onsdag, oktober 07, 2009

Glamourbibliotekarens tanker omkring et nytt produkt:


Etter å ha tilbrakt sommeren med malekost i hånda, kan jeg ikke akkurat si at den nye makeup-kremen til L'Oreal frister spesielt mye. Nå er ikke jeg noen tilhenger av foundation i utgangspunktet, men at deres nye produkt skal rulles utover huden... da mangler det bare at de lanserer en tykk sparkel concealer i tubeform som skal klattes på ujevnheter og skrapes glatt aller først, før man ruller på maling foundation. Også bør man kanskje ha en maskeringstape som man legger langs hårfestet og rundt brynene før man setter i gang. Noe sier meg at dette er nok et produkt som er beregnet på de som lever livet sitt i sterkt lys foran kamera, og ikke for oss som er ute i dagslys og går tur i regnet og raker løv og snubler rundt i by og grend. Selv om det blir markedsført som om det er redningen for alle stakkarer som ikke har naturlig airbrushed hud, det vil si 100% av oss. You're worth it, liksom.

16 kommentarer:

Princess of many sorts. sa...

Hei
Det var en bra kommentar, kan ikke fordra sparkel selv:)huden min får ikke puste:)
Ha en fin dag, SP

sg sa...

tihi. Dette var morsomt. Må si jeg er skeptisk til et slikt produkt selv. :P
Tror nok huden min har det best uten masse sparkel og maling.
Ha en fin onsdag!

Anonym sa...

Jeg er nyfrelst mineralsminkebruker. Aldri mer sparkel!

Hanne sa...

Jeg har ikke hørt om dette produktet før, men hvis det følger med en bitteliten malerull... Hm, hørtes jo unektelig litt søtt ut.

Likevel - neppe noe for meg. Jeg er ikke for disse heldekkende alternativene.

Helene i enga sa...

En produktomtale jeg kan assosiere meg med ja :-)

Eirin Edvardsen sa...

Ho ho! Jeg simphelten elsker sånne nye sminkepåfunn, og ofte faller jeg for sånne og kjøper. Ikke alltid er jeg like fornøyd med kjøpet. Dette er en sånn typisk ting jeg kunne funnet på å kjøpe før, med den lille malerullen, men nå har jeg også gått over til mineralpudder. Er veldig fornøyd med det.

Anonym sa...

Ti hi... lo godt av din fantastiske beskrivelse av produktet.

De kunne like gjerne solgt heldekkende gummimasker.

peanut sa...

Hahaha! Jeg bruker så å si aldri sminke (er alt for glad i å sove lenge om morgenen), men denne kunne jeg helt klart kjøpt bare for å teste rulleprinsippet! Dingser er gøy! ;)

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg husker hvor vanskelig det var å rulle maling pent i kriker og kroker og hjørner og rundt vinduskarmer, hvordan man må bytte ut rulla med pensler - og hvordan skal det da gå når man ruller på foundation omkring neseborene og øynene... haha, jeg ser for meg katastrofale resultater for min egen del i allefall. Jeg tror jeg holder meg til glitrende øyenskygger og skinnende leppestifter! Det kan jeg, i allefall :D

Anonym sa...

Hør hør!

Det virker som l´oreal egentlig tenker at vi ikke fortjener noe særlig når de sier "fordi du fortjener det". Vi får som fortjent når vi gang på gang går på markedsføringa deres og kjøper produktene;-P

Hvis du har flere vanskelige hjørner og karmer å male, Glamourbiblotekar, så kan du jo bruke den lille rulla som hører med til foundationen (kan ordet "dekk-krem" komme til heder og verdighet igjen med dette produktet;-))

Glamourbibliotekaren sa...

Haahaha, god idé! Jeg må kjøpe femten-tjue slike foundationer neste gang jeg skal male, så har jeg ruller nok til alle små hjørner og kroker!

Anonym sa...

Kjøp dem i en farge du liker sånn at du slipper å kjøpe maling, da;-P

Glamourbibliotekaren sa...

Det spørs om de fargene de har egentlig er så TRUE MATCH med mine vegger, haha.

wine-fueled narcissism sa...

Haha! Jeg så akkurat den reklamen. "Roll OFF mask effect", sier Longoria. Jeg tviler sterkt, og nøyer med med min deilig ID foundation.

Ylajali sa...

foundation er eit must, ein treng ikkje sjå tung sminka ut for det. Legg ein litt pengar i det så er det også veldig bra produkt der ute som ikkje er som ei maske på huda. Eg har ikkje hudproblem å snakke om sjølv, men mange har det og då er foundation eit velsigna produkt. Eg synes i alle fall det er særleg pent med sterke leppestiftar og voldsomme øyenskyggar om ein ikkje har lagt litt omtanke i resten av fjeset. Min Dior Capture Totale kjem til å vere min følgesvenn i lang tid framover fortsatt!

Glamourbibliotekaren sa...

Wine-fueled: :)

Ylajali: Hver sin smak :)

Populære innlegg