fredag, november 06, 2009

Glamorøs fredag


God morgen!
Endelig helg igjen! Og selv om ikke det var særlig mye snø som ble liggende på bakken i går, var jeg like glad som Audrey over her da de store fillene danset forbi vinduet mitt. Det så ut som om noen stod i etasjen over og ristet en pute full av dun.

Glamorøs fredag begynte egentlig
i går i filharmonien, og den vakre musikken fortsetter utover dagen - jeg har så mye nytt og fint å lytte til at jeg blir helt salig. Den lykkefølelsen er mitt beste glamourelement i dag! Og Woody Sandalwood, en elsket klassiker.

Familiehelg med selskap og mye te er mine planer, og en bokomtale dukker nok opp i løpet av de nærmeste dagene.
Ha en fin dag alle sammen!

30 kommentarer:

Elisabeth sa...

Dagens glamour startet tiiidlig, med følelsen av en varm ullgenser under jakken da jeg gikk hjem fra jobb i dag morges, og fortsatte i grunnen på samme gåtur med frostroser i kinnene :) Nå blir det senga noen timer, det kan jeg love!

Glamouren når jeg våkner igjen blir pysjbukse ei stund, bustehår og en kopp krydderte mens jeg leser avisen og spiser nytinte grove rundstykker til 'frokost'. Deretter blir det husvask og montering av en barnegenser jeg har strikket - og mer jobbing når det drar seg mot kveld og natt.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle gjestene denne vakre fredagen!

Anneli sa...

Dagens glamourfølelse er vissheten av å være frisk i et hav av sykdom. Gleder meg også til noen timer alene hjemme i morgen. Da skal jeg begi meg ut på en løpetur, etterfulgt av god mat og lesing av innkjøpte blader.
Ha en fin helg alle sammen!

Anonym sa...

Endelig fredag... Det blir kino, venninneheng, trening og muligens noen alternative opplevelser... :)

Feirer fredagen med høye hæler, svart silkebluse og hastig påført sminke. Jeg glemte parfyme, men har heldigvis CH (Carolina Herrera) stående på kontoret, og den skal tas i bruk. En hektisk dag ligger foran meg, men når den er over skal jeg bare kose meg hjemme i min egen stue. Bliss!

Ha en strålende helg!

Glamourgermanisten sa...

Dagens trening er vart overstått på morgonkvisten og no gjenstår eit møte og litt skriving, før arbeidsdagen vert avslutta ekstra tidleg. Svigermor er på besøk i helga, så no skal me berre kose oss med teaterbesøk, restaurantbesøk og andre kjekke aktiviteter.

Alt godt sa...

God morgon!

Eg er på jobbreise igjen, og har tilbrakt to dagar i Tønsberg. I ettermiddag vender eg nasa heimover, med ei fredeleg helg i sikte. Ein liten bursdagsfest vert det nok, ektemannen fyller år. Han feira rundt tal i fjor, så han meiner denne dagen bør passere utan feiring. Vi får sjå på det.

Dagens antrekk er brun polo, ei lang, fin strikkejakke og beige piratbukser. Dagens duft er Allure sensuelle.

No skal eg pakke ut av rommet, få med meg to seminarøkter til og så er det helg. Deilig! Ha ein fin helg, alle saman, og bibliotekaren i sær.

Randi E sa...

I dag har jeg pynta meg med olakjole og sorte støvletter. I ørene har jeg mine elskede perleøredobber.

Etter jobb drar vi på landet hvor vi skal være hele helgen. Mannen skal male gulvet i gangen og jeg skal slappe av så mye som mulig. Er ikke helt i form pga baby i magen, så kjenner jeg trenger å slappe av litt ekstra.

God helg til alle:)

Jenny B sa...

Förutom de röda läpparna inte mycket glamour här. Jag är förkyld och snörvlar en del. Därför kommer jag att ta det lugnt idag och säkert hela helgen - ingen träning, ingen teater. Men att stanna hemma och läsa böcker och lyssna på radio är ju en god ersättning!

