fredag, desember 04, 2009

Glamorøs fredag


God morgen!
Dagens beste glamoureffekt er tanken på frihelg, hvor min eneste plan er å gå på en konsert jeg har lengtet etter i omtrent tjue år. Ytre glamoureffekt er tekannesmykket mitt og et hår som lever sitt eget anarkistiske liv. Crabtree Savannah Gardens er dagens duftvalg, og ellers jobber hjernecellene litt vel sakte i dag kjenner jeg - det er bra helga er bare få timer unna. Jeg får kaste meg over arbeidet - og dere får fortsette å nyte førjulsperlene i den lyseblå glitrende iPoden til høyre! (og Spotify da).

Ha en fin dag!

31 kommentarer:

MillaCamilla sa...

God morgen! Dagens glamoureffekter er fri fredag samt våknet uthvilt kl halv sju og greide å stå opp. Nå nytes rolig frokost og te mens jeg titter på snøen som daler ned, endelig litt julesnø (om så bare for noen dager). Antrekket forbigåes i stillhet da "ingenting" passer pga voksende mave og det går mest i tights og T-trøyer om dagen. Har tatt på øredobber i tillegg til forlovelsesringen, så da er en vel litt pyntet. God helg til alle sammen:)

glamouringeniøren sa...

I dag består glamouren av ull, ull i alle fasonger! Jeg har nemlig vaksinert meg mot svineinfluensa og dessverre fått bivirkninger, hodepine, smerter i kroppen og fryser så inni helsikens mye. Håper det går over fort :)

I tillegg er det mye jobb for tiden, et stort steg videre kom vi med overtidsarbeid i går kveld. Så da blir dagene roligere fremover.

Jeg skal i alle fall ta det helt med ro i helga, har et koselig nytt vennejulebord jeg er invitert til i morgen kveld. Det gleder jeg meg til!

Ellers blir det mye te, mye ull på kroppen og ullpledd over kroppen i sofaen, bøker, magasiner, filmer og tv-serier tenker jeg.

Julestress og vasketua skal jeg i alle fall ikke røre :)

Ha ei god helg alle sammen!

Glamournerden sa...

Dagen begynte uglamorøst med en ukristelig tidlig telefonopprigning..
Men man klarte etterhvert å kaste det noe irriterte humøret bort med en god kopp kaffe på jobb, og prise seg lykkelig over at man nå iallfall kan gå tidlig for dagen.

Dagens antrekk består av varme saueskinnsstøvletter, knelange ullshorts a la benetton og deilig ulltunika i den fine fargen "lyng" fra H&M.
Antrekket toppes med flere lag Dior mascara.
Helgen bringer dvd-maraton, trening og forhåpentligvis pinnekjøtt! *nam-nam*
Ønsker en fredelig helg til dere alle, med masse søvn og mye førjulskos :-)

Thea sa...

God morgen! Dagens glamoureffekter er deilig cashmeregenser og en voksende kul på magen :) Ellers er hjemmekontor, varm earl grey, friske tulipaner og frokost-tv en god start på dagen. Helgen blir julemarket på Folkemuseet og besøk hos gode venner. Ha en fin helg, glamourbibliotekar!

Trine sa...

Endelig fredag! Dagen startet tidlig med et par timers eksamenslesing, nå er klokken litt over ni og jeg kan snart ta helg. Antrekket er foreløpig casual og i kveld blir det pysjbukse, julemusikk og kakao i sofaen med min kjære. Det er glamorøst nok å holde på hvilepulsen disse stressende dagene! God helg!

HildeSofie sa...

Riktig god desembermorgen!

Og endelig er det helg - den forrige ble tilbrakt jobbende på landsmøte, og jeg er glad jeg slipper å stå og kopiere papirer til halv fire på morgenkvisten denne helgen. Det er glamorøst nok i seg selv :)

Hjemmekontorfredag i dag, etter en usedvanlig hektisk uke, hvor gjørelisten min har vokst raskere enn jeg har fått unna oppgavene...sukk... Men i dag forstyrres jeg ikke av møter og telefoner, så nå skal det bli sving på sakene :)

Ute er det kaldt og hvitt, men inne er det varmt, med levende lys på bordet foran meg og snart advents-te i koppen.

