nydelig hjemmestrikket kjole med marius-mønster i dag, og helgefølelsen er stigende.

God helg, og god tur :)

Fioljenta sa...

Dagen i dag ble med ett ekstra glamorøs da jeg våknet opp til rødgylne blader på trærne utenfor vinduet! Høsten står for tur, og jeg gleder meg til å tulle meg inn i strikkesjal, gode gensre og støvletter. Frøkna står i dag på trappene til en god høstferie som skal tilbringes hjemme i mammas hus, til stor glede for en utflyttet student som nå har levd alene i snart en måned.
Antrekket består av stripete skjorte, blå jeans og varme sokker, med en dæsj av yndlingsparfymen i halsen. God glamorøs fredag til alle!

Elisabeth B sa...

Glamorøs fredag ja, det er jo i dag! Her startet glamouren med frokosten: ferskt og hjemmebakt brød, som ble ferdigstekt rett før sengetid i går. Litt mer glamour i parfymen, The Au Vert fra Bvlgari, som er min nye favoritt. Klærne er tilpassa været, dvs gir varme og farge (begge deler mangler ute!). Og en varmrød leppestift fra Chanel preger leppene:)

Ute er det regn og grått og relativt kaldt, og det første snefallet på de lokale fjellveiene falt i går... MEN jeg klager ikke, for jeg skal på hyttetur i helga, hytta ligger ved havet og har fjell rett bakom! Da blir det nok en fottur ut i høstfargene samme hvordan været er.

God helg, alle sammen!

frk. Frydefull sa...

Lite glamorøs start på dagen - hvorfor er det noen mennesker som alltid må klage? Kunne virkelig ønske at vi (for det gjelder vel egentlig de fleste) kunne bli flinkere til å se de store linjene … Det er som om noen liker å ikke like … I kveld blir det kino med min bedre halvdel. I morgen er det meldt om flott vær her sør, men det er jobbmøte - på en lørdag! Men akk - det er spennende ting på gang, så er villig til å se forbi det. Skal detoxe og downloade meg selv med friskpressede appelsiner, saltskrubb og trening før familiebesøk i høstferien! God fredag!

Fornuftig forsker sa...

Dagen har startet ganske bra her, med kaffe, avis og pakking før høstferie med hele storfamilien i klart høstvær. Litt glamour med ny parfyme - Midnight Poison innkjøpt på siste reise, prøvde den på utreise etter å ha lest om den her, kjøpte den på hjemreise. Den er akkurat min type parfyme. Dessuten mørkeblå olabukse og hvit genser, men med pene hvite øredobber, nytt hvitt og grønt sjal (folklore-type) og ny mørk turkis fløyelsjakke. Ferie blir mer glamour, med mindre familiesamlingen antar et altfor sterkt farsepreg. Et par gode bøker er med for å ha noe å trekke seg tilbake med når barna sover. Og hvis ikke bøker er glamour, så vet ikke jeg.

koristen sa...

Ytre glamour består av rosalilla golfjakke over ellers svart antrekk, en fjollete men søt "pelsdottbrosje", litt arvet gull og roseparfyme fra Body Shop. Hyggelige møter med leverandører og kunder idag, ellers blir helgen familietreff, skogtur, bøker, i kveld gullrekka. Da kommer jeg til å sovne, men sånn er livet ;-) God helg til alle!

glamouringeniøren sa...

Fullt styr på jobb her på formiddagen. Endelig en liten pust i bakken nå, håper resten av dagen tillater et par til :)

Følte meg veldig glamorøs på vei til jobb i dag, iført mørkebrune flate støvletter, svarte "tøy"-jeans fra Acne og min nye mørkeblå vinterkåpe fra Acne. Et stort svart ullskjerf surret rundt halsen, 3 grader ute, blå himmel, høstsol og rimfrost i gresset. Plukket opp en take-away kaffe på veien og koste meg veldig.

Vel inne på kontoret og under vinterkåpen er det en hvit skjorte og en stor lodden svart golfjakke fra Acne (har virkelig falt for deres høstkolleksjon i år). Av skjønnhetspryler er neglene mørke med Rouge Noir fra Chanel og jeg dufter av Hermes Kelly Caleche.

Helgen byr på en liten høststorm her oppe, så jeg har ikke planlagt noen spesielle aktiviteter. Kanskje skal jeg prøve meg på å bake, det er en ting jeg har lyst til å bli flinkere til.

Ha ei god helg alle sammen!

Siri sa...

Her har det vært en glamorøs fredagsmorgen i veldedighetens tegn, den britiske organisasjonen Macmillan Cancer Support arrangerer "The World's Biggest Coffee Morning", hvor du rett og slett inviterer venner og kolleger på en kopp kaffe og kanskje litt å bite i, og så donerer gjestene en selvvalgt sum til Macmillan. Veldig bra og koselig idé, sikkert noe Kreftforeningen kunne gjort med hell i Norge :) Jeg bakte scones og kanelkjeks, brygget litervis med kaffe og stilte stuebordet til disposisjon, og det kjennes veldig glamorøst ut å kunne støtte en god sak før frokost!

S sa...

Pga. jobbmøte på et legekontor droppet jeg parfymen i dag. Men dagens glamour består i å få montert opp den nye senga på det nyoppussede soverommet. Gleder meg sånn til å få det ferdig!