Trevlig helg till alla!

koristen sa...

Dagens første lykkefølelse kom da jeg satte meg på t-banen UTEN å ha gått på r.... i den glatte bakken ned til holdeplassen :-) må ha utviklet bedre balanse siden ifjor...

Antrekk dongeri og hvitt med innslag av rosa og sølv. Chanel bak øret, da er det glamorøs fredag. I helgen skal jeg rydde i bokhyller, legge noen hyggelige planer for juleforberedelser, øve julekonsert-sanger og forhåpentligvis gå minst en tur i skogen. God helg til glamourbibliotekaren og alle andre :-)

HildeSofie sa...

Hurra for fredag - etter tre dager på jobbreise var det godt å komme hjem sent i går kveld (og til et vinterhvitt Toten).
Tidlig opp i dag for å gjøre unna morgenjobbingen, er fortsatt ikke helt våken. Glamouren består så langt av sort silkeslåbrok og tykke, myke sokker, NRK på radioen og utsikter til en fin-fin fredagskveld med min Kjære.

Resten av helgen skal det jobbes, så dagen i dag skal nytes fullt ut!

God helg til alle :)

Fornuftig forsker sa...

Hjemmedag for en flittig forsker etter en travel uke, og antrekket blir forhåpentligvis mer glamorøst utover dagen (men nytt belte på olabuksene trekker vel opp?). Dagens plan er å ta på seg den nye, røde lebestiften fra Lancome. Den hadde et vakkert navn på esken, men esken er borte, dessverre. Det er den første røde lebestiften jeg har følt meg vel i.
Så til frisøren senere, og kakao eller te på en kafe. I ro og fred. Helst uten bråkemusikk. Venninnekveld ikveld, rolig familiehelg - ihvertfall så rolig som mulig med en treåring med lopper i blodet og en handlekraftig mann. Det er slitsomt, men gledelig å trappe opp arbeidet etter sykdom, så helgen er virkelig etterlengtet og den begynner idag! God helg til alle, med eller uten rød lebestift.

glamouringeniøren sa...

Grusomt stressende arbeidstilværelse for tiden. Prøver så godt jeg kan å lugne ned etter kl fire i alle fall.

Startet i går ettermiddag med å kle godt på meg, pakke sekken med varm suppe på mat-termosen. Tok hunden med meg, hodelykta på og en lang tur opp i skogen. Klarvær, nesten fullmåne, minusgrader og middag i det fri etter en times gange er jo bare herlig. Det er glamour for meg :)

I dag har jeg litt mer ytlige-glamoureffekter. Føler meg veldig fin i min svarte Dagmar cardigan med mørkt lilla Hermes Brides de Gala skjerf knyttet rundt halsen. Dufter av Hermes Kelly Caleche, ser nå at jeg burde ha stelt neglene, men jeg var litt for opptatt med å se på stjernene i skogen i går, så det får bli en annen dag!

Ønsker alle sammen en strålende helg!

Cecilia sa...

Nytt skjørt, rosa genser, Flower by Kenzo og snart springer novemberkaktusblomstene ut på kontoret mitt!

Helgen blir visst sosial. Konserter på den lokale cafeen i kveld, klassefest i morgen, dvs 30 år siden ungdomsskolen ... og Khaled på Rockefeller søndag. Og ellers er det mye som skal på plass i nytt hus, hvor jeg nesten ikke har hatt tid til å være enda!

God helg :-)

fru winther sa...

Snørrete som bare farao, iført myk grå strømpebukse med hvite prikker pg ny lilla kjole fra Noa Noa. Den minner meg om "Fanny och Alexander", og det er en bra ting (bare jeg nå ikke møter noen skumle geistlige på min vei...).Dagens duft er Chanel no.19, som på meg lukter svakt av brente mandler. Planene for helga er vel stort sett å ligge undet et pledd og snørre. God helg alle sammen!