Helgens planer er å male ferdig de siste kjøkkenskapdørene, sortere papirer og gjøre klart for et nytt år (hurra!), og det beste av alt: bake pepperkakehus og koke drops, og kanskje dukker det opp bittelitt julepynt?

Kjære jobber nattskift hele helgen, så det betyr at jeg mer eller mindre er alene. Da blir det nok også litt serietitting under et pledd i sofaen :)

Ha en riktig strålende helg alle sammen!

Fornuftig forsker sa...

Vi hadde filmkveld igår (Max Manus), og det var virkelig et høydepunkt, både ideen fra Glamourbibliotekaren og selve filmen. Så helgen begynte litt igår, men idag skal det jobbes. Antrekket er olabukser og kul skjorte-genser (mønstret jersey sydd i skjortefasong, uten knepping) i hvitt og brunt. Øredobber med brun stein hører med. Midnight poison bak øret. Helgens mantra er rolig, rolig mellom ganske tettpakkede uker. Det blir sikkert noen juleforberedelser og litt kos, kanskje vi baker pepperkaker. Hvis det fortsetter å snø blir det ihvertfall aking imorgen tidlig! Det er alltid gøy, ihvertfall kakaoen og fyr i ovnen etterpå. God helg!

Alt godt sa...

God morgon! Dagen i dag er glamorøs heilt i seg sjølv, med korsang, julebord og alt som er gøy.

Difor er antrekket julete, raud genser med glitter og svart, smalt skjørt. Dagens duft er (sjølvsagt) mannemagneten D&G The One.

Helga blir hektisk, eg skal lage julebord for ein barnehage i morgon. Dei vil ha ekte spansk tapas, så albondigas er allereie lagd, og så blir det frittata, pan catalan, chorizo og masse andre deilige ting.

Søndagen blir nok kviledag, men eg skal høyre De Lillos i Operaen om kvelden. Det blir stas! Eg ynskjer alle, inkludert bibliotekaren, ei fredeleg helg.

Cecilia sa...

God morgen! Første dag med ordentlig snø her, og det ser fint ut i hagen min som jeg har eid i 1 måned!
Dagens glamourduft er Tempore Donna fra Laura Biagiotti, smooth og varm under silketoppen fra Gudrun Sjødén, under sort tunika i ull.
Lader opp til helgens 2 julebord + atelierbesøk, IKEA, og innkjøp av vintersko til tenåring ...
God helg alle sammen!

Epicureatricen sa...

Det mest glamorøse i dag var å våkne opp i et hvidt og snøfyldt Oslo, istede for en grå og hvit København. Nå skal jeg gjøre mitt beste for å ta knekke på to-do listen min, sånn at jeg kan ha en koselig førjuls-helg her i Norge med god samvitighet. Har masse planer - skal bl.a. besøke to nye babyer, spise pinnekjøtt med familien og se Cats i morgen.

God helg!

Christine sa...

O herlige fredag!
Det snør, det snør og er vakkert julete ute! Huset skal shines opp og adventstaken skal på plass. (Jeg har vært i Praha noen dager, så her er ikke adventstemningen helt på plass)
Når dette er ferdig skal jeg ta på meg en kjole, ha en liten dash Voile d'amber bak øret og komme meg ut for å kjøpe amaryllis og den siste CD'en til Kent! Det blir strålende.

God helg til glamourbibliotekaren og alle dere andre!

Fioljenta sa...

frøkna er i dag kledd i behagelig boyfriend-jeans, svart skjorte med puffermer og flate sko. Ikke så altfor glamorøst, men glamouren tar seg opp når dagen skal tilbringes som heiagjeng for verdens koseligste volleyball-turnering på en julepyntet skole! Snøen daler ned utenfor vinduet, og frøkna gleder seg til en helg i Kristiansand emed en koselig veninne, førjulsstemning og bøttevis med god kaffe. God førjulstid til alle glamourøse lesere der ute=)

PS: Viss en føler julestemningen er for langt borte er det bare å spille gjennom julepod-en til glambibliotekaren en gang til. Maken til fantastisk julemusikk-kombinasjon skal en lete lenge etter! Creds til deg!

