onsdag, oktober 07, 2009

Frem fra glemselen:


Dette bildet ble tatt dagen etter at jeg kjøpte min mobiltelefon i slutten av juli 2005, og det ligger inne på telefonen fremdeles.

Jeg tror det er i fergekø mellom Vestnes og Molde. Det var grått og kaldt. Vi satt i bilen og drakk te og hørte på Wasabi i P2, og jeg leste litt i Hitchhiker's Guide to the Galaxy. På taket: To sykler. I bagasjerommet: Telt og soveposer. Vi cruisa nordvestlandet og Møre rundt, kjøpte gamle bøker i bokbyen i Fjærland, kjedet oss i et forblåst og lørdagskveld-folketomt Ålesund, leste Donald, grillet ostesmørbrød med stormkjøkken, kjøpte postkort på lokale små kolonialhandler og sendte til venner og kjente, og våknet hver morgen med de verste opphovnede teltluft-ansikter - derav uttrykket campingtryne. En fin ferie! Med telt kan man virkelig feriere etter spontanitetsprinsippet.

7 kommentarer:

Frøken Hamilton sa...

Det hørtes ut som en veldig sjarmerende ferietur! Jeg liker så godt at man kan hygge seg uten å måtte reise så eksotisk langt avsted eller ta inn på de dyreste hotell.Fint for både lommebok og miljøet..I tillegg har jo Norge så mye vakkert å by på!

Alt godt sa...

Å, fine Wasabi - no kjente eg at eg saknar det programmet. Det året der var eg på statsstipend (dagpengar), og høyrde på det kvar dag.

Glamourbibliotekaren sa...

Frk Hamilton: Absolutt, det er jo alltids noen steder man ikke har vært på. Neste gang: Eplesightseeing i Hardanger!

Altgodt: Ja, det er mange som savner det programmet. Heldigvis dukker det opp repriser med jevne mellomrom i NRK Gull!

S sa...

Vi campet i sommer med tre barn - stor stas for de små og egentlig veldig lettvint! :-) Og vi behøvde ikke senke hygiene-nivået, da alle campingplasser vi besøkte hadde flotte sanitæranlegg.

Hva angår boka, så vurderer jeg å gå i gang med den på nytt. Ga siste gang opp for en ti års tid siden, men så har jeg den på engelsk da...

Glamourbibliotekaren sa...

S: Ja, gå i gang igjen! Den er kjempemorsom - også kan du se filmen etterpå, der Sam Rockwell gjør en uforglemmelig Zaphod Beeblebrox! :D

Fruen sa...

En ferie etter min smak, det der:-) Litt mal apropos (kom på det pga ostesmørbrødene): Er Glamourgemalen også vegetarianer?

Glamourbibliotekaren sa...

Nei, han er ikke veggis, men spiser mye vegetarmat av fri vilje. Og er glad i kylling :)

Populære innlegg