Christine sa...

Uff, her må man lete lenge for å finne glamouren er jeg redd. Både jeg og yngste sønn ligger rett ut med influensa som har vart flere dager, og er i ferd med å gå over i forkjølelse...
Det jeg dog anser som litt luksus opp i det hele, eldstesønn skal støvsuge huset, jeg skal ta en lang god dusj, og jeg har fått en pakke i posten med en paljett-topp som jeg har kjøpt på ebay, og som jeg tenker at blir fin til mine svarte skinnbukser, når jeg blir frisk nok til å pynte meg igjen.

God helg til alle, friske og ikke friske!

Britt Åse sa...

Her det fridag i dag. Jeg avspaserer noen av de mange timene som har hopet seg opp,og nyyter å vandre rundt i morgenkåpe. Nå lakkes det i første omgang negler. Siden blir det forberedelser til morgendagens smalahovefest. Kålrabi, servietter,lys, blomster, poteter, antrekk, duft osv.
Ute er det et lekkert, lite dekordryss. Tilværelsen er deiligdeilig!
God helg til glamourbibliotekaren og alle dere andre!

lene sa...

endelig helt frisk fra høstens tusen forkjølelser, fin kjole (funn i egen garderobe!) til ære for fredagen, kjæresten ventes hjem hvert øyeblikk, naturlig røde kinn etter den friske turen til jobb, rødvin i skapet hjemme og ei helg med museum- og kinoplaner. og så fikk jeg fem fine stavangerflint-tallerker fra 50-tallet idag! vet ikke helt om det er glamour, men det forgyller dagen min iallefall.. :)

fru winther sa...

Glemte i farta en viktig glamorøs ting som startet helgen for mitt vedkommende i går: "Tosca" i Olavshallen med Victoria Nava i hovedrollen. Veldig, veldig, VELDIG bra i alle ledd. Skikkelig lykkeinnsprøytning :)

Glamourlektoren sa...

Deilig med fridag etter tre dager på jobb humpende rundt på krykker. Hyggelig, rolig frokost med 11-åringen. Vi snakket om fotball og skoleboller. Alle skulle holde seg med 11-åringer i huset - med deres entusiastiske jordnærhet! Koser meg med å humpe rundt og gjøre småting jeg ikke har klart de siste ukene, selv om det går tregt. Steller blomster og smårydder før helgens venninne-evenement - bakstekurs på gårdskjøkkenet! En flott takke er innkjøpt og venter på å bli tatt i bruk til tradisjonsbakst. Så denne helgen innleder jeg juleforberedelsene, og gleder meg over det! Er altså ikke blant dem som lider av juleallergi. Synes november er perfekt til så smått å planlegge høytiden. God helg til alle Glamourbloggere!

Københavnerpigen sa...

Glamorøs start på dagen i form av grytidlig forelesning hvor jeg endelig forsto litt av et fag som har virket helt uangripelig - dejligt!

Syklet til forelesning med høyhelte ankelstøvletter dagen til ære, og glamoreffektene for resten av dagen består i oppgaveløsning ved spisebordet med utsikt til vakre liljer etter veninnebesøk i går, masse godt i kjøleskapet og planer om en løpetur i et vær som er mindre ruskete enn på mange dager (her har nemlig ikke snøen kommet ennå).

Det desidert mest glamorøse må dog være at jeg har 5 års-dag med kjæresten i dag, hurra! Han er på jobbtur, så det skal feires behørig til uka, alltid bra med noe å glede seg til.

Helgen skal for mitt vedkommende spanderes på mat, hygge og mere oppgaveskrivning. Ønsker alle en herlig helg!

Siri sa...

Vi skal ha glamorøs fredagskveld med college-middag her i Cambridge, da man stiller i "academic dress" (altså svart kappe) og får servert masse god mat og latinsk bordbønn! Også sjampis da, som ikke er å forakte :)

Kathrine L sa...

