mandag, oktober 26, 2009

Dagens kjole

Dagens kjole er fra Cabbage & Roses, og den er altså i salg nå i høstens katalog - nøyaktig førti år etter at mamma sydde helt makne til mine storesøstre til jul (selv var jeg ikke påtenkt engang). Så dette er egentlig et tips til dem - nå kan dere trygt kle dere i grønnblå ruter med Peter Pan-krage igjen!
9 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, så festlig!

Glamourlektoren sa...

Stemmer at dette var på moten for 40 år siden! Jeg hadde en tilsvarende i røde ruter på min første skoledag på slutten av sekstitallet. Og stilte i tillegg i kort, praktisk panneluggsveis..! Tror nok denne kjolemodellen ikke er helt tingen på meg i dag - men på en helslank dame med litt løselig oppsatt hår og Kari Slåtsveen-briller kan det nok bli litt sånn lærerinne-stilig!

koristen sa...

Haha, barndomsminner var det første jeg tenkte også. Herlig! Selv hadde jeg gjerne varianter med rødt i, kjoler og skjørt :-)

wine-fueled narcissism sa...

Helt fabelaktig! Men jeg er redd for at jeg hadde møtt noen undrende blikk om jeg hadde ikledd meg denne kreasjonen i sosialt lag her i hovedstaden... :)

Leila sa...

Haha, de var jo jammen helt like også:-)

ANNEPÅLANDET sa...

Ribbestrikkede krepp-strømpebukser i sort eller hvitt pluss sorte lakksko var viktige accesoirer for førti år siden, gjelder det fortsatt? Og sveisen?

Christine sa...

Hadde en lignende jeg også på 70 tallet. Absolutt hyggelig å tenke tilbake til det, og absolutt sikkert at jeg ikke hadde ikledd meg en slik i dag. Denne kjolen passer definitivt best på de under 10 år.

Akkurat passe Frø sa...

Herlig!!
Eit einaste stort *KNIS* frå meg!

:O) FrueFrøet

Glamourbibliotekaren sa...

Konklusjon: Alt kommer igjen! :)

Populære innlegg