lørdag, oktober 03, 2009

Lush i Oslo

Og da er det endelig klart for en Lush-butikk her i byen også. About time! Byporten er stedet, begynnelsen av november er tidspunktet. Shampostykkene liker jeg godt, og nå behøver jeg ikke å reise så veldig langt for å hamstre lenger. Goodie.

12 kommentarer:

Strikkelaura sa...

Shampo stykker? Hmm..
Kan du ikke skrive litt om dine favoritter?
Var bort i Lush i Dublin i vinter, men det lukter så utrolig sterkt på utsiden at jeg ikke turte å gå inn. Jeg har litt "angst" på såper/bodylotion etc. som lukter ekstremt sterkt..

Frøkna på Haugen sa...

Jeg gleder meg som en unge! Kan nesten ikke vente på å kunne handle favorittkremen (Dream Cream) og andre godbiter i Oslo.
:-)

Pandora sa...

Å, som jeg gleder meg!

Unknown sa...

Har du noen erfaring med hårfargene deres? Kred til et firma som selv på nettet opplyser ingrediensene i det de selger. :D

HildeSofie sa...

Oooh, dette blir bra! Men håper de ansetter folk som ikke følger etter deg gjennom absolutt hele butikken og tar tak i armen din og smører deg inn med ting før du får sagt "såpe"... Det skjedde nemlig meg i Göteborg, og siden har jeg ikke turt å sette mine bein i en Lushbutikk, hahaha.

Jeg liker best å gå rundt og lukte og kjenne på egenhånd, og spørre når jeg lurer på noe.

Eva sa...

Jeg gleder meg! Strikkelaura: Det lukter ganske sterkt, så det er lurt å ta en tur på nettsidene og se hva du kunne tenke deg å prøve, og gå etter det. Hvis man er litt målbevisst kan man holde ut litt lenger ;)

Jonas Lie sa...

Aaaahhh....
Jeg synes jeg kjenner Lushbutikk-duften helt til Nord-Norge!

Strikkelaura sa...

Tusen takk for svar!
Titte på hjemmesiden og fant ut at produktene var stappfulle av parabener og da er det ikke noe for meg. Synd, for de hadde mye jeg kunne tenkt meg å prøvd.

Glamourbibliotekaren sa...

Strikkelaura: Mine favoritter er stort sett forsvunnet for mange år siden, min Lush-storhetstid var nok omkring 2002 :) Men jeg liker noen av såpene, Angels on bare skin, et par av shampooene osv. Obs! Ikke alle produkter har parabener.

wine-fueled narcissism sa...

Haha! Nei jeg vil heller ikke bli fotfulgt i butikken. Sån sett er netthandel greit, dersom du vet hva du er ute etter. Shampostykker hørtes fryktelig spennende ut..

Unknown sa...

Sjekk:
http://alveland.net/

Lokalt såpekokeri på verdens minste sted. Hun har di beste shampoostykkene og di nydeligste såpene.

Anonym sa...

Alveland har dessverre palmeolje i såper og shampo, dette er ikke greit!

Populære innlegg