Her startet glamouren i det jeg våknet i morges og forsto at babyen hadde sovet to timer lenger enn vanlig. Jeg føler med uthvilt for første gang på lenge!!
I kveld har jeg planer om en lang og rolig svømmetur i basseng med god temperatur og klassisk musikk på anlegget- noe annet enn iskalde basseng overfylt med unger og racersvømmere;)
I morgen er vi invitert til venner, og jeg skal benytte muligheten til å pynte med litt ekstra. det blir ikke mye pynting til daglig med en liten krabat i huset, selv om jeg prøver for å ikke gå i grå-og-sliten-husmor-fella. nå står det en liten sjokoladekake i ovnen. skal smake på den før jeg tar med meg knøttet på en liten trilletur i nydelig høstvær. god helg til alle:)

Kristina sa...

Svineinfluensa, ikke spesielt glamorøst :(

Frøken Hamilton sa...

Jeg tasser rundt hjemme i joggis og lang grå strikkecardi. Forkjølet til de grader....! Men jeg har tatt på meg mine nye Cecilie Melli-øredobber som jeg bare ELSKER. God fredag alle sammen :)

Kaisa sa...

God glamorøs fredag ettermiddag!
Dagens glamorøse innslag er en mørkeblå skjortebluse jeg nettopp har begynt å bruke, og som passer veldig godt til fargene mine. (Hvilket selvfølgelig var hvorfor jeg kjøpte den, men jeg hadde glemt hvor fin den var.) Litt mer eyeliner og mascara enn til vanlig, så er man fredagsfin. :)

I morgen skal min kjære og jeg på 20-års-fest for en forening. Det blir spennende å se hvor mange veldig gamle kjente som også kommer!

k sa...

Sol over Bergen idag også, og dagen er glamourøs på andre måter også. Fikk en tester av Soir de Lune på Kocks igår (de er virkelig veldig søte de damene der) og den dufter nydelig og "må ha", idag har jeg tilbrakt noen timer hos Huldra økologisk frisør som jeg varmt anbefaler, fint resultat og fin-fin frisør. Resten av helgen blir det lesing ispedd en fest som innebærer å ikle seg finstasen sammen med brillefine folk også er det nok plutselig mandag. God helg alle sammen!

Kristine sa...

Fin lang skjorte med belte i livet og superfine grå støvletter innkjøpt i Barcelona står for utenpå-glamouren.

Inne i hodet-glamouren er fra den gode følelsen som et ferdig&ferdig innlevert prosjekt gir. Nå blir det mathandling for helgen, og kanskje en investering i vinterløpetights og superundertøy.

frk. Frydefull sa...

God fredag! Endelig ferdig med alle oppgaver som har presset på i det siste og planlegger en rolig fredag med min bedre halvdel, stringswing-musikk og noe godt i glasset. Ytre glamour er rosa genser fra Line og Oslo og røde negler (- en lillefinger hvor jeg kræsja neglen i går - men hva gjør det når man har plaster fra Sonia Rykiel???). I morgen litt maling og så ut med venninne på tapas + champagne kveld. Gleder meg stort!

Fra kontorfronten sa...

Fra kontorfronten støtter planen om mye te. Te er viktig hele året, men det er spesielt viktig med stort inntak når det er kaldere ute enn inne på kontorene.

wine-fueled narcissism sa...

Til tross for pågaående hjemmeeksamen har jeg jobbet ni timer i en kaffebar på en messe. Nå har jeg dusjet og pyntet meg, og venter på å gå på date. Om bare han dukker opp, hvis ikke hadde det vært usedvanlig uglamourøst. Jeg har smalt sort blyantskjørt, hvit topp med utringning både foran og bak, Euphoria bak ørene, og forelskelse i magen.

God fredag!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle glamorøse rapporter! :)

Populære innlegg