lørdag, oktober 10, 2009

Fin lørdag

Lomografistemning i Slottsparken i høstløv og sol på en lørdag formiddag, Charlie Parker og andre Woody Allen-filmklassikermelodier på øret, og myser man litt med øynene og putter hendene i lomma på frakken og trasker avgårde på måfå, er det nesten som å være i Central Park. I en Woody Allen-film. Jeg har nevnt det før, i forbindelse med spaserturer langs Akerselva med Blossom Dearie på øret - om høsten. New York er fint om våren, varmt og fint om sommeren, iskaldt og fint på vinteren - men aller ALLER finest på høsten. Oslo også egentlig. Å ha sitt eget soundtrack når man beveger seg rundt i verden er uvurderlig.

Ha en fin lørdagskveld, kjære lesere. Her blir det film og et eller annet med koriander på. Og nedenfornevnte plate, dette blir en bra aften!

2 kommentarer:

Karin sa...

Kjære glmourbibliotekar, jeg var også ute og gikk i Slottsparken i dag og fikk en skikkelig NY følelse. Fint bilde!

Høsten har vært nydelig i Oslo i høst og jeg må si at gleden over å bo i en så fin by på en dag som denne er stor. Når turen ble kombinert med skikkelige pannekaker på "Åpent bakeri" og en tur innom Litteraturhuset ble det i hvert fall ingen klager fra meg. Kvelden skal nytes med hjemmelaget Salsa og den nye plata til Minor Majority, god helg i ekte Oslo og NY ånd ;)

Glamourbibliotekaren sa...

Høres fint ut! :)

Populære innlegg