tirsdag, oktober 27, 2009

Nattdrakt

Å gå til innkjøp av en ny pysjamas til jul er en fin tradisjon. Man tilbringer jo uansett halve dagen i disse plaggene i romjula, så man kan like gjerne legge litt sjel i valget.


Fra Toast finner jeg disse fristende:

En gammelrosa rutete flanellspysjamas som på dette bildet bare mangler perlebånd for å se ut som en Chaneldrakt.. men det er pysjamasbukser som henger der altså, ikke smalskjørt!Eller en blåstripete nattskjorte som simpelthen skriker Allan Edwall i Emil. Mon tro om de har matchende nattlue?

7 kommentarer:

Nanne sa...

Å, nå fikk jeg nesten julestemning! Jeg blir visst aldri for gammel til å sitte i flanellspysjen på julaften mens jeg spiser clementiner og ser på "Tre nøtter til askepott":)

Irene sa...

Rigtig fint nattøj! Har fundet din blog via snirklede kanaler. Den er virkelig fin, og jeg ville ønske jeg selv havde fundet på det navn:-) Jeg er nemlig bibliotekar!

Jenny B sa...

Häromdagen tänkte jag på nattmössor. Det var ju säkert nödvändigt om det var kallare inomhus förr, och det är ju tacksamt att vi har varmare sovrum nu! Men det ser så hemtrevligt ut med en lång nattmössa med en tofs längst ut. Man kanske skulle skaffa en sådan i år?!

Leila sa...

Alan Edwall...sukk. Bare navnet hans gir gode vibrasjoner. Og med den nattmössan i tillegg? Da snakker vi:-D

Glamourlektoren sa...

Ja til den koselige pysjen der! Så kan jeg bare slenge på meg et perlekjede når julelunsjgjestene ankommer 1. juledag :)

Glamourbibliotekaren sa...

Nanne: Denslags kjenner ingen alder! :)

Irene: Så fint, velkommen hit!

JennyB: JA! :D Og en liten messinglysestake med "håndtak" som man kan holde foran seg når man må opp om natten...

Leila: Alan Edwall is the new black! :D

Glamourlektoren: Ah, genialt. Det tenkte jeg ikke på.

Anne (Moseplassen) sa...

Favorittkosebuksene mine er fra Nøstebarn. Ren ull, tynn strikk, herlig å ha på. Med ullsinglet og ullcardi over så har man det perfekte sofaantrekket :D

Populære innlegg