søndag, desember 06, 2009

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 6

I disse elektronisk kommunikasjon-tider kan man ikke regne med at man får personlige brev i posten lenger. På den tiden det tar å skrive et brev og sende det, har man hatt muligheten til å fortelle mottageren det samme budskapet hundre ganger via et dusin kanaler. MEN: Julekort! Julekortet består, det blir man glad for å få, man legger det kanskje i en liten kurv som står på en kommode eller henger det opp på en tråd over peisen, og det er litt allemannseie. Andres julekort er stort sett lov å lese når de ligger framme.

Det er koselig å skrive kort, det er koselig å få kort, og hvis man tenker på det som en fin ting og ikke et stressmoment, er det ingen grunn til å la være å sende noen. Derfor nevner jeg det allerede nå, så finner dere kanskje tid til det i løpet av de neste ti-tolv dagene? Kjøp fine kort av veldedige organisasjoner, eller lag dem selv. En søndag ettermiddag som i dag er et bra tidspunkt. Sett på en fin plate, slå deg ned ved bordet med en kopp kakao og skriv så blekket spruter. Ingenting kan erstatte et håndskrevet julekort!

(Og det begynner å haste litt også - jeg sendte julekort til mine tre SOS barnebyer-barn i går, men jeg tviler dessverre på at de kommer fram i tide...)

1 kommentar:

Glamourlektoren sa...

Så enig, så enig! Jeg tar meg også tid til håndskrevne kort. Det er koselig å sette av en kveld ( natt noen ganger, også..!) til dette i begynnelsen av desember. Koselig julemusikk og noe godt drikke å nippe til hører med.

Populære innlegg