Skal forøvrig forsøke få tid til å nyte høstluften og de vakre fargene på trær og lyng.

God helg!

Christine sa...

Startet ganske uglamourøst med en telefon "hvor er du - vi begynte for 10 minutter siden" da jeg satt hjemme i joggebuksa og hadde akkurat startet min hjemmekontordag, og egentlig skulle vært på et møte. Heldigvis bare 10 min unna med bil, så hals over hode ut av joggebuksa, på med sminken og avgårde.
Møtet gikk fint.
Jeg tok på meg min nye lysegrå casmeregenser, jeansskjørt og svarte, høye støvletter og skinnjakke, en lite dash Aqua di Parma "Iris nobile" og følte meg ganske fin, selvom det gikk litt vel fort...
Helgen blir brukt til litt av hvert, blant annet en tur på Astrup Fearnley museet, husarbeid, sushi, videre klipping av hekk og busker og etter all sannsynlighet en tur eller to til skogs.
Nå blir det litt mer jobbing, så er det helg og nødvendig husarbeid som må gjøres.

Blondie sa...

God formiddag.
Jeg begynner så smått å innse at sensommeren går mot sin slutt selv om trærne fortsatt i stort sett er grønne her på mine breddegrader. I dag har jeg noe motstrebende lagt et sjal rundt halsen. En favoritt i glamorøs muldvarpbrun utgave med sølvtråder i. Men fortsatt nakne tær i svarte sandaler og fin mørk neglelakk.

Har tilbrakt formiddagen foran skjermer fulle av gull og glitter av det ekte slaget, til høytravende priser, i sterk kontrast til egen fredagsglamour i form av svarte leggings, en myk vinrød bomullstunika og et lekkert kjede med store kuler av forskjellige slag fra Indiska til den nette sum av 79 kroner. Skikkelig effektfullt.

I morgen skal jeg ut og kjøpe noen nye krus til det forhåpentlig snart ferdige kjøkkenet (etter 3 uker uten kjøkken finnes det ikke mange vettuge takeaway-steder vi ikke har frekventert). Ble litt sugen på de nye Mon Amie som Glamourbibliotekaren viste på bilde her om dagen, takk for tipset. Har de hank?

God helg!

Alt godt sa...

God ettermiddag! Dagen starta med ein lang og deilig morgon, eg fekk sove litt lenger og er glad for det. Møte hos ein leverandør kl. 10 var hyggeleg, oppvarting og gode idéar over bordet gjorde meg i godt humør.

Antrekket i dag er svart tunika med paljettar og beige besetning, og beige kort bukse med brodert kant nederst. Dagens duft er Montale Aoud Flowers, eit minne frå Paristuren i sommar. Neste fredag skal eg til Paris igjen, på parfymemesse! Det blir gøy, eg har til og med fått bytta hus, slik at eg slepp å betale for hotell. Ikkje-samtidig bytte, eit husvære på 50 kvm på Montmartre. Deilig!

Eg ynskjer alle, og bibliotekaren i sær, ei fin helg.

Kaisa sa...

Rolig morgen her også, selv uten hjemmekontor. Glamouren består av mosegrønn 50-talls-kjole over en hvit bluse med trompetermer, brunt belte i livet, brune strømper og brune court shoes. Når jeg ser meg selv i speilet, tenker jeg på Robin Hood i Disneyversjonen (når han gifter seg, og har hvit skjorte under den grønne vamsen). Ikke helt det bildet jeg hadde tenkt å skape, men never mind. :)
Helgen begynte litt i går, med Elvelangs-vandring langs Akerselva i går kveld. Koselig og stemningsfullt!
Helgen vil gå med til opprydding av både det ene og det andre, tenker jeg.

k sa...

grått grått grått her vest-og tok meg selv i å oppdage at dagens antrekk var like grått, så da blei det lilla strømper, litt Lyngaardbling og rødt skjerf i tilegg. Trenger jo ikke å gjøre det værre enn det er :-) "gammel"Chloe på halsen, nå Amagasinet og sofa, herrlig! God helg!

Britt Åse sa...

Begrenset ytre glamour hos meg i dag, selv om det oppleves ganske greit at håret er blitt så langt at jeg kan samle det i spenne på bakhodet, og med grønne dinglekuler i ørene til, føles det feminint og fint. Nøytral sminke, og den deilige Bvlgari Black både her og der.
Helg uten faste planer står for døren. Deilig!

Glamourlektoren sa...

Trene, pynte seg, jobbe litt og så til hyggelig frisør som gjorde underverker med hår slitt av sol og saltvann. Så hyggelig middag med venninne, og fiolinkonsert med ingen ringere enn Viktoria Mullova, russiskfødt stjernefiolinist. Rent Bach-program sammen med cembalisten Ottavio Dantone. Var så fint! I morgen blir det møte med en annen stor stjerne - Julia Kristeva på Litteraturhuset i Oslo. Så blir høykulturell week-end dette! Skal balansere med å sitte på svaberget på jordnære Tofte og nyte siste rest av sommer!

lene sa...

ai, veldig seint; men fredagen var så glamourøs at; det var en arbeidsfri dag nemlig. tilbragt i frisørstol, sammen med mamma og i festlig lag med god mat, med "den nye" chanel-prøven alle goodiebags inneholder nå for tiden, på, nyfrisert hår og nye sko med hæler. åh. jeg drømmer fortsatt om den :)

Populære innlegg