Anonym sa...

jeg har hører på julespotifylista til glamourbibliotekaren og hele kontoret nynner og er godt humør av den grunn ;) det er glamour det!

jeg selv forsov meg litt idag, men er fornøyd med antrekket selv om det ble slengt på i all hast, det er indre glamour. og så snør det og jeg drikker te og det er snart juleferie og.. bare fryd og gammen! :)

lene sa...

ja, det var jeg som plutselig ble anonym og hører på julespotifylista :)

Jenny B sa...

God förmiddag! Jag har jeans, pepitarutig kavaj och en röd band-T-shirt med en zeppelinare och en robot på. Läpparna är röda och jag doftar underbart av Keiko Mecheri Jasmine! Idag bjuder företaget på jullunch. Ikväll skall jag gå på konsert med Loney, Dear och Ed Harcourt! Det ser jag fram emot.

Ha en fin helg, allihopa!

Anonym sa...

Glitre topp i grønn og herlig snø her også..... Skal samle familien til pinnekjøtt og julemusikk i kveld, julebord med show i morgen kveld, også den
herlig avslappet julekonsert søndag kveld. Ønsker å bake litt pepperkaker med minstejenta også, men vet noen om man kjøper pomeran i butikk, eller
på apotek? November er tirst og grå, men nå i desember håper jeg alle koser seg med lys og varme av ymse slag... God helg Mvh Astrid

sol sa...

fin snø her også, og nydelig lys på himmelen. Dagens glamour er Tom Fords Black orchid, den deilige ullkåpa mi, arvesmykker i gult gull, og glede over at trondheimskomponisten Ståle Kleiberg er nominert til Grammy prisen (det bidrar til glamourfølelsen!)
Ha en fin helg alle sammen! :)

S sa...

Denne fredagen er særdeles glamorøs fordi mannen og jeg skal tilbringe kvelden uten barn. De er godt ivaretatt hos besteforeldre, så de lider ingen nød. Planen er god middag, rødvin og avslapning i kveld. I morgen kanskje stille og rolig frokost med aviser? Deretter blir det en handlerunde, hvor vi skal gjøre unna noen julegaver. Vi setter også av tid til en avslappende lunsj på cafè.

Søndag er vi invitert på førjulslunsj hos familie - det blir hyggelig. Og om kvelden blir det yoga-trening for min del. Og vips så er den helga over.

Nyt denne førjulshelgen folkens!

k sa...

Starta dagen med å bruke dagslyslampa for å prøve å våkne nok til å kunne lese hele lange dagen. Solregn ute og mildt og fint så idag blir det tur-pause. Bergen er nydelig og stemningsfullt julepyntet, ikke et plasthjerte i sikte, så her er det julestemining! OPI red på neglene og Fidji i nakken bidrar til den ytre glamouren. God helg til alle!

Mammadamen sa...

Jeg har faktisk ny kjole i dag: en silkekjole fra Lolly's Laundry kjøpt på lagersalg i forrige uke:-)

Og nå er jeg akkurat ferdig med foredrag, og helgens mer glamorøse aktiviteter kan snart begynne. Det blir lunsj med Bestemor på søndag, hjemmekveld med søsteren min i kveld, og julegatetur med mann og barn i morgen.

God helg til alle andre glamorøse kvinner (og menn;)

Britt Åse sa...

I dag er det aller mest glamorøse at det er fredag, snart fri, og en helg uten "plikter". Dagens duft er Sacre fra Caron, og jeg spriter opp eksteriøret med gipsy-øredobber som dingler og rasler sånn passelig diskret.
Planen er å bake kokosmakroner (da føler jeg meg helkvinnelig og alt blir veldig kos!), og i morgen blir det nok en spinningtime. Ellers leser jeg nok ut Panserhjerte i løpet av helga. Jeg har porsjonert den ut litt sånn stramt, så den skulle vare lengre :D
God helg, alle sammen, glambibl især :)

Mari sa...

Åh, fredag igjen! Har feiret med en lang svømmetur. Etter jobb skal jeg hente gutten i barnehage og gå på besøk til våre gode venninner over veien for middag, lek og etterhvert legging for de små og skravling for de store. Pinnekjøttselskap i morgen, parkløp på søndag, og ellers ser jeg fram til generell helgekoseglamour, julemusikk og diverse putting med mine yndlingsgutter.

wine-fueled narcissism sa...

