lørdag, oktober 10, 2009

O lykke

Mine mange yndlingsband er mer eller mindre oppløst eller døde eller noe - men så er det plutselig noen som gir ut plate etter mange års stillhet. Prefab Sprout for eksempel, som jeg har skrevet om opptil flere ganger her tidligere (senest i forrige uke). Plutselig kommer de med ny plate. Og på den plata finnes en av de fineste sangene jeg noensinne har hørt av dem. Å Paddy. Du har ikke glemt det!!

4 kommentarer:

wine-fueled narcissism sa...

Jeg hadde aldri hørt om disse, før jeg tilfeldig kom over den siste platen. Det er så fint og oppdage ny musikk, og disse har jo virkelig fått glimrende anmeldelser, etter hva jeg har hørt! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Åjaa, de er et svært kritikerrost band. Paddy McAloon er en veldig begavet mann, både som komponist, tekstforfatter og vokalist. Plata "Steve McQueen" fra midten av 80tallet er en KLASSIKER, og oppfølgeren har også mange fine låter. Hør på låtene jeg la ut i bloggen i forrige uke! :)

wine-fueled narcissism sa...

Ja det må jeg si. Dette var en gledelig overraskelse. Det eneste er at jeg tar meg selv av å fnise ørlittegranne av de unektelig pompøse tekstene deres. I hvertfall på den nye plata. :)

Glamourbibliotekaren sa...

Åh, jeg synes det er flott :)

Populære innlegg