God glamourøs formiddag!

Etter en nervepirrende muntlig eksamen i går, sov jeg til jeg våknet av meg selv i dag. Etter en laaang dusj er jeg ren og myk, og med nyfargede vipper og bryn er jeg omsider klar for verden. En kopp aeropress-kaffe mens jeg sminker meg litt er jo litt glamourøst. Antrekk og duft er foreløpig uvisst, men jeg lover å gjøre en ekstra innsats.

Klem

koristen sa...

Koristen, idag vertinne, foredragsholder, ryddehjelp etc etc på kundearrangement er sårbeint, men fornøyd. Antrekk svart med vakkert, rødt fløyelsskjerf, Chanel bak øret. I helgen blir det besøk hos mor, juleforberedelser og forhåpentligvis øving på korsanger (Noen som har oppskriften på hvordan synge "The Coventry Carol" uten å gråte??) Desember er travel, men glamorøs :-)

God helg til glamourbibliotekaren og alle andre!

frøken H. sa...

God glamorøs fredag!

Etter å ha følgt ivrig med på både bloggen og fredagsglamouren, er det på tide å kommentera litt sjølve. Her i Bergen er parfymen L´heure Bleue frå Guerlain, som høver heilt perfekt til bustekrøller i haustver og ein svart mjuk kjole med litt ull. Skinnstøvlettar, varm grå ullkåpe og paraply med mønster på held glamouren gjennom regnet. God kaffe frå bibliotekskafeen høyrer med på ein fredag, saman med ei god venninne.

Vidare vert dagen fylt med jasminduftlys, muffinsbaking og kanskje eit glas portvin i godt selskap.

God helg til alle!

Britt Åse sa...

koristen: janei, det er vanskelig. Smil mens du synger! tvitvi :D

fru winther sa...

Dagens mest glamorøse ting har vært din jule-ipod som har stått og gått mens jeg har vært på jobb. Desverre altfor mange kunder til at jeg kunne synge med, men du reddet virkelig dagen min der ;). Ellers har jeg ny parfyme som har rukket å bli ny hverdagsfavoritt; Nye Chloé intense. Hadde aldri trodd jeg skulle like den, siden jeg syns originalen lukter møl, men på meg er intense varm, virnterlig rose med innslag av nellik, og funker som krutt. Fredagskveld=meg, d2 og ørten kopper te, resten av helga er det resirkulering som står i fokus- en oppussers lodd i livet. God helg!

Spis, løp, les sa...

Dagens glamorøse er nok parfymen fra i sommer som fikk titte fram igjen.
Her er det rolig hjemmekveld med hjemmelaget pizza og filmer, Harry Potter og Max Manus.
Planen er å legge seg tidlig for å være frisk og rask til Power Pilates i morgen.
God helg!

Kaisa sa...

Veldig sen fredagsrapport her.
Ikke det helt glamorøse antrekket i dag, selv om en lang Busnell-jakke føles passelig glamorøs og varm, særlig når den holdes igjen over brystet av en sølvbrosje med Tyrihans på. :)
Det mest glamorøse er håret. Fikk det klippet og farget i går. Klippen er en god variant av Vidal Sasoons five point cut.

Planen for helgen er å arrangere et murder-mystery i 20-talls-stil. :)

Elisabeth sa...

G'aften! Klokka er omtrent midnatt og endelig har jeg tid og anledning til melde fra om min glamorøse fredag. DET er nesten på overtid, men pytt pytt :)

Dagen har blitt tilbrakt med jobbing fra tidlig morgen til sen kveld, ca 15-16 timer i alt... Men glamouren er intakt, mascara og Chanel Chance har vært med hele dagen! I tillegg har jeg tatt i bruk et nytt undertøyssett - usynlig for andre, men veldig glamourfølelse for meg ;-) Dessuten hjelper det at byen ser ut som winter wonderland - da blir alt lysere og lettere selv om sola nyss ble borte for noen uker.

Nå skal jeg roe litt ned med en cd jeg er veldig glad i (Venus, Texas av Vidar Busk) og drikke en kopp grønn te før jeg finner køya. God helg, alle sammen!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter! :)

Populære innlegg